Bim Sıvı Yağ Fiyatları [code_snippet id=5 php=true] – 5 LT Ayçiçek Yağı Fiyatı

Bim sıvı yağ fiyatları [code_snippet id=5 php=true] yağ fiyatı bim marketlerde kaç TL? Bim Ayçiçek yağı fiyatları ve bim 5 LT yağ fiyatı detayları.

Bim sıvı yağ fiyatları [code_snippet id=5 php=true] yılında artış gösteren ürünler arasındadır. Vatandaşlar uygun fiyata kaliteli ürünler almak için genelde Bim marketleri tercih etmektedir. Ancak dünya genelindeki ekonomik durumlardan ülkemiz de etkilenmiştir. Bu ekonomik durumlardan dolayı ürünlerin fiyatları da artmıştır. Bim Ayçiçek yağı fiyatlarını arayanlar için burada fiyat bilgisini yayınladık. Ancak hatırlatmak isteriz ki en güncel fiyatları bim marketleri ziyaret ederek kontrol edebilirsiniz.

Bim marketlerde 1 Litre Ayçiçek yağı 33.50 TL‘den satılmaktadır. Fiyatlar marka ve litreye göre farklıdır. Satın alırken marketteki etiket fiyatı geçerlidir.

Bim Sıvı Yağ Fiyatları [code_snippet id=5 php=true]

Bim Sıvı Yağ Fiyatları

Bim sıvı yağ fiyatları için fiyatları aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz. Fakat ürünlerin fiyatı bazen günlük olarak değişebiliyor. Bu nedenle en güncel fiyatları bim marketlerden öğrenebilirsiniz. Satın alırken bim marketlerdeki etiket fiyatı geçerlidir.

  • 2 Litre Biryağ Ayçiçek Yağı 63,90 TL,
  • Abalı Ayçiçek Yağı 2 LT 68.50 TL,
  • Sole Marka Ayçiçek Yağı 1 LT 31,50 TL,
  • Sırım Marka Sızma Zeytinyağı 1 Litre 49,50 TL,
  • Yudum Ayçiçek Yağı 5 LT Fiyatı 173.50 TL,
  • Sole Marka Ayçiçek Yağı 5 LT 147.50 TL.

Fiyatlar belirtmiş olduğumuz gibi litreye ve markaya göre farklılık göstermektedir. Bim marketlerde 5 Litre yağ satışı da yapılmaktadır. Bu yağların fiyatına ise aşağıdaki başlıktan bakabilirsiniz.

Bim 5 LT Yağ Fiyatı

Bimde yağ fiyatları vatandaşlar tarafından en sık kontrol edilen şeylerdendir. Bim 5 LT yağ fiyatlarına aşağıdaki listeden bakabilirsiniz. Bim marketlerde satışı yapılan Sole ve Yudum markalı 5 litre yağların fiyatları;

  • Sole Marka Ayçiçek Yağı 5 LT 147.50 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 5 LT Fiyatı 173.50 TL

Bim sole ayçiçek yağı 5 lt fiyatı yukarıdaki gibidir, en güncel fiyatlar için Bim marketlerine gidebilirsiniz.

Bim Sole Yağ Kaç TL?

Yağ markalarından biri de Bimde Sole yağ olarak karşımıza çıkıyor. 1 Litre , 2 Litre ve 5 Litre sole yağ bulmak mümkün. Ayçiçek yağı satın alırken Sole markasını tercih edenler 5 Litrelik yağ için 147,50 TL civarında bir fiyatla karşılaşırken 1 Litre olan sole yağ fiyatı ise 31,50 TL’dir.

Bu haberimizde Bim Sıvı Yağ Fiyatları [code_snippet id=5 php=true] – 5 LT Ayçiçek Yağı Fiyatı hakkında merak edilen bilgileri yayınladık. Ancak en güncel fiyatlara Bim marketlerden bakmanız gerekir. Bazen marketlerdeki fiyatlar günlük olarak değişebiliyor.

Ayçiçek Yağı Nasıl Yapılır?

35 kilo Ayçiçek tohumu yaklaşık 5 dakika süresince karıştırılır ve tohum kavrulur. Ardından yapılan işlem ise soyulmuş ve öğütülmüş çekirdekler preslenerek yağ elde edilir. Sonrasındaysa yağı parçacıklardan ayrıştırmak için süzme işlemi yapılır. 3 kilo çekirdekten yaklaşık olarak 1 litreye yakın yağ çıkabiliyor.

Ayçiçek yağının üretimini görmek için çeşitli platformlardan Ayçiçek Yağı üretimi yazarak videoları izleyebilirsiniz. Diğer ürünlerin fiyatını merak edenler Bim fiyat listesi haberini ziyaret edebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir