Oppo Garanti Sorgulama

Oppo Garanti Sorgulama ve Oppo Garanti süresi sorgulama oppo seri no sorgulama nasıl yapılır orjinallik sorgulama şartları nedir? Türkiye Oppo garanti var mı yok mu sorgulamak oldukça kolaydır. Bunu internetten yapmak mümkün.

Türkiye’de de çeşitli modellerde cihaz satışı yapan Oppo’nun akıllı telefonları Android işletim sistemli telefonlar arasında tercih edilmektedir. Hem uygun fiyatı hem de çeşitli özellikleri sayesinde oppo cep telefonları ilgi çekmeyi başarıyorlar. OPPO cihazınızın tamir edilmesini veya sadece kontrol edilmesini istiyor olabilirsiniz. Fakat cihazın hala garanti kapsamında olup olmadığını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca 2. el bir orjinal oppo cihaz alırken de garanti süresi ve yurtiçinde alınıp alınmadığını kontrol etmek isteyebilirsiniz.

Oppo Garanti Sorgulama

OPPO garanti sorgulama ve kontrol etmek çok kolay bir işlem ile yapılabilir. Yapmanız gereken IMEI’yi girmek, sorasında doğrulama kodunu girin. Daha sonrasında ise Kontrol’et butonuna dokunarak garanti durumunu görüntüleyin. Bu kontrolü yapmanız halinde, cihazınızın modelini, IMEI numarasını, garanti kapsamı süresini ve geçerli bölgeyi görebilirsiniz. Yapmanız gereken;

  • Buradan oppo garanti sorgulama sayfasına giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra IMEI girin.
  • Sonrasında doğrulama kodunu girin.
  • Ardından Kontrol’et butonuna dokunun.
  • Açılacak ekranda cihaz garanti bölgesini ve cihaz modeli gibi çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Cihazınızın IMEI numarasını [Ayarlar]> [Telefon Hakkında]> [Durum]> [IMEI] ‘ye ve telefon kutusunun altına bakıp ya da cihazınızın tuş takımında *#06# tuşlayarak kontrol edebilirsiniz. IMEI bilgileri yerel OPPO Servis Merkezleri tarafından kontrol edilir.

Oppo Granti Süresi Sorgulama Nasıl Yapılır?

Oppo garanti süresi sorgulama ve öğrenme işlemini yukarıdaki anlatımı uygulayarak yapabilirsiniz. Garanti süresi sorgulama işlemi internetten IMEI kodu ile yapılabilir. Yukarıdaki garanti sorgulama sayfası oppo’nun resmi internet sitesidir. Bu nedenle IMEI kodum çalınır gibi bir korkuya kapılmanıza gerek yok.

IMEI kodunuzu da yine telefonun Ayarlar ve Telefon Hakkında > Durum menüsünden kontrol edebilirsiniz.

Oppo Türkiye Garantisi Neleri Kapsar?

Oppo ürünlerinde işçilik hatası olmadığını garanti eder. Ayrıca 24 say garanti ile ürünlerinin satışını yapar. Peki oppo garantisi neleri kapsıyor? Aşağıdaki durumlar dışında kalan şeyler garanti kapsamındadır.

  1. Normal yolla oluşan aşınma ve ürünün yıpranması ya da Ürünün/Parçaların normal şartlar sonucu eskimesi.
  2. Yanlış kullanım, hor kullanım, ihmal ya da kaza sebebi ile Ürünlerin yada Parçaların hasara uğraması (düşme, bükülme, ezilme, sıkışma, baskı, kullanım kılavuzunda yazan sıcaklık aralığının dışında bir kullanım, sıvı hasarı vb.).
  3. OPPO Yetkili Servis Merkezi dışında herhangi biri tarafından yapılan müdahale, sökme, onarım, parça yada yazılımda değişiklik yapılması.
  4. Gıda ya da sıvı dökülmüş, korozyon, pas veya yanlış voltaj kullanımları garanti kapsamına girmez.
  5. Normal kullanımdan sonra plastik yüzeyler ve dışarıdan etkiye maruz kalan diğer parçalarda oluşmuş olan sürtünmeden dolayı olan çizikler yada hasarlar.
  6. Ürünün garanti kapsamında olabilmesi için kullanım kılavuzundaki gibi kullanmanız gerekir.

Oppo Türkiye Telefon Numarası

OPPO Türkiye Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Numarası: 0850 433 67 76

Türkiye Oppo Yetkili Servisleri

Oppo markasının, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Trabzon’da yetkili servisleri vardır.

Oppo Yetkili Servislerine buradan bakabilirsiniz.

Oppo Garanti Sorgulama nasıl yapılır sorusunun yanıtını bu haberimizde yayınladık. Oppo Garanti Sorgulamayla alakalı aklınıza takılanları yorum kısmından yazabilirsiniz.

Oppo garanti sorgulama işlemini yapmadan sadece garantisi var sözüne güvenerek cihaz satın almayın. Cihazın TR garantisi olup olmadığını inceledikten sonra satın almanız daha yararlı olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir