3223 Facebook Onay Kodu

3223 Facebook onay kodu, Facebook onay kodu, 3223 numarası ile facebook hesabınız ile alakalı verilmesi gereken onayları sms yoluyla iletir. Facebook hesabınız ile Facebook’ta bulunan oyunlara ve uygulamalara giriş yapınca sizden mail ve telefon numarası gibi bilgilerinize erişmeyi istemektedir. Sizinde oyun yada uygulamaya giriş yapabilmek için bu onayı vermeniz gerekir. Bazı kötü niyetli kişiler bu tür uygulamalar yaparak kullanıcıların kişisel bilgileri topluyorlar. İleriki zaman diliminde ise hesap ile ilgili bilgileri ele geçirerek telefon ve mail erişim sağlamak için çeşitli yöntemler uyguluyorlar.

Facebook kullananlar zaman zaman kötü niyetli kişilerin saldırılarına maruz kalabiliyorlar. Bu durum neticesinde hesapları çalınan kişiler oluyor. Bu kötü niyetli kişiler genelde hesapları çalmak için çeşitli hinlikler düşünüyor. Bunlar arasında en çok duyulan yöntem ise kupon vermesi, indirim veriyor oluşu ve çeşitli para kazanma reklamları ekleyip bilgilerinizi çalmayı deniyorlar.

3223 Facebook Onay Kodu Nedir?

Facebook 3223 Nedir

3223 onay kodu iki nedenden dolayı gelir. Birinci nedeni biri yanlışlıkla sizin telefon numaranızı kendi hesabına eklemeye çalışıyordur. İkincisi ise şifresini unuttuğunuz zaman Facebook üzerinden “Şifremi Unuttum” sekmesi kısmından telefona 3223 onay kodu gelecektir.

Bir diğer nedeni ise yukarıda da belirtmiş olduğumuz kötü niyetli kişiler tarafından bilgilerinizi ele geçirmiş olan biri ya da birileri şifrenizi öğrenmek için “Şifremi Unuttum” seçeneğini kullanarak onay kodu talep etmişlerdir. 3223 Facebook onay kodunuzu hiç kimse ile paylaşmayın. Hatta isterseniz tedbir almak için şifrenizi daha güçlü bir parola ile değiştirebilirsiniz. Eğer onay kodu çok sık geliyorsa çözüm olarak şunu uygulayın. 3223 numarasını rehberinize ekleyin, bu numarayı rehberinizden seçin ve engelleyin. Bu işlemden sonra rahatsız edici mesajlar gelmeyecektir. Fakat daha sonrasında bu numaradan mesaj almanız gerekebilir. Şifre sıfırlama gibi işlemlerde, bu durumda ise tekrardan 3223 numarasının engelini kaldırmanız gerekir.

Facebook Onay Kodu Gelmiyor [code_snippet id=5 php=true] Sorunu ve Hatası Çözüm Yolları

Facebook uygulamasına giriş yapmak için telefonunuza veya e-posta adresinize onay kodu gelmesi gerekir. Aksi durumda uygulamaya giriş yapılamamaktadır. Facebook hesabınız hatalı şifre kullanımından veya farklı sebeplerden kilitlendi ama açmak için onay kodu gelmiyor mu? Cep telefonuma Facebook doğrulama kodu gelmiyor? Sorununu nasıl çözerim bilmiyor musunuz? Eğer telefonunuza onay kodu gelmiyorsa problemin farklı sebepleri olabilir.

  • Telefonunuzda herhangi bir SMS alma problemi olup olmadığını kontrol edin.
  • 3223 numarasını engelleyip engellemediğinizi kontrol edin.
  • Başka bir operatöre geçiş mi yaptınız? Operatör değişimlerinde böyle problemler yaşanabiliyor.
  • Eğer, Sim kart değişimi yaptıysanız, güvenlik nedeniyle cep telefonunuza 72 saat boyunca bilgilendirme mesajları gelmez. Operatörünüzle iletişime geçip, bu durum hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Bazı cihazlar özel servislerden gelen mesajları otomatik engelleyebiliyor. Böyle bir durum olup olmadığını kontrol edin.

Eğer numara engelleme ya da yukarıdaki nedenlerden biri değilse şifre yenilemeyi E-posta yolu ile talep edin. Mail adresinize giriş yaparak buradan da şifrenizi değiştirebilirsiniz.

3223 Mesaj Gitmiyor

3223 numarasına mesaj göndermeye çalışıyorum ama mesaj gitmiyor gibi konularda gördük. Bunun nedeni, kısa numaralara mesaj göndermeyi engellemiş olmanızdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir