En Yakın Market Saat Kaça Kadar Açık? [code_snippet id=5 php=true]

Son yıllarda salgından dolayı market çalışma saatleri de sürekli değişiyor. İnsanlar doğal olarak en yakın market saat kaça kadar açık sorusunun yanıtını arıyor. Bim saat kaça kadar açık? Migros saat kaçta kapanıyor ve buna benzer sorular geç saatte markete gidecek olanlar tarafından araştırılmaktadır.

Market çalışma saatleri alışveriş yapmak isteyenler tarafından gün içerisinde en az bir defa aranıyor. Haftasonu ve hafta içi Migros, BİM, ŞOK, A101 çalışma saatleri farklılık göstermektedir. Marketler sabah saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor sorusuna yanıt arayanlar için bu haberimizde detaylara yer verdik. BİM, ŞOK, Migros, A101 marketler saat kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri aşağıdaki gibidir.

Marketler Saat Kaça Kadar Açık?

Migros, A101, BİM, ŞOK market çalışma saatleri 09.00-21.00 olarak devam hizmet vermekteler. Bazı marketler sabah 10.00 akşam 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bulunduğunuz il ve bölgeye göre market çalışma saatleri farklılık göstermektedir.

Eğer Migros, Bim, A101 ve Şok marketlerden birine gidecekseniz 09:00 – 21:00 saatleri arasında ziyaret etmeniz gerekir. Bu saatler dışında farklı marketler farklı saat aralığına göre çalışıyor olabilir.

En Yakın Markete Nasıl Bakılır?

En yakın markete nasıl bakılır sorusu da sorulan sorular arasındadır. Bu sorunun yanıtı ise oldukça basittir. Cep telefonunuzda bulunan navigasyon uygulamasından “Market” yazıp arayabilir ya da gideceğiniz marketin adını yazarak bakabilirsiniz.

Aynı zamanda tarayıcı olarak Chrome kullanıyorsanız ve konumunuz aktifse oradan da market adını yazarak Google haritalardan size en yakın marketleri bulabilirsiniz.

Haftasonu Marketler Saat Kaça Kadar Çalışıyor

Haftasonu market açılış ve kapanış saatleri hakkında bilgi arayanlar bu başlıktan inceleyebilirler. Zincir marketlerde de şube bazlı farklılık olabiliyor. A101, BİM, ŞOK, Migros gibi marketlerin çalışma saatleri son dönemde 09:00-22:00 saatleri arasındadır. Bazı marketler ise 10.00-22.00 ya da 08:30-20:30 saatleri arasında hizmet verebiliyorlar. Daha çok küçük marketlerin çalışma saatleri farklılık göstermektedir.

Bu haberimizde en yakın market saat kaça kadar açık sorusuna yanıt verdik. Bulunduğunuz bölgede oraya özel bir market varsa bu farklılık gösterebilir. Genel olarak en yakın market saat kaça kadar açık sorusunun yanıtı kurumsal firmalarda yaklaşık olarak aynıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir