Kyk Wifi Çıkış Yapma [code_snippet id=5 php=true]

Bilmeyenler için Kyk wifi çıkış oturumu sonlandırma nasıl yapılır burada detaylı bir şekilde anlattık. Öğrenciler için Kyk wifi çıkış yapma işlemlerini bu haberimizde adım adım anlattık. wifi gsb gov tr çıkış yapma sayfasından neler yapılması gerektiğini bilmeyenler bu haber sizin için. Kyk wifi oturum kapatma sorunu sık sık yaşanan problemlerden biridir. Bu problemden dolayı çoğu Kyk sakini wifi çıkış yapma nasıl yapılır merak ediyor. Alt başlıktaki gibi wifi çıkış yapma işlemlerini adım adım uygularsanız oturum kapatma işlemi gerçekleşecektir.

KYK wifi ağları interneti kablosuz olarak kullanmamıza yarayan özel ağlardır. Bu ağ üzerinden girilen bütün internet sitelerinin de kayıt edildiğini hatırlatmakta fayda var. Giriş çıkış saati, IP adresiniz, kullandığınız internet adresleri, bu internet sitelerinden indirilen dosyaların bilgisi log denilen dosyalara kayıt edilir. Herhangi bir yasal durumda ise alınan bu loglar kullanılabilir. Bu yasal durumlar ile ilgili detaylar e-devlet üzerinden onayladığınız wifi taahhütnamesinde bulunmaktadır.

KYK Wifi Çıkış Yapma

Genel bilgiler hakkında detayları açıkladıktan sonra merak edilen KYK wifi çıkış yapma işlemi sorunu nasıl çözülür konusuna gelelim. Kyk wifi oturum kapatma istenildiğinde en sık rastlanan hata doğrulama sayfasının açılmıyor oluşudur, bu sorunla karşılaşmamak için giriş yaptıktan sonra bu sayfayı kapatmamalısınız.

Aynı zamanda “Çıkış” butonuna dokunmanıza rağmen sayfa değişmiyor da olabilir. Bu durum genelde cihazdaki tarayıcı ile alakalı bir problemdir. Wifi sistemine giriş ve çıkış yapmak için Google Chrome tarayıcısını kullanmanızı öneririz.

Wifi’yi kullandığınız süre zarfında, wifiden çıkıp tekrar tekrar bağlanmak, mobil telefonda 3G/4,5 G yi açık bırakmak, VPN kullanımı gibi durumlar kyk wifi çıkış yapmakta problem yaşamanıza neden olabilecek şeyler arasındadır. Eğer aktif bir Vpn varsa kapatmalı ve daha sonrasında tekrar denemelisiniz.

Eğer KYK wifi internetini aynı anda 2 farklı cihaza bağlamak istiyorsanız, aynı anda kullanmanın mümkün olmadığını bilmeniz gerekir. Bu nedenle bir cihazdan diğerine geçiş yapılacağı zaman eski cihazdan çıkış yapıp yenisi ile giriş yapmanız gerekir.

KYK Wifi Çıkış Linki

KYK wifi çıkış linki https://wifi.gsb.gov.tr adresi olarak belirlenmiştir. Kyk wifi ağından çıkış yapmak için bu sayfa üzerinden işlem yapmanız gerekmektedir. Bu sayfaya giriş yaptıktan sonra Çıkış düğmesine dokunup wifi çıkış  işlemini gerçekleştirmek mümkündür. Dikkat edilmesi gereken şey ise bu sayfaya farklı bir wifi ya da internet ağındayken bağlanamazsınız. Özetle ilgili linke giriş yapabilmek için kyk wifi ağına bağlı olmanız gerekir. Ayrıca normal mobil veri üzerinden de kyk wifi tüm cihazlarda oturum kapatma sayfasına giriş yapılamaz.

Kyk Wifi Çıkış Sayfası Açılmıyor

Kyk wifi çıkış sayfasına buradan giriş yapabilirsiniz. Ancak giriş yapmaya çalışırken bu sayfaya ulaşılamıyor gibi bir hata alıyorsanız aşağıdaki detaya uyup uymadığınızı kontrol edin.

  • Kyk wifi kapatma ekranına giriş yapabilmek için internet bağlantınızın Kyk wifi’sinde olması gerekir.
  • Farklı bir internet bağlantısı ya da mobil veri ile kyk wifi çıkışı ekranına giremezsiniz.

Beklenmeyen Bir Hata Oluştu Sorunu

Sorunsuz bir çıkış işlemi ilgili sayfadaki çıkış butonuna dokunulduğunda gerçekleşmektedir. Ancak sistemde zaman zaman problem ve hatalar yaşandığından dolayı beklenmeyen bir hata oluştu problemi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğer sistem kaynaklı bir problem söz konusuysa tek yapmanız gereken düzelene kadar beklemek olacak. Ancak cihaz kaynaklı bir hata durumu söz konusuysa bunu sizin düzeltmeniz gerekir.

“Beklenmeyen bir hata oluştu” uyarısıyla karşılaşmanız olası durumlardan biridir. Ancak bunun genel nedeni; normal mobil veri üzerinden ya da farklı bir wifi ağı ile sisteme giriş yapıyor oluşunuzdur.

Sorunu çözmek için: Kyk wifi sistemine bağlanıp kyk internetinden çıkış yapmak olacaktır.

Ancak kyk wifi sistemindeyseniz ve tüm cihazlardan çıkış yap düşmesine dokunduğunuzda bu hatayı alıyorsanız tek yapmanız gereken problem düzelene kadar bir süre beklemek olacaktır. Çünkü kyk sistemi ile alakalı yaşanacak aksaklıklara siz müdahale edemezsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir