Huobi Güvenilir mi?

Huobi global kripto para işlemleri yapabileceğiniz bir platformdur. Türk kullanıcılar tarafından sıklıkla sorulan Huobi güvenilir mi? Huobi para yatırma, Huobi nedir gibi sorularınızın yanıtını bu haberden öğrenebilirsiniz.

Kripto paraların son zamanlarda popülerleşmesi sonucunda birçok kripto para borsası da beraber çıkmıştır. Bu kripto para borsalarından biride Huobi kripto para borsasıdır.

Huobi Nedir?

Huobi 2013 yılında kurulmuştur. Huobi borsasının güncel cirosu 1,2 trilyon doları aşmış durumdadır ve artmaya devam etmektedir. Son yıllara kadar Huobi group 60’tan fazla işletmeye yatırım yapmış durumdadır.

Huobi 2013 yılında kurulmuştur ve kripto paralar ile ilgili alım satım işlem yapılabilmektedir. Dünyanın büyük kripto para borsalarından biridir. Huobi dünyanın farklı ülkelerinde işlem yapmaya olanak sağlamaktadır.

Huobi Güvenilir mi?

Kripto para yatırımı yapacak olanlar öncelikle internet sitesinin güvenilir olup olmadığını merak ediyorlar. Huobi kripto para borsası şimdiye kadar ciddi bir risk ile karşı karşıya kalmamıştır. Ancak şunu da hatırlatmak isteriz ki firmanın ilerleyen sürede yaşayacağı problemler olabilir.

Yani özetle bizler hiç bir platformun güvenilirliğini garanti edemeyiz. Yatırım yapacak kişilerin kendi sorumluğundadır. Ancak şuana kadar Huobi ile alakalı herhangi bir sorun yaşanmamıştır.

Huobi Komisyon Oranları

Kripto para borsası ile ilgilenenler komisyon oranlarını da merak etmektedir. BtcTurk, Binance ve Paribu gibi sistemlere kayıt olmadan önce bu işten anlayanlar komisyon oranlarını da incelemektedir. Huobi komisyon oranlarını merak edenler için komisyon oranlarını aşağıda verdik.

Huobi Komisyon Oranı: 0,07 

Binance Komisyon Oranı: 0,075

Huobi Hangi Ülkenin? 

Huobi eski kripto para borsalarından biridir. 2013 senesinde Çin merkezli olarak kurulmuştur, kullanıcı sayısı deneyimi ve güvenlik noktasında beklentileri karşılayan para borsalarından biri olarak bilinmektedir.

Huobi güvenlik ve altcoin çeşitliliği sayesinde piyasa beklentisini karşılayan kripto para borsalarındandır. 2013 senesinde hizmet vermeye başlayan ve 2021 ABD ve Türkiye’de ofisleri kuran Huobi Global kurulduğu günden bu yana güvenli bir şekilde korunuyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir