İşkur iş İlanları [code_snippet id=5 php=true]

İş arayanlar için İşKur iş İlanları [code_snippet id=5 php=true] iş ilanları, Şöför, memur, Bekçi, part time sürekli işçi iş ilanı arayanlar için yeni iş fikirleri… [code_snippet id=5 php=true] Türkiyesinde iş arayan milyonlarca insan bulunuyor. Türkiye İş Kurumu işsizlere iş bulma konusunda en büyük destek oluyor. İşkur iş ilanlarını takip edenler yeni bir iş bulup hemen çalışmak istiyorlar. Güncel ilanları nasıl takip edeceklerini bilmeyenler için burada detaylı şekilde anlattık.

Şöför, Güvenlik görevlisi ve benzeri iş arayanlar da İşkur iş ilanlarından kendilerine uygun iş bulabilirler. Peki işkur’dan nasıl iş sorgulaması yapılır?

[code_snippet id=5 php=true] İşkur iş ilanları

İş arayanlar için daimi ve süreli iş ilanları yayınlayan işkur’dan özel ve kamu kurumlarına ait iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Temizlik görevlisi, Güvenlik görevlisi gibi iş ilanlarını da buradan bulmak mümkün.

Türkiye genelinde yapacağınız iş sorgulamaları sonucunda kendinize iş bulabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (bilinen adıyla İŞKUR), Türkiye’de istihdamın sağlanmasına, geliştirilmesine, yaygınlaşmasına ve işsizliğin azaltılması faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini sürdürebilmek üzere kurulmuştur. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bir kuruluşudur.

İşkur iş İlanlarına Nasıl Bakılır

Çoğu kişi işkur’u bilse de iş ilanlarına nasıl ve nereden bakacağını bilmiyor. İlinizdeki Kamu ve özel sektör iş ilanlarını incelemek için İşkur sayfasını kullanmanız gerekir. Başvuru yapabilmek için ise e-devlet ya da iş kur kullanıcı bilgileriniz ile sisteme giriş yapmalısınız.

İşkur iş ilanlarını sorgulayabilmek için BURAYA < bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir