Whatsapp Durum Video indir

Whatsapp Durum Video indir nasıl yapılır? Whatsapp hikaye indirme ve Whatsapp Durum Video indir uygulaması var mı nasıl ve nereden indirilir detaylı bir şekilde anlattık.

Android‘de WhatsApp Durum Fotoğraf ve Video indirme için yararlanabileceğiniz iki farklı yöntemi anlatacağız. Bilindiğiniz gibi artık Whatsapp uygulamasında da Snapchat ve Instagram gibi hikaye özelliği var. İlk çıktığı zamanlar sadece metin yazabildiğimiz Whatsapp durum kısmında artık video ve fotoğraflar paylaşmak mümkün. Bu değişiklik Whatsapp kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi. Diğer uygulamalarda olduğu gibi yeni güncellemeler ile gelen özellik sevilmese de zamanla bu özelliğin çok güzel olduğunu düşünüyoruz. Şu an metin, fotoğraf ve video paylaşabildiğimiz Whatsapp hikaye kısmındaki içerikler 24 saat sonra otomatik olarak kaldırılmaktadır. Android ve ios işletim sistemli telefonlarda bu özelliği herkes kullanabilir.

Whatsapp Durum Video indirme

Whatsapp Durum Video indirme işleminde fotoğraflar nasıl indirilir onu da anlatacağız. İlk yöntem olarak Android uygulamasından faydalanmalıyız. Bu uygulamanın adı Story Saver for Whatsapp ve Google Play mağazasından ücretsiz bir şekilde telefonunuza yükleyebilirsiniz.

1. Story Saver For WhatsApp Durum indir

Saver For WhatsApp Durum indir

Story Saver For WhatsApp durum indirme uygulaması oldukça basit bir arayüze sahiptir. Uygulamayı android telefonunuza yükledikten sonra uygulamayı açarak aşağıdaki adımları uygulayın;

  • Arayüzdeki Recent Stories butonuna dokunun.
  • Bu butona dokunduğunuzda aktif olan hikayeler karşınıza çıkar.
  • Buradan Whatsapp durumu olarak paylaşılmış olan fotoğraf, video ve GIF’leri görürsünüz.
  • İndirmek istediğiniz duruma dokunun ve sonrasında Download butonuna basın.
  • Bu sayede istediğiniz Whatsapp durumu telefonunuza iner.

2. ES File Explorer Whatsapp Hikaye indirme

ES File Explorer Whatsapp Hikaye indirme

WhatsApp Durum Fotoğraf ve Videolarını indirme işlemleri için ES File Explorer adlı dosya yöneticisi uygulama da kullanılabilir. Android ve İphone telefon kullananlar bu uygulamadan faydalanabilirler. Uygulama popüler bir uygulamadır ve çoğu kişi kullanmaktadır.

ES File Explorer Whatsapp Hikaye indirme için;

  • Uygulamayı yükledikten sonra açın.
  • Arayüzde sol üst köşede bulunan ve üç nokta sembolüne dokunun.
  • Tools‘a gidin ve Show hidden files seçeneğini aktif hale getirin.
  • Gizli dosyalar görünecek hale gelir.
  • Ardından akıllı telefonunuzun dahili depolama birimine giriş yapın ve WhatsApp –> Media klasörünü açın.
  • Buradan .statuses klasörünü bulun ve açın.
  • WhatsApp durumlarında paylaşılan fotoğraf ve videoları burada görebilirsiniz.

Whatsapp Durum Fotoğraf İndirme

Whatsapp Durum Fotoğraf İndirme işlemi için isterseniz yukarıda bahsettiğimiz birinci uygulamayı kullanabilirsiniz. Ancak fotoğrafları indirmek için o kadar uğraşmak istemiyorum diyorsanız ekran görüntüsü alın. Kopyalamak istediğiniz fotoğrafın olduğu ekrana gelin ve ekran resmi alın. Ardından hikayeyi paylaşan kişinin adının görünmesini istemiyorsanız fotoğrafı kırpın ve Whatsapp Durum Fotoğraf İndirme işlemini bu sayede tamamlayın.

Whatsapp Durum indirme

Whatsapp durum indirme işlemleri için yukarıdaki yöntemleri kullanmak istemiyorsanız paylaşan kişiden rica edin. Zaten Whatsapp’ta kayıtlı olan kişi muhtemelen arkadaşınız ya da akrabanızdır. O kişiden paylaşmış olduğu video, fotoğrafı rica ederseniz direkt olarak size gönderecektir.

Gönderilen fotoğraf veya videoyu telefonunuza yükleyebilirsiniz. Böylece direkt olarak ek bir uygulama ya da program kullanmadan Whatsapp story’e ulaşmış olursunuz.

Whatsapp durumdan Video indirme nasıl yapılır? Whatsapp hikaye video indir platformlarını bu başlıkta detaylı bir şekilde paylaştık. Buradaki adımları kullanarak Whatsapp storyleri indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir