Ramo’nun Arabası (Marka Model ve Fiyatı)

Ramo’nun arabası ile alakalı sık sık sorular sorulmakta. İnsanlar dizi izlerken gördüğü kullanılan arabaların markasını merak edebiliyorlar. Merak edilen arabalardan biri de Ramonun arabası oldu.

Ramo dizisindeki Ramo karakterinin kullandığı araba markası, modeli ve fiyatını nasıl öğrenebilirim diye merak edenler için arabalarının markasını bu haberimizde paylaştık. Ramo’nun Arabası ile alakalı dizide kullandığı ilk klasik araba ve yeni sezonda kullandığı arabayla ilgili marka model bilgisine bu haberden ulaşabilirsiniz.

Ramonun Arabası

Ramo’nun arabası başlığımızda dizide kullandığı bütün arabaları listeledik. Ayrıca bu arabalar hakkında genel bilgilere de bu haberimizden ulaşabilirsiniz. Ramo’nun arabası hakkında merak ettiklerinizi yorum kısmından sorabilirsiniz.

Ramo’nun Eski Klasik Arabası: Mercury Cougar (1967)
Ramo’nun Spor Mavi Arabası: Ford Mustang (2018)

Ramo Dizisi Mercury Cougar (1967)

Ramo dizisi Mercury Cougar

Ramo’nun Arabaları arasında en çok merak edilen arabanın başında dizide kullanmış olduğu ilk araç gelmektedir. Klasik bir araba olmasına rağmen en sevilen arabalardan biri oldu. Ramo karakterine de çokça yakıştı. Bildiğiniz gibi dizinin ilk bölümlerinde Ramo Mercury Cougar kullanıyordu.

Ramo’nun Arabası Ford Mustang (2018)

Ramo'nun Arabası Ford Mustang
Ramonun arabası

Ramo nun kullandığı arabalardan biride [code_snippet id=5 php=true] model Ford Mustang’dir. Ford Mustang araç dizide Ramo’nun kullandığı en ve beğenilen araçlardan biridir. Ford Mustang gibi Ramo’nun kullandığı yeni arabalar da buradaki haberimizde listelenecektir.

Ramo’nun Arabaları şuana kadar bu şekildeydi. Ramonun arabası değiştiğinde yani yeni bir araba kullanmaya başladığında buradaki haberimizi de güncellemeye özen göstereceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir