Kent D Range Blue Fiyat [code_snippet id=5 php=true]

Kent D Range Blue Fiyatı [code_snippet id=5 php=true] zamlı Kent D Range Blue Fiyat bilgisi arayanlar için Kent markasının D Range Blue sigarasının fiyatını burada güncel olarak yayınladık.

Sigara kullanımının öncelikle sağlığa olumsuz etkilerinin olduğunu belirtmemizde fayda var. Eğer sigara kullanıyorsanız sağlığınız ve ailenizin sağlığı için en kısa sürede bırakmak için adımlar atmanızı öneririz. Sigara markalarından biri olan Kent d range blue fiyatı nedir sorusunun yanıtını bu haberimizde merak edenler için paylaştık.

Kent D Range Blue Fiyat [code_snippet id=5 php=true]

Kent D Range denince akla 4 farklı sigara türü gelmektedir. Blue, Grey, Long ve Grey Long üzere 4’e ayrılıyor. Ancak bu haberimiz Kent D Range Blue Fiyatı ile ilgili olduğu için güncel olarak bu marka ve diğer 3 sigaranın da fiyat bilgisini tabloda paylaştık.

  •  Kent D Range Blue Fiyatı: 22,00 TL’dir.
 Kent D Range Blue Fiyatı 33,00 TL
 Kent D Range Grey Fiyatı 33,00 TL
 Kent D Range Blue Long Fiyatı 33,00 TL
 Kent D Range Grey Long Fiyatı 33,00 TL

Sigarada Bulunan Zehirler Nelerdir?

Karbonmonoksit: Karbonmonoksit gazı son oldukça ölümcül zehirli bir gaz olarak bilinmektedir. Kana karıştığı zaman kandaki oksijen oranını azaltıp zamanla kanı oksijensiz bırakmaktadır. Nikotin ile karbonmonoksit hazı vücuda birlikte girmesi halinde kalp hastalıklarının oluşmasına neden olur.


Katran: Sarı ve kahverengi olan yapışkan zehirli bir maddedir. Sigara fitresindeki sarılığın nedeni Katrandır. Yapıştığı sade renkleri boyar. Sigara içenlerin dişlerinin sararmasının sebebidir. Ayrıca aşırı derecede sigara tüketimi ile katrandan dolayı balgam oluşumu gerçekleşir.


Nikotin: Tütün bitkisinde bulunan doğal bir zararlı bir maddedir. Vücuda girdiğinde direkt olarak beyine etki etmektedir. Ardından kasların uyuşmasına neden olur. Kas ve beynin uyuşmasıyla birlikte kalp ritmi daha da hızlanır; kan akışı hızlanır; vücut ısısı da düşer. Özetle nikotin kalbi yorar ve sağlığınızı olumsuz etkiler.


Amonyak:  Amonyak temizlik malzemelerinin ham maddesi olarak kullanılmaktadır. Sigara ile vücuda giren Amonyak direkt olarak ciğerlere etki etmektedir. Özetle bu da zararlı bir maddedir.


Metaller: Sigarada bilinen 76 tane metal vardır. Bu metaller içinde arsenik gibi vücuda son derece zararlı olanları da bulunmaktadır.

Kent D Range Blue Zamlı Fiyatı

Kent D Range Blue zamlı fiyatı da insanlar tarafından merak ediliyor. Bildiğiniz gibi ülkemizde tütün ve tütün ürünleri yılda en az bir defa zamlanmaktadır. Son olarak güncel fiyat listesini kontrol ettiğimizde Kent d’range Blue fiyatı: 33,00 TL’dir.

Kent D Range Blue Fiyat bilgisini merak edenler için bu haberimizde Kent d-range Blue hakkında güncel bilgilere yer verdik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir