Kolpaçino 4 Ne Zaman Çıkacak?

Kolpaçino 4 ne zaman çıkıyor gelecek mi gelecekse ne zaman çekilecek ? Kolpaçino 4 vizyon tarihi [code_snippet id=5 php=true] de çıkacak mı? Kolpaçino 4 haberleri. Kolpaçino 4 için yeni haber var mı yok mu diye araştırılıyor. Kolpaçino 4 Şafak Sezer’in en iyi sinema film serilerinden biridir. Sevilen seri akıllara Kolpaçino 4 ne zaman vizyona girecek çıktı mı? sorusunu getiriyor.

Kolpaçino: Bomba, 2011 yılında çıkan komedi türündeki Türk filmi. Şafak Sezer’in yönetmenliğini üstlendiği filmde başrollerde Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Ali Çatalbaş, Arzu Yanardağ, Kubilay Penbeklioğlu ve Tuğba Melis Türk bulunmaktaydı.

Kolpaçino 4

Kolpaçino 4 ne zaman sinemalarda ? sorusu yerli komedi filmi severler tarafından sıklıkla araştırılıyor. 2009 yapımı Kolpaçino isimli filmin devamı da genelde aynı oyuncular ile çekildi.

Kolpaçino: Bomba vizyonda olduğu 17 hafta süresince 736.320 kişi tarafından izlenmiştir. 2011 senesinde ülkemizde en çok izlenen 11. sinema filmi olmuştur.

Kolpaçino 4 Ne Zaman Çıkacak?

Kolpaçino 4 için yeni haberler, Şafak Sezer tarafından gündeme geldi. Muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt veren Şafak Sezer, “Kolpaçino serisinin 4’üncü filmini çekecek misiniz?” sorusunu şu şekilde yanıt verdi: “Yaklaşık 2 aydır bu konu üzerinde konuşuyoruz. Yakında senaryoyu yazmaya başlayacağız. Kadroda ünlü isimler de olacak. Güzel bir şey çıkaracağız.”

Şafak Sezer, başrolünde oynadığı “Kolpaçino” filmlerinin senaryolarını yazmıştı. Şafak Sezer’in Kolpaçino 4 filmini de yakın zamanda biz sinema severlerle buluşturacağını umut ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir