Bim Yumurta Fiyatı [code_snippet id=5 php=true] – 30’lu Yumurta

Bim Yumurta yumurta fiyatı ne kadar? Bim 30’lu yumurta fiyatı ve Bim 15’li yumurta fiyatı kaç TL haberimizde.

Bim yumurta fiyatı, pakette bulunan adete göre farklılık göstermektedir. Ayrıca bildiğiniz gibi organik yumurtalar diğer yumurtaya göre daha pahalıya satılmaktadır. Bim marketlerde 1 koli yani 30’lü yumurta Bim’den alınabilir. Ayrıca Bim 15’li yumurta da bulunabilir.

Sporcuların protein kaynağı olarak tükettiği yumurtalar yemeklerden de eksik olmuyor. Yumurta fiyatları son dönemlerdeki yem fiyatlarının artışından dolayı artmış durumda. Bim yumurta fiyatları ise;

Bim Yumurta Fiyatı [code_snippet id=5 php=true]

Bim marketlerde Bili Bili markasına ait yumurtalar satılmaktadır. 30’lu ve 15’li paketler halinde satılan yumurtaların fiyatları aşağıdaki gibidir.

  • Bim Bili Bili 30’lu yumurta fiyatı en güncel haliyle 44,90 TL’dir.
  • Bim Bili Bili 15’li yumurta fiyatı 23,90 TL’dir.

Marketlerdeki fiyat bildiğiniz gibi bazı zamanlar günlük olarak değişmektedir. Bu nedenle yumurta fiyatlarını güncel olarak görmek için Bim marketleri ziyaret edebilirsiniz. Bim yumurta fiyatlarında marketteki etiket fiyatı geçerlidir.

Bim 15’li Yumurta Fiyatı

Bim marketlerde satılan Bim Bili Bili 15’li yumurta fiyatı 23,90 TL’dir. Bütün Bim marketlerden alabileceğiniz yumurtaları kahvaltıda ve yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Kilo almak isteyenlerin de çokça tükettiği yumurtalar protein kaynağıdır.

Bim 30’lu Yumurta Fiyatı

Yine bim marketlerde koli olarak alabileceğiniz Bim 30’lu yumurta fiyatı 44,90 TL’dir. Bu paketlerde 47 adet yumurta bulunmaktadır. Ancak yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi fiyatlar bazı zamanlar değiştiğinden dolayı en güncel fiyatlara Bim marketlere giderek bakabilirsiniz.

Yumurta almadan önce içerisinde çatlak ya da kırık olup olmadığını da kontrol edin. Çünkü sizden önce biri bu yumurtayı alıp yerine sert bıraktıysa içindeki yumurtalar çatlamış olabilir. Ayrıca diğer ürünlerde olduğu gibi yumurta satın alırken de son kullanma tarihini kontrol edin. Eğer son kullanma tarihine kadar 30’lu yumurta paketini bitiremeyecekseniz 15’li paketi tercih edebilirsiniz.

Yumurta Besin Değerleri

Sporcular tarafından çok fazla tüketilen orta boy 1 haşlanmış yumurta besin değeri nedir sorusu da merak ediliyor. 0.34 gram karbonhidrat, 6.22 gram protein, 5.4 yağ, 191 mg kolesterol, 36.5 mg sodyum, 48.5 mg potasyum, 27 mg kalsiyum, 141 mg A vitamini, 0.8 demir orta boy bir yumurtada bulunmaktadır.

Besin değeri yüksek olduğundan tokluk hissi de vermektedir. Yumurta ile yapabileceğiniz yemekler;

Yumurta ile Yapılabilecek Yemekler

  • Çiftlik Omlet
  • Çılbır
  • Fırında Pazılı Omlet
  • Fırında Soğanlı Yumurta
  • Güveçte Yumurta
  • Ispanaklı Yumurta
  • Menemen
  • Mısırlı Omlet
  • Yumurtalı Ekmek

Bu haberimizde Bim Yumurta Fiyatı [code_snippet id=5 php=true] – 30’lu Yumurta ve 15’li Yumurta hakkında genel bilgileri listeledik. Not: Fiyat olarak market fiyatları geçerlidir. En güncel fiyatları Bim marketleri ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir