Snapchat Snap Puanı Nasıl Artar?

Snapchat kullanıcıları Snap puanı nedir nasıl ve neye göre yükselir neye bağlıdır araştırıyorlar. Bu haberimizde snap puanı nasıl artar sorularının yanıtını verdik.

Snapchat puanı, kullanıcıların uygulamada ne kadar aktif olduğunu gösteren puanlamadır. Snapchat uygulamasını aktif kullanan ve arkadaşlarına fotoğraf gönderen kişilerin Snap puanı oldukça yüksektir. Her zaman en zirvede olmayı sevenler Snapchat uygulamasında da puanına dikkat ediyor. Snapchat puanı yüksek olanlar kimi zaman bunu ekran resmi alıp arkadaşlarına gönderebiliyor ya da Insta hikayesi olarak paylaşabiliyorlar.

Arkadaşlarının puanını gördükten sonra puanı düşük olanlar Snapchat puanı nasıl artar gibi araştırmalar yapıyorlar. Eğer sizin de snap puanınız düşükse buradakileri yaparak kısa sürede puanınızı yükseltebilirsiniz. Snapchat puanı nasıl artar bu haberimizde anlattık.

Snap Puanına Nasıl Bakılır?

Snap puanı profil menüsüne girildiğinde kullanıcı adının yanında yazan puandır. Puanınızı incelemek için;

  • Snapchat giriş yap,
  • Profil simgesine dokun,
  • Kullanıcı adının yanında yazan puan snap puanındır.

Snapchat Puanı Nasıl Artar?

Uzun süreli olarak puanınızı hızlı arttırmak için arkadaşlarınıza fotoğraf göndermeniz gerekir. Ne kadar çok snap gönderirseniz o kadar fazla puan kazanmış olursunuz. Uzun süre snap göndermediyseniz ilk snap’te 6 puan kazanırsınız. Sonrasında ise her snap için 1 puan kazanacaksınız.

Gönderilen her snap 1 puan kazanmanıza olanak sağlar. Tek bir fotoğraf ile çok fazla puan kazanmak mümkün. Snaplerinizi ne kadar fazla kişiye gönderirseniz o kadar fazla puan kazanabilirsiniz. Örneğin bir snap çekip bunu 20 kişiye gönderirseniz 21 puan kazanmış olursunuz. Her snap çekişiniz 1 puan ve gönderdiğiniz arkadaşlar için de 1’er puan kazanacaksınız. Özetle göndereceğiniz arkadaş sayınıza bağlı olarak 1 puan ya da 100 puan kazanmak sizin elinizde. Eğer snapchat arkadaş listeniz kalabalıksa puan kazanmanız çok daha kolaydır.

Snapchat puan kazanmanın bir diğer yolu ise gelen snapleri açmak olacak, arkadaşlarınızın gönderdiği snapleri açarak 1 puan kazanırsınız.

Hikayenize de snap ekleyip puanı yükseltebilirsiniz. Hikayeye ekleyeceğiniz her bir snap için 1 puan kazanırsınız. Snapchat’te birileriyle arkadaş olursanız da 1 puan kazanırsınız. Hem birini arkadaş olarak eklediğinizde hem de sizi ekleyen birinin isteğini de kabul ettiğinizde 1’er puan kazanabilirsiniz. Puanınız yükseldikçe Snapchat ödül kilitleri açılır.

Snap Puanı Nasıl Artar?

Snap Puanı Nasıl Artar sorusunu liste şeklinde anlatacak olursak aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz.

  • Arkadaş eklediğinizde ve gelen isteği kabul ettiğinizde 1’er puan kazanırsınız.
  • Snap çektiğinizde 1 puan kazanırsınız.
  • Snap’leri arkadaşlarınıza gönderdiğinizde gönderdiğiniz kişi başı 1’er puan kazanabilirsiniz.
  • Snapleri hikayeye eklediğinizde 1’er puan kazanırsınız.
  • Uzun süre snap göndermediğinizde ardından snap çekip gönderirseniz 6 puan kazanırsınız.

Snap Puanı Nasıl Artar sorusunun yanıtını bu haberimizde detaylı bir şekilde anlattık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir