BioGaia Damla Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Biogaia kullandıktan sonra ne zaman etki eder ne kadar sürede etki eder süresi ne kadar sürer? Biogaia etkisini ne zaman gösterir ve Biogaia etkisini kaç saatte gösterir gibi sorularınızın yanıtı bu haberimizde.

BioGaia damla bağırsak florasında dengeyi sağlamaya yarayan, ishal, kabızlık ve kolik gibi sindirim sistemi bozukluğunun ve bağışıklık sistemi bozukluğu tedavilerinde kullanılmaktadır.

BioGaia, probiyotik içeren gıda takviyesi üreten İsveç’li bir sağlık firması tarafından üretilmektedir. Firma bebeklere ve yetişkinlere yönelik ilaç üretimi sağlamaktadır.

BioGaia Damla Nedir?

Probiyotik sindirim ve bağışıklık sistemimizin sağlıklı olması için gereken şeylerdir. BioGaia damla nedir diye soracak olursanız, kısaca probiyotik içeren bir gıda takviyesi olarak adlandırılabilir.

BioGaia gaz damlası iyi mikroorganizmaların sindirim sisteminde doğal bir dengede kalmasını sağlayan patentli laktik asit bakterisi Lactobacillus reuteri Protectis’i (L. reuteri DSM 17938) içermekte olan probiyotik bir gıda takviye ürünüdür. Kullanmadan önce doktora danışmanız gerekir.

Hatırlatma: Yeni doğmuş bebeklerde genelde15. günden sonra gaz sorunu olabiliyor ve bu gaz sorununun 3 ay kadar devam ettiği de ihtimaller arasındadır. Bu gaz problemi bazı bebeklerde çok ağır olurken, bazı bebekler problemi daha rahat atlatmaktadır. Genellikle kolik bebekler 3 aydan daha uzun süre gaz problemi yaşayabiliyor.

BioGaia Bebek Gaz Damlası

Eczanelerde satılmaktadır. Rengi yoktur, kokusuz süspansiyon bir damladır. 5 ml’lik şişelerde satışı yapılıyor. Fonksiyonel barsak hastalığı tespit edilmemiş olan gaz problemi yaşayanlarda kullanılır, yenidoğandan itibaren bebeklerde de kullanıma uygun bir damladır. Ancak doktorunuza danışmadan kullanmayın.

BioGaia Bebek Gaz Damlası Fiyatı

BioGaia Bebek Gaz Damlası fiyatı yaklaşık 80 TL civarındadır. İlaçlarda yapılan fiyat güncellemesi sonucunda bu fiyat değişebilir. Bu nedenle satın almadan önce BioGaia Bebek Gaz Damlası fiyatını eczaneden sorup öğrenebilirsiniz.

BioGaia Damla Nasıl Kullanılır?

BioGaia gaz damlası nasıl kullanılır? Bu soru ilk defa kullanacak olanlar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır.

BioGaia damla kullanımı: Yetişkin ve çocuklar için günde 5 damla olarak kullanılmaktadır. Günlük doz floranın yeniden dengelenmesi için yeterli gelecektir.

BioGaia günün herhangi bir anında, aç ya da tok karnına kullanabiliyor. Ancak daha iyi etki göstermesi için hastaya belirli saatler arasında kullanması önerilmektedir.

Biogaia Gaz Damlası

Biogaia gaz damlası genelde bebeklerde kullanılmaktadır. Ancak yetişkinlerde de gaz problemi için biogaia gaz damlası kullanılmaktadır. Eczanelerden satın alınabilir.

BioGaia Damla Etkisini Ne Zaman Gösterir?

BioGaia Damla Etkisini Ne Zaman Gösterir sorusunu sizler için araştırdığımızda, anneler genelde 1 saat ve daha kısa bir süre içerisinde etki gösterdiğini söylemişlerdir. Bazı anneler tarafından ise yaklaşık 2 saat içinde etkisini gösterdiğine dair yorum yapmışlardır.

Bir annenin yaptığı yorum ise şu şekildedir; 15 gün kullandım çok etkisini gördük. Şimdi bıraktık kullanmıyor bitti de problemimiz şükür 2 aylık oldu.

BioGaia Damla Etkisini Ne Zaman Gösterir? BioGaia gaz damlası ne zaman etki eder. BioGaia gaz damlası fiyatı ve buna benzer sorularınızın yanıtını bu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir