Konya iş İlanları Bay Bayan [code_snippet id=5 php=true]

Konya’da ikamet edenler için Konya iş ilanları [code_snippet id=5 php=true] yılında güncel ilanlara nereden bakılıyor? Konya evde ek iş ilanları veren firmalar ve daha fazlasını bu haberde bulacaksınız.

Konya ilinde yaşayan vatandaşlar iş aradıklarında çeşitli platformlardan sorgulama yapabiliyorlar. Bildiğiniz gibi eskiden işçi yani çalışan arayanlar dükkanın camına eleman aranıyor şeklinde notlar yazarlardı. Ancak teknolojinin gelişmesi ve internetin çok fazla kullanılmasıyla beraber Konya iş ilanları da internetten bulunabilir. Evde ek iş ilanları ve tam zamanlı iş ilanı arayanlar için Konya iş ilanları [code_snippet id=5 php=true] yılında nereden bakılır buradan öğrenin.

Konya iş İlanları Bay Bayan

Konya iş ilanları [code_snippet id=5 php=true] yılında işsiz olan vatandaşlar tarafından en sık aranan şeylerdendir. Sosyal medya platformları ve çeşitli internet sitelerinden iş arayanların nasıl bir yol izlemeleri gerekli? Eğer bir işe ihtiyacınız varsa aşağıdaki platformlardan yaşadığınız il ve ilçeye göre güncel vasıflı ve vasıfsız iş ilanlarını kontrol edebilirsiniz.

İşkur Konya iş İlanı [code_snippet id=5 php=true] Yeni

İşkur platformundan tam zamanlı ve yarı zamanlı iş ilanlarını kontrol etmek mümkündür. Ülkemizde en çok kullanılan iş bulma ve işçi arama platformu olan işkur’a giriş yaparak Konya’daki iş ilanlarına bakabilirsiniz. İnternette yer alan çeşitli Facebook sayfalarındaki işler yerine direkt olarak işkur platformundan iş başvurusu yapmanız çok daha avantajlı olacaktır.

İşkur iş başvurusu nasıl yapılır?

Konya işkur iş ilanları
Konya işkur iş ilanları
  • Buradan işkur resmi internet sitesine girin.
  • Giriş yaptıktan sonra yukarıdaki ekran açılacaktır.
  • Ekrandan sol kısımdaki kısma aradığınız iş türünü yazın.
  • Sağ tarafta kalan kutucuğa ise bulunduğunuz ili seçin.
  • Ardından Ara butonuna dokunun.

Yukarıdaki adımları tamamlamanız halinde bulunduğunuz ildeki size uygun iş ilanlarına bakabilirsiniz. Ayrıca E-devlet bilgileriniz ile işkur sistemine giriş yapıp iş başvurularınızı yapabilirsiniz.

Konya Kariyer iş ilanları

Kariyer internet sitesi yıllardan beri iş ve işçi arayanlar tarafından kullanılıyor. İşkur’un çıkması ile birlikte kısmen popülerliğini yitirmiş olsa da halen daha kullanımı oldukça fazladır. Kariyer sitesinden Konya iline dair güncel iş ilanlarına bakabilirsiniz. Kasap, Elektrikçi, Tesisatçı, Usta, Aşçı ve bir çok meslek dalında işi buradan sorgulayabilirsiniz.

Kariyer internet sitesinden iş başvurusu nasıl yapılır?

kariyer iş ilanları
  • Buradan iş ilanları sitesine giriş yapabilirsiniz.
  • Giriş yaptıktan sonra ilk olarak yukarıdaki görseldeki ekran açılacaktır.
  • Bu ekrandan şehir bilgisi ve iş, firma adı ya da sektör gibi aramaları yazıp İş Bul butonuna dokunun.
  • Bu butona dokunduktan sonra size uygun iş ilanları karşınızda listelenecektir.

Konya Organize Sanayi Bölgesi İş İmkanları

Konya ilinde de Organize sanayi bölgesi bulunmaktadır. Konya Organize Sanayi Bölgesine giderek yapabileceğiniz türden işler olup olmadığını ayrıca firmaların bir çalışan arayıp aramadığını sorabilirsiniz. Ayrıca OSB dışında çalışmak istiyorsanız ve eğer bir mesleğiniz varsa örneğin “Berberlik” gibi, bölgenizdeki berberlere gidip çalışan arayıp aramadıklarını da sorabilirsiniz.

Ayrıca iş başvurusu yaptığınız ya da yapacağınız yerlere iletişim için telefon numaranızı bırakmayı unutmayın. Çünkü firma veya dükkan ilerleyen zamanda işçiye ihtiyaç duyarsa ilk olarak akıllarına siz geleceksinizdir.

Konya iş İlanları [code_snippet id=5 php=true] yılında en güvenli olarak yukarıdaki şekilde incelenebilir. Çeşitli platformlarda para yatırın ve işe girin gibi garip bilgiler olsa da hiçbir iş veren işçisinden para talep etmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir