Elektrikli Battaniye Fiyatları [code_snippet id=5 php=true]

Elektrikli battaniye denilince akla gelenler ilk olarak fiyatları oluyor. Elektrikli battaniye [code_snippet id=5 php=true] fiyatı ne kadar? Elektrikli battaniyeler kışın çok fazla kullanılmaktadır. Kullanım alanı yataklar olan elektrikli battaniye tek kişilik ve çift kişilik çeşitleri vardır. Ayrıca kullanırken de çok dikkat edilmesi gereken bir üründür. Çünkü sıvı teması ve buna benzer problemler sonucunda yangına sebebiyet verebilir.

Elektrik akımına kapılmanıza yol açabilir. Bu nedenle elektrikli battaniye aldıktan sonra kullanım talimatlarını okuyup uygulamanızda fayda var. Elektrikli battaniye, entegre elektrikli ısıtma telleri barındıran bir battaniye türüdür. Tür olarak alt battaniyeler olarak da geçer. Yatağın üstüne ya da altına elektrikli battaniye yerleştirerek yatağınızı sıcacık yapabilirsiniz.

Elektrikli battaniyeler yatağa girmeden önce yatağı ısıtmak için kullanılan ek ürünlerdir. Yatak çarşafının altına serilerek sabit tutulabilir. Dikkat etmeniz gereken şeylerden biri ise uyurken elektrikli battaniyeyi fişten çekmiş olmanız. Çünkü yatarken çok fazla hareket edeceğinizden dolayı battaniyeye zarar verebilir bu da battaniyenin arızalanıp elektrik çarpma v.b durumlara yol açabilir.

Elektrikli Battaniye Fiyatları

Elektrikli Battaniye Fiyatları [code_snippet id=5 php=true] yılında diğer ürünlerde olduğu gibi zamlanmış durumda. Önceki yıllar 50 lira kadar satın alınan bu battaniyeler günümüzde 180-200 TL ve üzerinde fiyatlar ile satılmaktadır. Elektrikli battaniyeleri bulunduğunuz ilden rahatlıkla satın alabileceğiniz gibi Online alışveriş sitelerinden de sipariş edebilirsiniz.

Düz renk, desenli ve takım logolu battaniyeler bulmak mümkündür. Ayrıca satın almadan önce battaniyenin boyutlarına da dikkat etmelisiniz. Eğer tek kişilik bir yatağınız varsa tek kişilik elektrikli battaniye almanız gerekir. Fiyatlara gelecek olursak elektrikli battaniye fiyatı;

Elektrikli Battaniye Fiyatı

Elektrikli Battaniye Fiyat ürünün kalitesine ve boyutlarına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Piyasadaki elektrikli battaniyeleri inceleyince maksimum fiyatın 4.999 TL minimum fiyatın ise 181 TL civarında olduğunu gördük. Ancak ortalama olarak hesap edecek olursak Elektrikli battaniye fiyatları 181-300 TL arasındadır.

Yatak ısıtma denince akla ilk gelen ürünlerden biri olan elektrikli battaniyelerin ne kadar elektrik harcadığına da ürünün açıklama kısmından ya da kullanım belgesinden bakabilirsiniz. Piyasadaki çoğu Elektrikli battaniye modeli bir ampülden daha az elektrik yakmaktadır.

Elektrikli Battaniyeler Kaç Derece Isıtır?

Elektrikli battaniye modeline bağlı olarak 40 – 60 derece arasında sıcaklığa ulaşırlar. Kısa süre içerisinde yatağını sıcacık yapmak isteyenlerin ilk tercihidir bu battaniyeler. Ayrıca ürünün iki kademesi vardır. Birinci kademesi yatağı ılık bir hale getirirken ikinci kademesinde ise yatak 40 dereceye kadar ısınacaktır.

Uyumadan 20 dakika önce bu battaniyeyi çalıştırırsanız, kısa bir süre içinde yatağı tam anlamıyla ısıtmış olacaktır.

Elektrikli Battaniye fiyatları ne kadar? Elektrikli Battaniye fiyatı [code_snippet id=5 php=true], Elektrikli Battaniye kaç TL gibi sorularınızın yanıtını bu haberimizde verdik. Elektrikli Battaniye ile alakalı düşüncelerinizi yorum kısmından yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir