3223 Facebook Onay Kodu

3223 Facebook onay kodu, Facebook onay kodu, 3223 numarası ile facebook hesabınız ile alakalı verilmesi gereken onayları sms yoluyla iletir. Facebook hesabınız ile Facebook’ta bulunan oyunlara ve uygulamalara giriş yapınca sizden mail ve telefon numarası gibi bilgilerinize erişmeyi istemektedir. Sizinde oyun yada uygulamaya giriş yapabilmek için bu onayı vermeniz gerekir. Bazı kötü niyetli kişiler bu tür uygulamalar yaparak kullanıcıların kişisel bilgileri topluyorlar. İleriki zaman diliminde ise hesap ile ilgili bilgileri ele geçirerek telefon ve mail erişim sağlamak için çeşitli yöntemler uyguluyorlar.

Facebook kullananlar zaman zaman kötü niyetli kişilerin saldırılarına maruz kalabiliyorlar. Bu durum neticesinde hesapları çalınan kişiler oluyor. Bu kötü niyetli kişiler genelde hesapları çalmak için çeşitli hinlikler düşünüyor. Bunlar arasında en çok duyulan yöntem ise kupon vermesi, indirim veriyor oluşu ve çeşitli para kazanma reklamları ekleyip bilgilerinizi çalmayı deniyorlar.

3223 Facebook Onay Kodu Nedir?

Facebook 3223 Nedir

3223 onay kodu iki nedenden dolayı gelir. Birinci nedeni biri yanlışlıkla sizin telefon numaranızı kendi hesabına eklemeye çalışıyordur. İkincisi ise şifresini unuttuğunuz zaman Facebook üzerinden “Şifremi Unuttum” sekmesi kısmından telefona 3223 onay kodu gelecektir.

Bir diğer nedeni ise yukarıda da belirtmiş olduğumuz kötü niyetli kişiler tarafından bilgilerinizi ele geçirmiş olan biri ya da birileri şifrenizi öğrenmek için “Şifremi Unuttum” seçeneğini kullanarak onay kodu talep etmişlerdir. 3223 Facebook onay kodunuzu hiç kimse ile paylaşmayın. Hatta isterseniz tedbir almak için şifrenizi daha güçlü bir parola ile değiştirebilirsiniz. Eğer onay kodu çok sık geliyorsa çözüm olarak şunu uygulayın. 3223 numarasını rehberinize ekleyin, bu numarayı rehberinizden seçin ve engelleyin. Bu işlemden sonra rahatsız edici mesajlar gelmeyecektir. Fakat daha sonrasında bu numaradan mesaj almanız gerekebilir. Şifre sıfırlama gibi işlemlerde, bu durumda ise tekrardan 3223 numarasının engelini kaldırmanız gerekir.

Facebook Onay Kodu Gelmiyor [code_snippet id=5 php=true] Sorunu ve Hatası Çözüm Yolları

Facebook uygulamasına giriş yapmak için telefonunuza veya e-posta adresinize onay kodu gelmesi gerekir. Aksi durumda uygulamaya giriş yapılamamaktadır. Facebook hesabınız hatalı şifre kullanımından veya farklı sebeplerden kilitlendi ama açmak için onay kodu gelmiyor mu? Cep telefonuma Facebook doğrulama kodu gelmiyor? Sorununu nasıl çözerim bilmiyor musunuz? Eğer telefonunuza onay kodu gelmiyorsa problemin farklı sebepleri olabilir.

  • Telefonunuzda herhangi bir SMS alma problemi olup olmadığını kontrol edin.
  • 3223 numarasını engelleyip engellemediğinizi kontrol edin.
  • Başka bir operatöre geçiş mi yaptınız? Operatör değişimlerinde böyle problemler yaşanabiliyor.
  • Eğer, Sim kart değişimi yaptıysanız, güvenlik nedeniyle cep telefonunuza 72 saat boyunca bilgilendirme mesajları gelmez. Operatörünüzle iletişime geçip, bu durum hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Bazı cihazlar özel servislerden gelen mesajları otomatik engelleyebiliyor. Böyle bir durum olup olmadığını kontrol edin.

Eğer numara engelleme ya da yukarıdaki nedenlerden biri değilse şifre yenilemeyi E-posta yolu ile talep edin. Mail adresinize giriş yaparak buradan da şifrenizi değiştirebilirsiniz.

3223 Mesaj Gitmiyor

3223 numarasına mesaj göndermeye çalışıyorum ama mesaj gitmiyor gibi konularda gördük. Bunun nedeni, kısa numaralara mesaj göndermeyi engellemiş olmanızdır.

Brawl Stars Ash Karakteri

Brawl Stars karakterleri arasında olan Ash 8. sezon güncellemesi ile gelen bir karakterdir. Bu karakter oldukça ses getiren karakterlerden biri oldu adeta. Şuanda bu karaktere sahip olan oyuncular, doğru yönetmeleri halinde adeta bir yenilmez oluyor. Brawl Pass ile gelen Ash karakteri 30. kademede açılmaktadır. Bu karaktere sahip olabilmek için yeni sezon Brawl Pass’i etkinleştirmiş olmanız gerekmektedir.

Ash adeta bir temizlik görevlisi gibi işini titiz bir şekilde yapmaktadır. Süper gücü olarak küçük yardımcıları kullanmaktadır. Bu küçük yardımcılar da rakibin canını bir hayli sıkabiliyor.

Brawl Stars Ash Ağır Sikler Kromatik

Temizlemesi gereken çöpler Ash’i deli ediyor ve sinirlendiriyor. Hasar aldığında yada verdiğinde daha da çok öfkelenip deliriyor. Öfkesi sayesinde daha hızlı ve tehlikeli hale gelse de zaman geçtikçe sakinleşiyor. Ash resmi yukarıdadır.

Küçük Yardımcılar:

Temizliğe yardım eden küçük robotlardır. Rakiplere dokunduklarında patlar ve Ash buna oldukça öfkelenir.

Brawl Stars Ash Özellikleri

Buradaki özellikler ash karakterine ilk sahip olduğunuzdaki özelliklerdir.

Hasar: 800 (Öfke barı doldukça hasar seviyesi ve hızı artar)
Menzil: Normal
Doldurma Hızı: Hızlı
Süper: Hasar 300, Menzil ise Normaldir.
Sağlık: 4800
Hareket Hızı: Normal
Saldırı: Ash, süpürgesini öfke ile savurur. Yolundan çekilmeyen pişman olur.

Brawl Stars Ash Png Resimleri Çizim

Vodafone Interneti Cok Xlarge

Vodafone abonelerine özel geçebileceğim tarifeler menüsünde yer alan Vodafone interneti çok Xlarge paketi fiyat ve içerik bakımından çoğu kişinin dikkatini çekiyor. Toplamda 15 gb interneti olan bu tarifenin aylık fiyatı 64 TL’dir. Vodafone interneti çok xlarge tarifesine sadece özel müşteriler geçebilir. Herkese sunulan bir paket değildir.

15GB internet ,750DK ve 1000SMS ayda 64 TL ye sahip olabilirsiniz. Daha çok içeriği daha uygun fiyata almak için bu teklifi kaçırmamalısınız. Vodafone yanımda uygulamasını kullananlar ya da vodafone.com.tr‘den hesabına giriş yapanlar geçiş yapabileceği paketler kısmından bu tarifeyi inceleyebilirler.

Vodafone İnterneti Çok Xlarge Nedir?

Vodafone’da Geçebileceğim Tarifeler menüsü altında yer alan özel bir tarifedir. İçerik bakımından 15GB internet ,750DK ve 1000SMS ayda 64 TL ye sahip olabileceğiniz bir pakettir. Vodafone zaman zaman müşterilerine özel teklifler sunmaktadır. Faturalı ve faturasız abonelere özel paket sunumları gerçekleştirilir. Bu özel teklifler kimi zaman sms ile bildirilir, bazı zamanlarda ise Yanımda uygulamasında görüntülenebilmektedir.

Bu tür özel kampanyaları görüntülemek için, Yanımda uygulamasını telefonunuza yükleyin. Aynı zamanda bu uygulamadan kalan kullanım haklarını sorgulayabilir, TL yükleyebilir, paket satın alabilir, paket iptal etme işlemi yapabilir ve faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Yanımda uygulaması Google Play ve App Store’dan ücretsiz indirilip telefon numarası ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Vodafone İnterneti Çok Xlarge Nasıl Yapılır?

Pakete geçiş yapmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir. Aylık 64 TL karşılığında 750 DK + 1000 SMS içeriklerine sahip olmak için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Yanımda uygulamasını telefonuna yükle,
  • Giriş yap,
  • Geçebileceğim Tarifeler menüsüne giriş yap,
  • Eğer İnterneti Çok Xlarge paketi sizin için de önerilmişse Tarifemi Değiştir butonuna dokunarak bu pakete geçebilirsiniz.

Vodafone.com.tr adresine giriş yaparak geçebileceğiniz tarifeleri üyeliğinize giriş yaptıktan sonra Buradan sorgulayabilirsiniz.

Farklı paketleri sorgulamak için Yanımda uygulamasından diğer paketlere de bakabilirsiniz. Aynı zamanda faturalı ve faturasız paketleri de yine Yanımda uygulaması ve Vodafone internet sitesi üzerinden sorgulamak mümkün. Burada bahsi geçen paketin fiyatı Vodafone’a bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Paket fiyatlarına genelde telsiz kullanım ücreti de dahil değildir.

Ceva Lojistik İletişim

Amazon, Türkiye’deki faaliyetlerini her geçen gün genişletiyor. Dünya’da e-ticaret denince akla ilk gelen firma Amazon, Türkiye’deki hizmetlerini genişletiyor. Şirket, Gebze’de operasyon merkezi kurulması için Ceva Logistics ile anlaşma yaptı. Fakat bazı vatandaşlar kargolarının geç gelmesi ya da kargoları ile alakalı bilgi alamadıkları için Ceva Lojistik İletişim, Ceva Lojistik müşteri hizmetleri telefon numarası gibi bilgileri araştırıyorlar.

Ceva Lojistik Nedir?

CEVA Logistics, bir lojistik şirketidir ve ülkemizde Amazon ile yaptığı anlaşma sonucunda oldukça bilinir hale gelmiştir. Daha öncesinde ise TNT şirketinin bir bölümü olarak TNT Lojistik ismi ile faaliyet ggöstermekteydi.

Genel merkezi: Marsilya, Fransa
Sahibi: Apollo Management
CEO: Mathieu Friedberg (15 Oca [code_snippet id=5 php=true]–)
Kuruluş tarihi: 2007, Birleşik Krallık
Gelir: €6.8 milyar (2010)

Kargo için Ceva Lojistik İletişim

Kargo takibi yapmak ve kargosunun son durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlar ceva lojistik ile iletişim kurmaya çalışıyorlar. İletişim kanalı olarak isterseniz mail yolunu isterseniz de telefon ile arayarak sağlanabilir. Ceva Lojistik firması ve almış olduğunuz hizmet ile alakalı olarak herhangi bir sebepten ötürü problem yaşadıysanız, bu şikayetlerinizi Ceva Lojistik müşteri hizmetleri telefon numarasını kullanarak bildirebilirsiniz.

İletişim kanalları için aşağıda bulunan Ceva Lojistik müşteri hizmetleri telefon numarasını kullanabilirsiniz. Ayrıca diğer sorunlarınızı isterseniz arayarak ya da mail yolu ile bildirebilirsiniz.

Ceva Lojistik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Ceva lojistik ile alakalı yaşadığınız problemleri, kargo takibi ya da memnuniyetsizliklerinizi bildirmek için aşağıdaki telefon numaralarından birini kullanabilirsiniz. Yapacağınız işleme göre arama yapmanız gerekir.

  • Ceva Lojistik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 216 633 44 44
  • Ceva Lojistik e-Ticaret İşlemleri Telefon Numarası: 0 216 999 24 40

Ceva Lojistik Müşteri Hizmetleri İletişim e-Posta (Mail) Adresi

Ceva Lojistik müşteri temsilcilerine sadece telefon ile değil isterseniz mail yoluyla da ulaşabilirsiniz. Bütün iletişim kanallarından en hızlı şekilde cevap veren Ceva Lojistik ile mail yolluyla iletişim kurmak isteyenler, aşağıdaki mail adreslerini kullanabilirler. Kargolarınızın nerede olduğunu ve ne durumda olduğunu öğrenmek için Ceva Lojistik müşteri temsilcilerine e-posta gönderebilirsiniz. Mail gönderirken mail başlığı ve açıklama kısmındaki probleminizi detaylı bir şekilde yazarsanız size daha sağlıklı ve hızlı bir dönüş yapılır.

Ceva Lojistik Resmi Sosyal Medya Hesapları

Müşteri memnuniyetine oldukça önem veren Ceva Lojistik sosyal medya hesaplarına ise aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz. Facebook, Twitter ve Instagram resmi hesapları alt kısımda listelenmiştir.

Turkcell Hazır Kart Hafta Sonu 5 GB Hediye [code_snippet id=5 php=true]

Turkcell Hazır Kart Bedava internet, Turkcell’in faturasız aboneleri için yapmış olduğu kampanyalar devam ediyor nasıl bu paket alınır ve verimli şekilde kullanılır ? Eğer telefonunuza ” gorevinizi basariyla tamamladiniz! hemen hediye havuzundan hafta sonu 5gb hediyenizi alip keyifle kullanabilirsiniz! b002 ” mesajı gelmişse, Hafta sonu kullanılabilecek 5 GB bedava internet için yapmanız gerekenleri burada detaylı bir şekilde anlattık. Turkcell hediye internet paketi arayanlar hafta sonu 5 GB kampanyası sayesinde hediye gb’larını alabilirler.

Kampanya hazır kart aboneleri için geçerlidir ve kampanyanın son tarihi 31 Aralık [code_snippet id=5 php=true]’dir. Dijital Operatör uygulaması üzerinden veya turkcell.com.tr’den kredi kartı yada banka kartı ile paket yükleyin, hafta sonu geçerli 5 GB hediyesini siz de kazanın.

Turkcell Hazır Kart Bedava internet Katılım Kriterleri

  • Kitle 1: 3 ay ve üzeri süreden beri yükleme yapmamış, 3 ay ve üzeri süredir Turkcelli olan abonelere herhangi bir kanal aracılığıyla 10TL ve üzeri paket ya da TL yükleme yaptığından kampanyadan faydalanabilecektir.
  • Kitle 2: İçinde bulunulan aydan önceki 3 ayda Dijital Operatör ya da turkcell.com.tr den kredi kartıyla paket ya da TL yüklememiş olan aboneler, sonraki 2 ayın 2 sinde de yükleme yapmış müşteriler Dijital operatör ya da turkcell.com.tr den kredi kartıyla paket ya da TL yükleme yaptığında kampanyadan faydalanacaktır.
  • Turkcel veri işleme izni olan müşterileri kampanyadan faydalanabilir.

Hediye internet kaç gün geçerlidir?

Kampanya ile verilecek olan GB faydası hafta sonu geçerlidir ve geçerlilik süresi maksimum 2 gündür. Hediye internetinizi gelecek olan onay mesajından sonra hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri kullanabilirsiniz.

Hafta Sonu 5 GB Kampanyası Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki kriterlere uygun olan müşteriler yükleme yapmaları halinde hediye internet için katılım otomatik olarak alınmaktadır. Ancak hediyenizi size iletilecek olan onay mesajından sonra hafta sonu kullanabileceksiniz. Kullanılmayan haklar bu iki günün sonunda otomatik olarak silinecektir.

Kullanım yaptığınızda eğer paketin %80 ve %100’lük kullanım limitlerine ulaşırsanız size bilgilendirme mesajı iletilir. Kampanyayı iptal etmek isterseniz Turkcell Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsiniz.

ARK Survival Evolved Sistem Gereksinimleri [code_snippet id=5 php=true] Kaç GB

ARK Survival Evolved sistem Gereksinimleri, kaç gb ve bilgisayarım kaldırır mı gibi sorular bu oyunu oynamak isteyen oyuncular tarafından çokça sorulmaktadır. ARK: Survival Evolved oyununun çıkış tarihine baktığımızda çok yeni bir oyun olmadığını görmekteyiz. Ancak oyuncu sayısı halen daha oldukça fazladır. Uzunca bir süredir oyun piyasasında aktif yer alıyor. Ancak sürekli olarak yeni güncellemeler alarak ayakta tutulan bir oyun olduğunu ekleyebiliriz. Doğal olarak insanlar ARK: Survival Evolved oyununun güncel sistem gereksinimlerini öğrenmek istiyor.

ARK: Survival Evolved Sistem Gereksinimleri

ARK Survival Evolved Güncel Sistem Gereksinimleri

ARK: Survival Evolved sistem gereksinimleri, yapılan güncellemeler ile değişmektedir. Bu oyun diğer hayatta kalma oyunlarından oldukça farklıdır. Zira bu oyunda dinozorları yönetmek mümkün, hatta oyunun ana amacı bu desek yanlış olmaz. ARK: Survival Evolved oyununun güncel sistem gereksinimleri;

ARK: Survival Evolved Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 veya üzeri
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB veya üzeri
  • VRAM: 1 GB
  • Depolama: Minimum 60 GB (Kaç GB yer kaplıyor)

ARK: Survival Evolved Bilgisayarım Kaldırır mı?

Eğer bilgisayarınız yukarıdaki sistem gereksinimlerini karşılıyorsa oyunu normal grafiklerde çok rahat oynayabilirsiniz. Hayatta kalma mücadelesi verirken dinozorları eğitip işlerinizi kolaylaştırmayı da unutmayın.

ARK: Survival Evolved Oyunu Kaç GB

Oyunu oynayabilmek için minimum 60 GB depolama alanını bu oyuna ayırmanız gerekiyor. Oyun oldukça güzel bir açık dünya deneyimi verdiğinden dolayı bu kadar yer kaplaması da normal.

Laptop Ekranı Nasıl Temizlenir?

Her şey gibi laptop ekranları da kirlenmektedir. Peki kirlenen laptop ekranı nasıl temizlenir, temizlerken nelere dikkat etmeliyiz? Zamanla kirlenen laptop ekranını temizlemek için dikkat etmeniz gereken bazı durumlar vardır. Bunlardan en önemlisi ise hassas bir bez kullanmak diyebiliriz. Çünkü sert yapıdaki kumaşlar laptop ekranında kılcal çizikler oluşturabilir. Bu tür durumlarla karşılaşmamak için özel bir bez alabilir ya da yumuşak yapıya sahip bir kumaş kullanmalısınız.

Zarar Vermeden Laptop Ekranı Nasıl Temizlenir

Laptop ekranı nasıl ve neyle temizlenir, laptop ekran silerken nelere dikkat etmeliyim gibi kafanızda oluşabilecek soruların yanıtını burada sizlerle paylaştık.

Laptop Ekran Temizliği Nasıl Yapılır?

Laptop Ekranı Nasıl Temizlenir

Ortamda bulunan toz, yemek parçacıkları ya da kıyafetlerdeki kumaş parçacıkları laptop ekranına çok kolay bulaşır ve birikir. Bu kirler laptop açıkken pek fark edilmese de ekran kapalıyken daha belirgin bir hal alır. LCD yüzeyler çok hassas olduğundan kolayca zarar görebilirler, laptop ekranını temizliği yapılırken ekrana zarar vermeyen ürünler kullanılması gerekir. Temizlik yaparken özel ekipmanlar almak istiyorsanız bir mikrofiber bez alabilirsiniz. Bunun yanı sıra evde bulunan sirke de yardımcı olacaktır.

Kullanılabilecek Malzemeler;

  • Camsil,
  • Çok amaçlı temizlik ürünleri,
  • Bulaşık deterjanı ve herhangi bir deterjan kullanılabilir,
  • Mikrofiber bez.

Dizüstü bilgisayar temizlerken;

  • Bilgisayarınızı kapatın, şarj aletini ve bataryayı da cihazdan çıkarın,
  • Öncesinde aldığınız mikrofiber bez ya da yumuşak dokulu bir kumaş kullanın,
  • Ekranı hafif nemlendirdiğiniz bez ile hafifçe silin,
  • Ekran çerçevesini zarar vermeyecek bir temizleme ürünü kullanarak temizleyin,
  • Temizlik yaparken çok fazla sıvı kullanmamaya özen gösterin.

Laptop Monitör Temizleme Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Laptop Monitör Temizleme

Laptop ekran temizliği yaparken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunlar bez seçimi vs şeklindedir,

  • Çok fazla sıvı kullanmayın daha çok nemli bez kullanın,
  • Bez seçimi de oldukça önemlidir,
  • Cihazı şarjdan çıkarın,
  • Kimyasallar kullanmayın,
  • Laptop’u kapatın.

Laptop Ekranı Islak Mendil ile Silinebilir mi?

Laptop ekranını temizlerken ıslak mendil kullanmanızı tavsiye etmeyiz. Islak mendillerin büyük çoğunluğu kimyasal madde içeriyor ve bu kimyasallar Laptop ekranına zarar erebilir.

Laptop Ekranı Kolonya ile Temizlenir mi?

Laptop ekranı temizlerken kolonya gibi kimyasal maddeler kullanmamaya dikkat edin.

Laptop Ekranı Hangi Bez ile silinir?

Laptop ekranını silerken mikrofiber bez kullanmaya özen gösterin. Bunun yanı sıra yumuşak yapılı bezler de kullanabilirsiniz.

At Kuyruğu Saç Modelleri Nasıl Yapılır?

[toc]

Kadınların, saçlarını toplamak için en çok tercih ettiği modellerden olan at kuyruğu, saçların toplanmasında değişik seçenekler sunar. En baş model tokayla yaptığınız at kuyruğunu saçınıza dolayarak tokayı gizlemektir. At kuyruğu saç modelleri arasında bu dolamayı, örgü olarak da yaparsanız daha hoş bir görüntü oluşur. Saçlarınızı yanlardan ayırarak bağlayın ve bir düğümle sıkıştırın. 

Alın size farklı bir model. Saçlarınızın daha uzun görünmesini istiyorsanız, arkadan üst üste iki at kuyruğu yapabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde, saçlarınız hem hacimli hem de daha uzun görünür. Çapraz örgülü saçlar da tarzını yansıtmak isteyen kadınlar için yapılabilecek modellerden biridir. Arkayı topuz yaparak iki yandan örgüleri birleştirdiğiniz çapraz detaylar saçınızı oldukça havalı gösterir.

Kolay ve Şık At Kuyruğu Modelleri

Yan taraftan tek sıra örülerek alttan yapılan at kuyruğu modeli ise saçlarınızı daha çekici hale getirir. Bu yöntemin farklı bir yolu da önce at kuyruğu oluşturup sonra yandan örnektir. Acil durumlar için saçlarınızı düğümleyerek doğal at kuyruğu modeli yapabilirsiniz. Bir de genelde ünlülerin tercih ettiği önü kabarık model vardır. 

Ön taraflarını bolca spreylediğiniz saçlarınızı gevşek olarak da at kuyruğu yapabilirsiniz. Üçlü at kuyruğu modelinde bir tutam saç en içten bağlanır. Orta kısımdaki saç tekrar bağlanır. En son alttaki saç bağlanarak işlem bitirilir. Eğer bu saçı yapmak zor geldiyse en beğenilen at kuyruğu saç modelleri arasından ikili olarak da aynı saç stilini uygulayabilirsiniz.

At Kuyruğu Saç Modeli Nasıl Yapılır?

Ücretsiz Oynanabilen En İyi 3 Android Yarış Oyunu

Ücretsiz olarak oynanabilen yarış oyunları sayesinde büyük küçük fark emeksizin herkes eğlenceli zaman geçirebilmektedir. Android en iyi yarış oyunları kapsamında bir hayli uzun bir listeye sahiptir. Ancak gerek oyun kaliteleri gerek editör önerileri gerekse oyunların indirilme rakamları belli uygulamaların öne geçmesini sağlamaktadır. İşte son zamanlarda özellikleri ile ilk üçe girmeyi başarmış olan oyunlar.

Real Racing

Tekli ya da çoklu şekilde oynanabilen Real Racing grafikleri ile beğenileri toplamayı başarıyor. Oyuncular indirme işlemlerinden hemen sonra araç seçimleri ile bir yarışa dâhil olabiliyor. Popüler Android oyunları içine girme nedenlerinden biri olarak kolay kullanımı da gösterilen oyunda mekân alternatifleri de bir hayli geniş.

Sokak Yarışı 3D

En iyi Android yarış oyunlarından olan Sokak Yarışı 3D olarak oyun imkânını kullanıcıların ayaklarına kadar getiriyor. Üstelik oyunlarda sokak yarışı yapılabildiği için mekânlar bir hayli gerçekçi olarak tasarlanmış durumda. Tercih eden kullanıcılar rakipleri ile belli bahisler üzerine kapışabiliyor. Kazanan kullanıcı ortadaki parayı anında hesabına yükleyebiliyor. Böylece oyunda dengeler kısa süre içerisinde değişebiliyor. Bunun yanı sıra oyuncular kazandıkları miktarla araçlarını geliştirerek daha avantajlı bir konum da elde edebiliyor.

Turbo Araba Hızlı Acele Ralli Yarış

Yarış oyunlarında aranan tüm içerikler bir oyunda birleştirilmiş. Üstelik içerikler kullanıcı yorumlarına bakılarak da kısa sürede anlaşılabiliyor. Android ralli oyunları arasında en sevilen oyunda araçların özellikleri giderek artırılabiliyor. Bu sayede oyunda maksimum hızlara erişim sağlanabiliyor. Araçlara eklenen nitrojen desteği ile birlikte heyecanı doruklarda yaşamak da mümkün. Üstelik yarışlar için özel mekânların yanı sıra şehirlerin tercih edildiği de görülüyor. Bu sayede oyuncular el becerileri çerçevesinde bir sıralamaya dâhil olabiliyor.

Telefonum Çok Yavaş Şarj Oluyor

Telefonum neden yavaş şarj oluyor telefonun şarjı neden yavaş dolar sorusu akıllı telefon kullanan çoğu kişi tarafından merak edilen şeylerden biridir. Bu sorunun birden fazla nedeni ve çözümü vardır. Bu yüzden ilk olarak şarj sorunun neden kaynaklandığının bulunması ve nedenlerinin iyice incelenmesi gerekmektedir. Telefon kullanıcıları zamanla cep telefonum neden yavaş şarj alıyor gibi sorunlarla karşılaşabiliyor.

Bazı zamanlar evden acil olarak çıkmamız gerekebiliyor bu durumlarda da telefonunuzun anında şarj olmasını isteyebilir ve yavaş şarj edilmesi nedeniyle mağdur olabilirsiniz. Telefonum eskiye göre daha yavaş şarj oluyor diyorsanız bunun çözümü için uzman kişilerden destek almanız gerekebilmektedir.

Telefon yavaş şarj oluyor problemi marka ve modelden bağımsız olarak hemen hemen her telefonda gözlemlenebiliyor. Bazı zamanlar bu sorunun nedeni şarj kablosu ya da adaptörü olabiliyor.

Cep Telefonum Neden Yavaş Şarj Oluyor?

Telefonum geç şarj oluyor sorunu cep telefonu kullanan herkesin karşılaşabileceği problemlerdendir. Bu problemin tamamen çözümü için de şarj alanının kapsamlı bir şekilde kontrol ve test edilmesi gerekebilmektedir.

Telefonum neden yavaş şarj oluyor sorunu ile ilgili şarj kablosuna, bataryaya ve adaptöre bakılması gerekir. Bu ekipmanlar telefonun şarjı konusunda kullanılmaktadır ve batarya yavaş doluyor problemi için bunlara bakılması zorunludur.

Iphone Yavaş Şarj Oluyor

Hızlı şarj adaptörü kullanmıyorsanız telefonunuz normal şarj olacaktır. Eğer telefonunuz hızlı şarj özelliğini destekliyorsa, hızlı bir şarj adaptörü ve kablosu alarak telefonunuzun çok daha hızlı şarj olmasına olanak sağlayabilirsiniz. Tabi ki hızlı şarja özel adaptör ve kablo almadan önce telefonunuzun böyle bir özelliğinin olup olmadığının kontrol edilmesi gerekir.

Hızlı şarj etmek oldukça önemlidir. Çünkü bazı zamanlar telefonumuzun şarjını doldurmak için evden geç çıkmamız gerekebiliyor. Özetle zaman tasarrufu için hızlı şarj oldukça önemlidir.

Telefon Çok Geç Yavaş Şarj Oluyor (Doluyor) Nedenleri ve Çözüm Yolları

1. Şarj Adaptörü Kaynaklı Problemler

Telefon neden yavaş şarj alıyor probleminin sebeplerinden biride şarj adaptöründeki bazı teknik problemlerden kaynaklıdır. Adaptörün darbe alması veya orjinal olmayan adaptörlerin kullanılması halinde şarj problemleri yaşanabilmektedir.

  • Eğer sahte bir şarj adaptörü kullanıyorsanız orjinal bir adaptör ile değiştirmenizi öneririz.

2. Şarj Kablosunun Bozulması

Telefon yavaş şarj ediyor sorunu yaşıyorsanız bunun bir diğer nedeni ise şarj kablosunun yıpranmış olması olabilir. Şarj kabloları da sürekli kullanıldıktan dolayı zamanla özelliklerini yitirmektedir. Şarj kablosunda ya da soket kısmında meydaba gelebilecek aşınmalar telefonun daha yavaş şarj almasına neden olabiliyor.

Genelde iPhone marka telefon modellerinde kullanılan şarj kabloların ömrü çok kısa diyebiliriz. Bu nedenle yavaş şarj oluyorsa kablonuzu değiştirmeniz gerekebilmektedir.

3. Batarya Sağlığı

Artık telefonunuz eskisine göre çok geç şarj oluyor ve şarjı da hemen bitiyorsa bunun nedeni batarya ile alakalı olabilir. Bu nedenle telefonunuzun pil sağlığını kontrol etme zamanı gelmiştir. Akıllı telefonunuzda pil sağlığını düzenli olarak kontrol etmelisiniz. Pil sağlığı %85 oranının altındaysa pil değişmenin zamanı gelmiş olabilir.

Batarya sağlığını korumak için belirli periyotlarda cihazınızı şarj edin. Böylece batarya ömrünü daha da uzatmış olursunuz.

4. Hızlı Şarj Adaptörü Kullanmak

Hızlı şarj özelliği bildiğiniz gibi çoğu markada bulunuyor. Son yıllarda çıkan modellerin hemen hemen hepsi hızlı şarjı desteklemektedir. Örnek verecek olursak Iphone 8 Plus bir cihazımızda hızlı şarj adaptörünü denedik. Normal şarj adaptörüne göre çok daha hızlı şarj ettiğini gözlemledik.

5 Dakika içerisinde %20 – %30 civarında hızlı bir şarj yapmaktadır. Tabi telefon şarja takılıyken mobil verinin kapalı olması ve kullanmamanız gerekebilir. Çünkü mobil veri açıkken sürekli şebeke arayacağından hızlı bir şarj tüketimi gerçekleşebilir.

5. Şarj Soketini Temizleyin

Şarj soketine dolacak olan kir pas nedeniyle şarj kablosu tam olarak temas etmeyebilir. Bundan dolayı cihazınız düzgün şarj almayabilir. Bazen doluşacak olan tüy ve toz parçacıkları teması engeller ve cihazınız şarj dahi almayabilir. Düzenli temizlemeyi unutmayın.