Gta 5 Polisten Kurtulma

Gta 5 Polisten Kurtulma hilesi son dönemlerde GTA V oyuncuları tarafından en çok aranan şeylerden biridir. gta5 Polisten kurtulma kodu arayanlar için bu oyun haberimizde detayları açıkladık. Eğer diğer Gta kodlarını merak ediyorsanız onları da bu haber başlığımızda sizler için paylaştık.

GTA oynarken oyuncuları en çok zor duruma sokan unsur nedir diye sorulursa, hiç düşünmeden polisler diyebilirsiniz.  Oyunda bir suç işlerseniz ya da yolda yürüyen birine çarparsanız polisler peşinize düşecektir. Oyunda bulunan Polisler bazı oyunculara eğlenceli vakit geçirtirken bazı oyuncuları ise bunaltabiliyor.

Eğer peşinize düşen Polislere ateş ederseniz kısa bir süre içinde Helikopter hemen tepenizde belirecektir. Polis arabaları, aranma durumunuza göre hemen hemen her yerde önünüzü kesecektir. Bu nedenle, polis hilesini arıyor olabilirsiniz.

GTA 5 Polisten Kurtulma Hilesi

GTA 5’te oyununda da diğer serilerde olduğu gibi Polisler vardır. Bu oyunu daha gerçekçi hale getiren yapay zekalar bazen can sıkıcı hale gelebiliyor.

Ancak bu konuda çok da şanssızsınız diyemeyiz çünkü oyunun özel kodları sayesinde Gta 5 polisten kurtulma hilesi yazarak aranma seviyenizi düşürebilirsiniz.

Özetle, 5 yıldızla aranıyorsanız ülkenin bütün polisleri, ve televizyon programları peşinizdeyken, aranma durumunuzu bir anda 1 yıldıza düşürerek polislerden kurtulabilirsiniz.

Ayrıca durduk yere aksiyon yaşamak istiyorsanız bir başka kod kullanarak Polisleri peşinize takabilirsiniz.

  • Kodu yazabilmek için klavyenin Esc tuşunun hemen altında bulunan tuşuna basın. Bu tuşa basarsanız hileyi yazacağınız konsol karşınıza gelir.
  • Polisten kurtulmak için: Büyük harflerle LAWYERUP yazın. B kodu yazarak, polisin sizi arama oranını düşürmüş olursunuz.
  • Arama seviyenizi düşürdükten sonra kısa bir süre saklanın. Birkaç dakika sonrasında tamamen suçsuz bir vatandaş olarak oyuna devam edebilirsiniz.

GTA 5 Polis Çağırma

Bazı oyuncular polisten kurtulmak isterken bazıları da aksiyon yaşamak için polisleri peşine takmak isteyebiliyor. Eğer siz polisleri çağırıp bir süre aksiyon yaşamak istiyorsanız aşağıdaki kodu kullanarak memleketin en aranan azılı suçlusu haline gelebilirsiniz.

  • Klavyeden ” tuşuna basın. 
  • Açılan pencereye bu defa yine büyük harflerle FUGITIVE yazın.

Yukarıdaki kodu yazarak oyundaki bütün polisleri peşinize takabilirsiniz. Eğer kovalamacadan sıkıldıysanız yine yukarıdaki polislerden kurtulma kodunu yazarak aranma seviyenizi düşürebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir