Ziraat Mobil Şifre Alma [code_snippet id=5 php=true] Ziraat Bankası Şifremi Unuttum

Ziraat mobil şifre alma ile şifrenizi belirledikten sonra mobil uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Mobil uygulama sayesinde özel kredi ve faiz oranlarıyla birlikte şubeye gitmeden birçok bankacılık işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Mobil şifre aldıktan sonra uygulamadan hesap açma ve kapama, Eft veya havale ile para gönderme, 7/24 fast havale ile anında para gönderme, kredi başvurusu, kredi kartı başvuruları, döviz alıp bozdurma, vadeli ve vadesiz mevduat hesabı açma otomatik ödeme verme gibi bir çok işleminizi yapabilirsiniz. Ziraat Bankası mobil uygulaması ile tüm bankacılık işlemlerinizi birkaç dakika içinde gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Mobil Şifre Alma

Ziraat Bankası internet şubesine yani mobil uygulamasına girip işlem yapabilmek için ilk olarak Ziraat mobil şifre alma işlemini yapmanız gerekir. Android ve iOs cihazlarda indirilebilen uygulama ile bankacılık işlemlerinizi güvenli şekilde yapabilirsiniz. Şifresini unutanlar ve ilk defa giriş yapacak olanlar Ziraat İnternet şubesi şifre oluşturma nasıl yapılır merak ediyorlar.

Yapmanız gereken bankanın resmi internet sitesine girip https://www.ziraatbank.com.tr/tr şifrenizi oluşturma talebinde bulunmanızdır. Karşınıza gelen ekranda sizi T.C. kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı başında sıfır olmadan yazmanız gereken bir ekran karşılar. Son adımda ise ekranda bulunan güvenlik kodunu yazıp işlemi tamamlamanız gerekir. Başvuru esnasında Ziraat Bankkart veya kredi kartınızı kullanabiliyorsunuz. Aşağıda bulunan online başvuru sayfasına giriş yaptıktan sonra, gerekli bilgileri doldurup, ardından yeni şifrenizi alabilirsiniz. Aşağıdaki adımlar Ziraat Bankası internet bankacılığı için yeni müşteri kayıt işlemidir, şifre değiştirme nasıl yapılır öğrenmek için sayfada aşağıya inerek şifre değiştirme adımlarını da kontrol edebilirsiniz.

  • İlk adım olarak Ziraat Bankası internet şubesine bireysel.ziraatbank.com.tr adresinden giriş yapın.
  • Açılan ekranda “Hemen Başvur” butonuna dokunarak yeni online müşteri kaydı sayfasına giriş yapın.
  • T.C. kimlik numarası, bankada kayıtlı olan cep telefon numaranız ve ekranda bulunan güvenlik kodunun olduğu yerleri doldurun.
  • “Devam” butonuna dokunarak yeni açılacak ekranda telefonunuza SMS’teki şifreyi yazmalısınız.
  • Açılan yeni ekranda banka kart bilginizi ve şifrenizi oluşturup Ziraat İnternet bankacılığını kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

ŞİFRE ALMA EKRANI İÇİN:

https://bireysel.ziraatbank.com.tr/Transactions/Online/Default.aspx?txns=OnlineApp&customerType=rtl

Ziraat Bankası internet şifre alma adımlarını yaptıktan sonra banka sisteminde kayıtlı olan cep telefonuna sms onay mesajı gelir. Mesaj ile gelen şifreyle beraber sizden istenilen bilgileri girip, sonrasında Ziraat Bankası internet şifre oluşturma işlemini tamamlayabilirsiniz. Fakat internet şubesi şifresi size gelmezse, müşteri hizmetlerini arayıp şifre oluşturma talebinde bulunmanız gerekir. Aynı zamanda bu sayfada bulunan adımları takip edip Ziraat mobil uygulaması için mobil bankacılık yeni müşteri kaydı ya da şifre değiştirme işlemlerini de yapabilirsiniz.

Ziraat Mobil Şifremi Unuttum

Ziraat Bankası müşterilerinin araştırdığı şeylerden biri ise Ziraat Mobil Şifremi unuttum şifre alma nasıl yapılır sorusu oluyor. Öncesinde kullandığınız şifreyi unuttuysanız ya da yanlış hatırlıyorsanız yeni şifre alabilirsiniz. Bankanın kurumsal müşterisi olanlar 444 00 000 numarasını arayıp müşteri hizmetlerinden yeni şifre talebinde bulunabilirler.

Eğer bireysel müşteriyseniz, yukarıdaki adımları uygulayarak yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. Ziraat internet şubesi yeni şifre alma işlemi için resmi internet sitesine girip şifremi unuttum bölümüne giriş yapmalısınız. Açılan ekranda yine sizden talep edilen bilgileri doğru doldurduktan sonra giriş butonuna dokunun. Verdiğiniz bilgiler anında teyit edilir ve cep telefonunuza onay mesajı gönderilir. Gelen şifreyi internet sitesindeki ilgili alana yazıp devam edin. Eğer cep telefonu numaranıza şifre gelmediyse müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Peki Ziraat mobil şifremi unuttum ne yapmalıyım;

  • İlk adım olarak Ziraat Bankası İnternet Bankacılığına bireysel.ziraatbank.com.tr giriş yapmalısınız.
  • Açılan ekranda “Şifremi Unuttum” butonuna dokunun.
  • Ardından T.C. kimlik numarası, bankada kayıtlı telefon numaranızı ve diğer bilgileri doğru şekilde doldurmalısınız.
  • Sonrasında ise cep telefonunuza SMS ile şifre gelir bu şifreyi ilgili alana girip sonra internet bankacılığı için yeni şifrenizi belirleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerini Arayarak Ziraat Mobil Şifresi Alma

Eğer yukarıdaki anlatımları uygulayamadıysanız ya da şifre yenilemek için onay mesajı cep telefonunuza sms olarak gelmiyorsa müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz. Müşteri temsilcisi ile görüşmek için 444 00 00 numarasını arayıp bilgi teyidinden sonra Ziraat bankası Mobil şifre alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat bankası kart şifremi unuttum

Kart şifrenizi unuttuysanız ama mobil şifreyi biliyorsanız. Mobil uygulamadan Ziraat hesabınıza giriş yapıp şifresini unuttuğunuz kartı seçerek şifresini değiştirebilirsiniz. Banka şifrenizi yeniledikten sonra ATM’lerde ve POS cihazlarında yeni şifrenizi kullanabilirsiniz.

Haberimizde Ziraat Mobil Şifre Alma ile alakalı detayları anlattık. Telefondan Ziraat Mobil Şifre Alma işlemleri için yukarıdaki başlıklarda bulunan anlatımı uygulamanız gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir