Instagram Giriş Yap Google

Instagram giriş yap Google hakkında merak edilenler. Google ile Instagram‘a giriş yap ve diğer detaylar haberimizde.

Instagram giriş yap Google, Instagram uygulaması sosyal medya uygulamaları arasında uzun süreli olarak en çok kullanılanlardan biridir. Yıllardır aktif bir uygulama olmasına rağmen günümüzde dahi en çok kullanılan uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Instagram‘ı mobil uygulama olarak kullanabileceğiniz gibi Instagram giriş yap Google yöntemiyle de kullanılabilir.

Instagram uygulamasını Google Chrome gibi tarayıcılardan da kullanmak mümkündür. Bir süre önce yapılan güncelleme ile ınstagram Web sitesinden mesajlaşma da yapılabiliyor. Yani mobil uygulamadaki bütün özellikleri Google‘dan giriş yaparak kullanabilirsiniz.

Instagram Giriş Yap Google

Google ile Instagram‘a giriş yapmak isterseniz herhangi bir tarayıcıdan Google‘a giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin.

  • Tarayıcıyı açın.
  • Ardından arama kutusuna Instagram yazın, isterseniz buradan Instagram resmi internet sitesine giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra kullanıcı bilgilerinizi yazıp Giriş butonuna dokunun.
  • Eğer bilgileri doğru şekilde yazarsanız hesabınıza giriş yapmış olursunuz.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra arkadaşlarınızı takip edebilir, gelen takip isteklerini kontrol edebilir, mesajlaşabilir, Reels videolarını izleyebilirsiniz.

Giriş Yapmadan Instagram Kullanma

Instagram Mobil uygulamasını kullanmadan Instagram kullanmak mümkündür. Bunun için yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi herhangi bir tarayıcıdan instagram.com adresine giriş yapıp hesap bilgilerinizi kullanarak hesabınıza giriş yapmanız gerekir.

Hesabıma giriş yapmadan Instagram kullanabilir miyim sorusunun yanıtı ise Hayır olacak. Çünkü Instagram hesabınıza giriş yapmadan kullanmanıza izin vermemektedir. Eğer kendinize ait bir hesap açmadan Instagram kullanmak istiyorsanız sahte bir hesap oluşturabilirsiniz. Eğer hesap oluşturmadan videoları izlemek, fotoğraflara bakmak ve insanları takip etmek istiyorsanız bu mümkün değildir.

Ancak herkese açık olan Instagram sayfalarının gönderileri paylaşılırsa ve siz bu link ile giriş yaparsanız gönderiyi görebilirsiniz. Bunun dışında arama yapamaz, Reels, Igtv ve keşfet gibi özellikleri kullanamazsınız.

Instagram Uygulamasına Giriş Yapamıyorum

Instagram uygulamasına giriş yapamıyorsanız bunun birden fazla nedeni olabilir. Instagram‘a giriş yapamamanızın sebepleri aşağıdaki nedenlerden biri olabilir.

  • Instagram bakım çalışması yapıyor olabilir,
  • Şifreyi yanlış yazıyor olabilirsiniz,
  • Kullanıcı adı yanlış olabilir,
  • Instagram sunucuları bakımda olabilir,
  • Uygulama güncel olmayabilir,
  • Hesabınız silinmiş olabilir,
  • İnternet bağlantısı olmayabilir.

Eğer mobil uygulama ile Instagram‘a giriş yapamıyorsanız Instagram Giriş Yap Google seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede mobil tarayıcı ya da bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcı ile Instagram kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mobil uygulama için telefonunuzda yeterli boş alan yoksa yani uygulama yükleyemiyorsanız Chrome gibi mobil tarayıcılardan da Instagram kullanmaya devam edebilirsiniz. Merak edenler için hesap silme adımlarını Instagram Hesap Silme Linki sayfasında detaylı şekilde anlattık.

Google Chrome Instagram Giriş Yap

Telefonunuzda yüklü olan Google Chrome uygulamasını açıp buradan da Instagram‘a giriş yapabilirsiniz. Ancak Instagram hesabınıza giriş yapmadan videoları görüntüleyemezsiniz. Sadece arkadaşınızın gönderdiği açık profil gönderilerine ulaşabilirsiniz. Bunun dışında profil eğer herkese açıksa internet tarayıcısından gönderilerine de bakabilirsiniz. Google Chrome uygulamasına giriş yaptıktan sonra instagram.com internet sitesinden kullanıcı bilgilerinizi doğru şekilde girip Instagram‘ı tarayıcıdan da kullanabilirsiniz.

Safari Instagram Giriş

iPhone cihazların ana tarayıcı uygulaması Safari‘dir. Safari uygulamasından da Google aramaları yapabiliyorsunuz. Safari‘ye giriş yaptıktan sonra Instagram kullanıcı bilgilerinizi eksiksiz ve doğru şekilde yazarak Instagram Giriş Yap Google özelliğini kullanabilirsiniz. Instagram‘a giriş yaparken mailinize ya da telefonunuza onay kodu gelebilir. Gelen kodu ilgili ekrana yazarak devam edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir