Fifa Online 4 Sistem Gereksinimleri [code_snippet id=5 php=true] (Ücretsiz Oyun)

Fifa Online 4 sistem gereksinimleri online ücretsiz fifa oynamak isteyenler tarafından çok fazla araştırılıyor. Fifa Online 4 kaç gb gibi soruların yanıtını bu haberimizden öğrenebilirsiniz. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Fifa Online 4 oyununu bilgisayarınız kaldırır mı gibi soruların yanıtını sistem gereksinimlerini inceleyerek öğrenin.

Futbol oyunu söz konusu olduğunda akla gelen ilk isimlerden biri FIFA serisi, ücretsiz bir alternatifi oyununu oyunculara sunmuş durumda. Peki oynaması ücretsiz olan FIFA Online 4 sistem gereksinimleri neler?

Electronic Arts firması tarafından geliştirilip yayınlanan FIFA Online 4, ücretsiz bir şekilde oynanabilir. Oyunda çeşitli modlar ve çevrimiçi mücadeleler bulunmaktadır. Bu sayede FIFA Online 4, klasik FIFA serisi için oldukça güzel bir alternatif olmuş durumda. Oynaması ücretsiz olan FIFA Online 4 sistem gereksinimleri nelerdir? FIFA Online 4 kaç GB yer kaplar?

FIFA Online 4 Sistem Gereksinimleri [code_snippet id=5 php=true]

Minimum sistem gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Athlon II X4 620 – Intel Core i3-2100 3.1 GHz
  • Ekran Kartı: Radeon HD 7570 – NVIDIA Geforce GT730
  • RAM: 4 GB
  • İşletim Sistemi: Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10 -64 bit
  • Depolama: 20 GB

Önerilen sistem gereksinimleri

  • İşlemci: AMD FX-6350 – Intel Core i5-2550
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD6870 – NVIDIA GTX 460
  • RAM: 8 GB
  • İşletim sistemi: Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10 -64bit
  • Depolama: 20 GB

Fifa Online 4 Kaç GB

Oyun 20 GB depolama alanına gereksinim duymaktadır. Ancak alacağı güncellemeler ile bu boyut artabileceği için biraz daha fazla alan olması sizin için daha faydalı olacaktır.

FIFA Online 4, tüm bu özellikler ve ücretsiz oluşu ile beraber, Türk oyuncular için Türkçe spiker desteği de barındırmaktadır. Oyunun Türkçe arayüzünün olduğunu da hatırlatalım. Ayrıca maç anlatımlarını Murat Kosova, yorumları ise Nebil Evren tarafından seslendirilmektedir.

Telefondan oynamak isteyenler için oyunun mobil versiyonu da mevcut. Oyun severler, Android ve iOS cihazlarından FIFA Online 4 oynayabiliyorlar. Fakat mobil ve PC oyuncuları birbiriyle karşılaşmıyor. Adil bir oyun olması için Pc oyuncuları bilgisayar oyuncularıyla, mobil oyuncular ise diğer mobil oyuncular ile rekabet halindeler.

Electronic Arts, ilerleyen zamanlarda FIFA Online 4 için özel olarak turnuvaların olabileceğini hatırlattı. Fakat bu konu hakkında halen daha net bir şey yok.

Bu haberimizde Fifa Online 4 Sistem Gereksinimleri nelerdir? Bilgisayarım Fifa 14 kaldırır mı gibi soruların yanıtını sizlerle paylaştık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir