Kolay Yapılan Köri Soslu Tavuk Tarifi

[toc]

Hemen hemen herkes tarafından sevilen Köri Soslu tavuk tarifi. Yemek yapmayı sevenlere Kolay Yapılan Köri Soslu Tavuk tarifleri. Buradaki tarife uyarak bilmeyenler dahi bu yemeği yapabilirler.

Köri Soslu Tavuk Tarifi İçin Gerekli Malzemeler

  • 1 paket tavuk göğüs baget
  • 2 tane kapya biber
  • 2 tane yeşil biber
  • 1 paket hazır krema
  • 4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • Minik soğanlardan iki tane yeterli
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Köri
  • Biberiye
  • Pul biber
  • Kekik
  • Çok az karabiber

Köri Soslu Tavuk Tarifi Yapılışı

  1. Başlangıç olarak tavuğu doğruyoruz.
  2. Doğramış olduğumuz tavuğu, tavaya yağ koymadan pişene kadar kavurmaya başlıyoruz.
  3. Et pişmeye başladığında yağı ekleyip iyice karıştırıyoruz.
  4. Daha sonra kapya biberimizi yeşil biberimizi doğrayıp ekliyoruz.
  5. Biberlerimiz iyice pişene kadar tavuğumuzla harmanlıyoruz.
  6. Soğan ve sarımsağımızı damak tadınıza göre küçük veya büyük olacak şekilde kesip yemeğimize ekliyoruz.
  7. Bütün malzemeler karışana kadar pişirip baharatlarımızı ve tuzumuzu ekleyelim.
  8. Son olarak karıştırarak kremayı ekleyelim.
  9. Tavuğumuz kremayla iyice bütünleşene kadar yaklaşık 5 dakika pişirip ocağımızın altını kısıyoruz.
  10. Krema iyice emilince yemeğimizi ocaktan alıyoruz. Şimdiden yapanlara afiyet olsun.

Yemek yapmayi bilmeyenler en kolay yemek tarifleri için sayfa bildirimlerini kabul edebilirler.

Çok Şaşıracağınız 20 Pratik Bilgi

Çok şaşıracağınız hayatınızı kolaylaştıracak 20 pratik bilgi tek videoda. Gözlükleriniz erkenden buğulanıyorsa size tavsiyemiz gözlüğünüze sabun sürmeniz ve ardından bezle kurulamanız olacak. İlginç demi fakat bu doğru bu işlemi yapınca artık buğulanma olmayacaktır. Bu bilgi de yine gözlük kullananlar için. Gözlükleriniz sürekli kayıyorsa iki paket lastiğini alın ve gözlüğün iki yanına sarın. Böylece kayma diye birşey kalmayacak.

Eğer kendi kotlarınızı kesmek istiyorsanız;

Kotlarınız yeterince yıprandı ve kullanamayacak bir hal mi aldı, bir makas ya da bıçak alın ve ortasını kullanarak, (ucunu değil) kesiklerin nerede olmasını istiyorsanız yatay olarak o bölgeyi hemen kazımaya başlayın. Eğer tamamen delik olmasını istemiyorsan, beyaz ipleri görene kadar kazımanız yeterli olacaktır. O bölgeye ulaştıktan sonra, saçakları çıkarmak için cımbız kullanın. Eğer cildiniz görünsün istiyorsanız, yıpranmış bölgeleri bıçakla ya da makas yardımıyla kesin. Hayatınızı kolaylaştıran pratik bilgiler ile birçok şeyi de israf etmemiş olursunuz.

Haftanın Popüler Ücretli En İyi 4 Android Oyunu

Android oyunları ücretsiz ve ücretli olmak üzere iki farklı kategori üzerinden yayımlanmaktadır. Oyunların kimilerinde ise isteğe bağlı oyun içi satın alma sistemleri bulundurulmaktadır. Siz de tercihinize göre ücretli ya da ücretli fark etmeksizin bir uygulamayı indirebilirsiniz. Bu yazımızda ücret ödeyerek temin edebileceğiniz en iyi 4 oyunu derledik.

Minecraft

Ev kurmakla başlayan Minecraft kısa süre içerisinde dünya genelinde en çok oynanan oyunlardan biri haline gelmiştir. Oyunda artık basit evlerin yanı sıra teknolojik sistemler de kurulabilmektedir. Üstelik oyuncular oluşturmuş oldukları düzeni koruma sorumluluğuna da sahiplerdir. Bunun için dışarıdan gelen tehlikelere karşı savunma sistemleri olan kaleler ve zıhlar inşa edilebilmektedir.

Fruit Ninja Classic

Ücretli Android oyunları arasında indirme oranları en yüksek olanlarından biri de Fruit Ninja Classic olarak açıklanmaktadır. Oyunda amaç fırlatılan meyve ve sebzeleri kesmektir. Ancak ilk zamanlarda kolay gibi görülen bu işlem giderek zor hale gelmektedir. Çünkü meyvelerin atım hızları yükseltilmektedir. Üstelik oyuncular arada atılan bombalara dokunmamaya çalışmaktadır.

Hitman Suikastçı

Hitman Suikastçı ile birlikte popüler Android oyunlarına yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Oyunda ses yapmamak esas olarak alınmaktadır. Çünkü en ufak bir ses ya da yanlış bir hareket görevin başarısız olmasına yol açmaktadır. Oyuncular kendilerine verilen silahlarla eşsiz bir keskin nişancı deneyimi elde edebilmektedir. Görevlerde hızlı hareket etmek de esaslardan biridir.

Adalet Namluda: Afrin

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin “Zeytin Dalı” isimli operasyonunda görev almak ister misin? Oyun, meraklıları için bu imkânı sunuyor. Siz de Android strateji oyunları arasından tercihinizi yaparak harekât içerisinde düşmanla savaşabilirsiniz. Üstelik birlikte elde edilen başarılarla birlikte daha zor alanlarda mücadele vererek yollarına devam etmektedir.  

Mavi’den % 30’a Varan indirim

Mavi ülkemizdeki en büyük giyim mağazalarından biri. Giyim devi markalardan olan Mavi’de diğer mağazalar gibi indirimler yapıyor. Bu indirimlerin bazıları internet sitesi ve mobil uygulamasına özel. Bazıları ise mağazalarda geçerli oluyor. Bu tür kampanyalara katılarak alışveirşlerinizi çok daha avantajlı bir hale getirebilirsiniz. Bu yazımızda Mavi’den % 30’a Varan indirim kampanyasından bahsettik.

Mavi Kampanyalar

%30 İndirim : 02.09.[code_snippet id=5 php=true] – 31.01.[code_snippet id=5 php=true] tarihleri arasında kadın ve erkek ürünlerinde geçerlidir bu kampanya Seçili yeni sezon kadın tişörtlerinde geçerli olacaktır. Mavi.com ve Mavi App’te seçili yeni sezon ürünlerinde alışveriş yaparken %30 indirim, mağazalarda ise 3 al 2 öde kampanyası ile uygulanmaktadır. Eski sezon, seri sonu ve fırsat ürünleri kampanyaya dahil değildir, başka kampanyalarla birleştirilemez. Mavi kampanya şartlarını ve tarihlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

Mavi Aksesuar Kampanyası

Aksesuar kampanyası : 02.09.[code_snippet id=5 php=true] – 31.11.[code_snippet id=5 php=true] tarihleri arasında seçili akseuarlarda geçerlidir. Mavi.com ve Mavi App’te seçili çoraplarda, boxer’larda, çantalarda ve fularlarda %30 indirim, mağazalarda ise 3 al 2 öde indirim kampanyası uygulanacaktır. Eski sezon, seri sonu ve fırsat ürünleri kampanyaya dahil değildir, başka kampanyalarla birleştirilemez. Mavi kampanya şartlarını ve tarihlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

Giyim, Alışveriş, Banka ve buna benzer bir çok büyük firmanın kampanyasından her zaman haberdar olmak için sayfa bildirimlerini kabul edin. Bu sayede çok avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

Etrafınızdaki Her şeyi Açmanızı Sağlayacak 30 Pratik Bilgi

Etrafınızdaki Her şeyi Açmanızı Sağlayacak 30 Pratik Bilgiler burada. Bu hayatımızı kolaylaştıran ve kullanışlı pratik bilgilerin yardımıyla etrafınızdaki neredeyse her şeyi açabileceksiniz. Konserveler, sıkı kapanmış kavanoz kapakları, mantar tıpaları, bira şişeleri. Sizi çok şaşırtacak bir o kadar da hoşunuza gidecek bu harika bilgileri ihtiyaç halinde deneyebilirsiniz. Soda kapağı, gazoz ve bira kapaklarını bir kağıt yardımı ile açabileceğinizi biliyor muydunuz?

Günlük hayatımızdan örnek verecek olursak cam şişe kola ya da soda aldığımızda bazen markette açmayı unutabiliyoruz. Ya da evimizde açacak olmadığından bizlere çok fazla zahmet verebiliyor. Bir parça kağıt yardımı ile soda kapağı nasıl açılır bu anlatım ile öğrenebilirsiniz.

iPhone Sahiplerinin Vazgeçemediği 5 iOS Uygulama

iPhone sahipleri için zamanla vazgeçilmez hale gelen uygulamalar oluşmuştur. Sizler için hemen her cihazda olan 5 popüler iOS uygulamasını derledik. İşte sizin de vazgeçemeyeceğiniz önemli uygulamalar.

Fabebook

Facebook neredeyse tüm zamanların en çok kullanılan uygulamalarının başında bulunmaktadır. Uygulama ilk zamanlar unutulan arkadaşları bulmak için kullanılsa da şimdiler kurumsal nedenlerle bile kullanılabilmektedir. Üstelik artık Facebook ile milyonlara seslenmek de mümkündür.

Instagram

iPhone sahiplerinin vazgeçemedikleri uygulamalar listesinde sosyal medya ayağında Instagram da bulunmaktadır. Instagram günümüzde sadece fotoğraf paylaşma platformu şeklinde lanse edilmemektedir. Siz de uygulama ile birlikte kendi televizyonunuzdan yayın yapabilirsiniz. Uygulama içinde aynı şekilde video paylaşımları ya da canlı yayın özellikleri de bulunmaktadır.

Pinterest

Sosyal medya hesaplarını kullanan bireylerin en büyük kaygıları beğeni sayılarından oluşmaktadır. Bundan ötürü pek çok içerik paylaşılmadan çöp olmaktadır. Hem bu gibi kaygılardan uzak kalmak hem de oldukça iyi fotoğraf içeriklerine erişim sağlamak isteyenler için Pinterest en iyi uygulamalardan biri olarak gösterilmektedir. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulamada en dekorasyonundan farklı sanat dallarına kadar değişen ve ufuk açan fotoğraflara ulaşmak mümkündür.

Whatsapp Messenger

Vazgeçilmez iOS uygulamaları listesinde iletişim için kullanılan Whatsapp Messenger de yer almaktadır. Bilindiği üzere iOS kullanıcılarının özel iletişim uygulamaları da bulunmaktadır. Ancak Whatsapp genel ve kolay kullanım özelliklerinden ötürü daha çok tercih edilmektedir. Uygulama ile birlikte sesli ya da görüntülü konuşmalar da yapılabilmektedir.

iMovie

iPhone kullanıcıları tarafından en çok indirilen iOS uygulamalarından biri de iMovie olarak belirlenmiştir. Uygulama içerisinde video montajları profesyonel olarak yapılabilmektedir. Üstelik diğer programların aksine iMovie kolay kullanım özelliklerine sahiptir. Böylece videoları kesip birbirine eklemek pratik şekilde halledilebilmektedir.  

İş Bankası Her gün 2 TL Toplamda 40 TL Hediye

[toc]

Türkiye İş Bankası mobil ödemenize her gün 2 TL, toplamda 40 TL MaxiPuan hediye kampanyası. Bu kampanya ile her gün 2 TL toplamda ise 40 TL para puan kazanırsınız. ​1 Kasım [code_snippet id=5 php=true] – 20 Kasım [code_snippet id=5 php=true] tarihleri arasında Maximum Mobil uygulaması ile tek seferde 20 TL ve üzeri mobil ödeme yapmış olduğunuz her gün için 2 TL, toplamda 40 TL MaxiPuan kazanırsınız.

İş Bankası Mobil Ödemenize Her Gün 2 TL, Toplamda 40 TL MaxiPuan Kampanyası

Kampanyaya katılımınızı dönem içinde istediğiniz zaman (alışverişinizden önce ya da sonra) yapabilirsiniz.
Mobil ödeme sadece NFC uyumlu Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilir. Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlarda, Maximum Mobil üzerinden mobil ödeme işlemlerini aktif edebilmek için Kartlarım > İlgili Kartın Seçimi > Ayarlar > Mobil Temassız İşlem Aktifleştirme > Mobil Temassız İşlem için Limit Belirme > Onaylama adımlarının izlemeniz gerekir. Bu sayede ödemeyi aktif hale getirebilirsiniz.

Mobil Ödemenize Her Gün 2 TL, Toplamda 40 TL MaxiPuan kampanyasına nasıl katılırım?

Maximum Mobil uygulaması üzerinden “Kampanyalar” bölümüne giriş yaparak ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna dokunmanız yeterlidir.

Kampanyaya dahil olan kartlar

Maximum Mobil uygulaması ile yapacağınız mobil ödeme işlemleri İş Bankası Maximum özellikli bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartı ile yapılabilir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler

Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanıp yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil olmayacaktır. İş Bankası Maximum özellikli temassız kredi kartları ile temassız POS’lardan yapılan temassız ödeme işlemleri kampanyaya dahil olmayıp, yalnızca Maximum Mobil uygulaması üzerinden yapılan mobil ödeme işlemleri dahildir. Kampanya kapsamında, tek seferde 20 TL ve üzeri gerçekleştirilecek mobil ödeme işlemlerinden her gün 2 TL, toplamda ise 40 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Kampanya kapsamında yalnızca tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilen 20 TL ve üzeri mobil ödemelerde  MaxiPuan kazanılabilecek olup, kazanılabilecek azami MaxiPuan tutarı 40 TL’dir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınır.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 26 Kasım [code_snippet id=5 php=true] tarihinde kartınıza yüklenecektir. 7 Aralık [code_snippet id=5 php=true] tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Güncel İş bankası kampanyaları, indirimler ve para puan fırsatları için sayfa bildirimlerini kabul edin. Bu sayede en yeni kampanyalardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Herkesin Yaptığı Turkcell 750 Dakika ve 7 GB Bedava internet

[toc]

Kampanya ile Turkcell 7 GB Bedava internet ve 750 Dakika kullanım haklarına sahip olursunuz. Güncel kampanyaları takip eden aboneler için avantajlı bir fırsat. Kampanyadan yararlanabilmek için gerekli şartlar aşağıdaki gibidir. Yeni gelen her abonenin gerekli şartları yerine getirmesi taktirde faydalandığı bir kampanyadır.

Turkcell Tanışma Seti

Turkcell’den yeni bir sim kart almayı düşünen faturasız aboneler bu kampanyadan faydalanabilecekler. Kampanyadan yararlanabilmek için GNÇ’li olmanız da gerekir. Hat taşıma yapan aboneler bu kampanyadan faydalanamazlar. Yeni bir hat alırken hattınızın GNÇ kaydının da yapılmasını talep edebilirsiniz.

Turkcell GNÇ Süper Hazır Kart Tanışma Seti Kampanyası

Hattın, GNÇ Full 7 GB Kampanyası dahilinde 750 dakika, 3 GB’ı gece toplam 7 GB internet, 1000 SMS ve interneti içinde BiP, Fizy, Dergilik uygulamalarında geçerli hediyesi ile açılır. Üstelik 3 ay boyunca ayda 5GB daha kazanma fırsatı da senin elinde. Paket iptal talebi iletilmediği ve hesapta yeterli bakiye olduğu sürece, GNÇ Full 7 GB Paketi 30 günde bir otomatik olarak paketin aylık ücreti karşılığında tekrar yenilenir.

Kampanyaya nasıl nasıl yapılır?

  • Yeni bir hat alıp Hazır Kart’a gelen 25 yaş ve altındaki aboneler yararlanabilir.
  • Kampanya sayesinde hattınız ilk ay bu paket ile açılır ve ücretsiz kullanabilirsiniz.
  • İlerleyen aylarda paketi iptal etmemeniz durumunda ücreti karşılığında tekrardan hattınıza tanımlanacaktır.
  • Kampanyaya son katılım; 31 Aralık [code_snippet id=5 php=true] tarihine kadar geçerlidir.

GNÇ Süper Hazır Kart Tanışma Seti alan abonelere 30 gün geçerli 3GB internet hediye edilir.

Turkcell Abonelerine Özel Hediyeler

Yukarıdaki sayfaya giriş yaparak Turkcell Gsm operatörüne ait en güncel kampanyaları görebilirsiniz. Kampanyalardan uygun olanlar için gerekli işlemleri yaparak hediyenizi alabilirsiniz. bildirimlerim.com operatörünüzün kampanyaları tarifeleri ve ek paketleri hakkında güncel bilgiler verir.

En yeni kampanyalardan ilk sen haberdar olmak istiyorsan sayfa bildirimlerini kabul et. Böylece dakika, sms ve internet kampanyalarına katılabilirsiniz.

Öğrenci Tarife Önerileri Vodafone Saçma Güzel 10 Tarifesi

Vodafone kullanan öğrenciler için tarife önerisi olarak Saçma Güzel 10 paketi hakkında bilgiler verdik. Eğer fiyat ve kullanım hakları bakımından size uygun durumdaysa bu pakete geçebilirsiniz. Güncel kampanyalı Vodafone Saçma Güzel tarifesi hakkında detaylar.

Vodafone Saçma Güzel 10 Tarifesi

Vodafone’da abonelerinin kullanabilmesi için birçok tarife bulunuyor.  Bunlar arasında en çok kullanılan tarife ise saçma güzel 10 paketi dir.  Bu tarifede toplamda 10 GB internet bulunuyor. 10 GB’lık interneti 5 GB’ı  seçeceğin uygulamada geçerli olacak şekilde yapılandırılmıştır. Bu pakete geçiş yaptığında Sadece 1 defa uygulama seçme hakkın bulunmakta. Bu nedenle hangi uygulamayı çok kullanıyorsan, o uygulamada geçerli olacak şekilde işlem yapmanız avantajınıza olacaktır. En yeni kampanyalar için Vodafone bedava internet sayfasına bakmayı unutmayın.

Vodafone Saçma Güzel 10 paketi, hangi uygulamada çok internet kullandığınız bilmiyorsanız veri kullanımı bölümünden aylık kullanımları kontrol edebilirsin. En çok hangi uygulamada internet harcadığının analizini de buradan yapabilirsin. Güncel kampanyalardan haberdar olmak için Vodafone bedava internet makalesine de göz atın.

Faturasızdan Faturalıya Geçişe Özel Tarifeler

Faturasızdan Faturalıya Geçişe Özel Tarifeler kapsamında olan bu paketten kampanyalı fiyat olarak 37 TL/ay olarak yararlanabilirsin.

Tarife İçeriği:

10 GB internet, 5 GB’ı seçeceğin pakette geçerli geçerli.
Seçebileceğin Paketler: İnstagram Paketi, Gamer Video Paketi, Müzik Paketleri.
750 Dakika her yöne konuşma
100 adet her yöne sms
Sınırsız internetten yemeyen Whatsapp (Sesli ve Görüntülü Aramalar bu hakka dahil değildir.)

Vodafone Saçma Güzel 10 Tarifesi Nasıl Yapılır?

  • Tarifeye geçiş işleminizi Vodafone yanımda uygulamasından ya da Müşteri hizmetlerini arayarak yapabilirsiniz. İsterseniz Vodafone Web üzerinden de pakete katılabilirsin.
  • Faturasızdan faturalıya geçişlere özel ilk 3 ay cezasız dönüş hakkı.
https://www.bildirimlerim.com/vodafone-bedava-internet-2020/

Faturalıya şimdi geçin, durdurma ya da koruma özelliklerinden birini ilk 3 ay ücretsiz kullanmaya başlayın.

Öğrenmeniz Gereken Mutfak için 34 Pratik Bilgi

Mutfakta kullanabileceğiniz öğrenmeniz gereken mutfak için pratik bilgiler. Hemen hemen hepimiz mutfağa girdiğimizde ne yaptığını bilenlerden pek sayılmayız. Neyin nasıl yapılacağını öğrenene kadar birkaç yemeği berbat edebilir ya da bazı sebzeler çöpe gidebilir. Bu yüzden bu videoda sizi mutfağın zorluklarından ve israftan kurtaracak pratik bilgiler videoda yer alıyor.

Mutfak İçin Kullanacağınız Pratik Bilgiler

Pringles kapağını ve lastik kullanıp yarım bir limonun taze kalmasını sağlayabilirsiniz.

  • Bir kavanozdaki kurabiyelerin daha uzun süre taze kalabilmesi için, içine bir dilim ekmek koymanız yeterli. Ekmek ortamdaki bütün kuru havayı çekecek ve kurabiyeleriniz taze kalacaktır.
  • Mozarella peynirinin taze kalmasını sağlamak için tek başına plastik kaba koymayın. Kaba su ve tuz kattıktan sonra mozarellayı koyun. Bu şekilde mozarella peynirinizin aylarca taze kalmasını sağlayabilirsiniz.
  • Ayrıca süt kutusunu açar açmaz içine bir tutam tuz koyarsanız, daha uzun süre taze kalmasını sağlarsınız.

Günlük hayatınızı kolaylaştıracak bilgiler. Bu bilgiler sayede mutfakta mükemmel işler ortaya çıkarabilirsiniz. Bu tür bilgiler için sayfa bildirimlerini kabul edin. Bu sayede Öğrenmeniz Gereken Mutfak için 34 Pratik Bilgi gibi bilgiler edinebilirsiniz.