Pes Promosyon Kodu [code_snippet id=5 php=true]: Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile Promosyon Kodları myClub

Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile promosyon kodları nereden alınır, oyunu oynayanlar tarafından sürekli takip ediliyor. Peki yeni Pes promosyon kodu nasıl kullanılır? Haberimizde bütün detaylarıyla anlattık. Haber başlığı; Pes Promosyon Kodu [code_snippet id=5 php=true]: Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile Promosyon Kodları ile promo kodlara sahip olabilirsiniz.

Siz de oyunu oynayanların merak ettiği Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile Promosyon Kodu güncel olanları arıyorsanız burada paylaşmış olduğumuz işe yarar pes promosyon kodları listesindeki kodları kullanabilirsiniz.

myClub Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile Promosyon Nedir?

Pes [code_snippet id=5 php=true] oyununda rakiplerinize karşı daha iyi bir mücadele verebilmeniz için takımınızı ve oyuncularınızı geliştirmeniz gerekir. Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile oyununda para yükleyerek iyileştirmeler yapabileceğiniz gibi promosyonları kullanarak da hediyeler alıp takımınızı daha güçlü bir hale getirebilirsiniz.

Promosyon kodları Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile oyununda çeşitli hediyeler ve ögeler almanıza olanak sağlayan kodlardır. Bu kodlar Pes [code_snippet id=5 php=true] tarafından ücretsiz olarak oyunculara sunulmaktadır.

Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile Promosyon Kodları [code_snippet id=5 php=true]

Dünya genelinde milyonlarca kişinin oynadığı Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile oyununda promosyon kodları almak istiyorsanız, oyun haberimizde paylaştığımız Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile promosyon kodlarını bulabilirsiniz. Hatırlatmak isteriz ki bu kodların belirli kullanım süresi vardır. Süresi dolan kodları kullanamazsınız.

Buradaki kodları kullanamazsanız, güncel kodların eklenmesi için aşağıdaki yorum kısmından kullanılmamış kodları güncellememiz için bildirimde bulunabilirsiniz. Eğer kodları ilk siz kullanmak istiyorsanız gün içerisinde bu haberi ziyaret edip güncel kodları almanızı öneririz.

Pes Promosyon Kodu [code_snippet id=5 php=true]

Pes promosyon kodu nereden alınır gibi sorular da oyunu oynayanlar tarafından araştırılmaktadır. Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile oyununda oyuncular bedava promosyon kodu kullanarak ücretsiz hediye sahibi olmak istiyor. Sizler de Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobi̇le Promosyon Kodu almak için alt kısımda listelenen kodları kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu oyunda direk olarak bedava kod almak yerine, sürpriz hediyeler almak için görevleri de yapabilirsiniz. Bu haber de bulunan kodları da kullanarak çeşitli hediyelerden faydalanabilirsiniz.

Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile oyunu, futbol oyunu severler tarafından indirilerek oyunun popüler oyunlar arasına girmesini sağlamıştır. Fifa Online 4 oyunu mobil platformlarda en çok oynanan oyunlar arasında yerini almayı başardı. Fifa gibi beklenen büyük çıkışı yapmamış olsa dahi, uygulama mağazalarında en çok indirilen uygulamalardan biri oldu.

Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobi̇le Promosyon Kodu Bedava

Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile promosyon kodu alıp kullanmak isteyenler, bildirimlerim.com adresini ve Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile resmi sayfasını günlük takip etmek olacaktır. Bu platformlardan oyun içindeki etkinlikleri öğrenebileceğiniz gibi güncel promosyon kodlarına da ulaşabilirsiniz.

Örnek verecek olursak, Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile promosyon kodu almak için bir etkinliğe katılmanız halinde, myClub’da 250.000 GP ve 100 Sözleşme Bileti kazanma hakkına sahip olursunuz.

Aynı zamanda , PES [code_snippet id=5 php=true] Mobile oyununa hesap girişi yaptığınızda da çeşitli hediyeler verilmektedir. myClub’a giriş yaptığınız zaman çeşitli Efsane oyuncu ile sözleşme imzalayan ‘Legends: Exclusive‘ Özel Temsilcisini vermektedir. Buna benzer çeşitli hediyeler veriliyor.

Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile Etkinlikleri

Konami Cup Home V Away

Pes promosyon kodu kazanmak için kod hilesi var mı? Katılabileceğin bu etkinlik sayesinde, myClub para ve daha pek çok ödül kazanabilirsiniz. Etkinlik Puanlarını toplamak için Grup Maçlarına katılmanız gerekir.

Aynı zamanda Grup Maçı esnasında, rakiplerinize çok daha fazla puana sahip olursunuz, her iki taraftan birer finalist belirlenir ve bir final etkinliği düzenlenir. Final etkinliğinde de kazanan taraf olursanız daha fazla hediye alırısınız.

Etkinliğe katılırken, seninle bağlantısı olan takımlardan istediğiniz oyuncuları seçip maçalara katılım yapabilir ve böylece Grup Maçlarında ek puan kazanma hakkına sahip olursunuz. Bu nedenle takımınızı oldukça iyi kurmanız gerekir.

Grup Maçı Aşaması

25/02/[code_snippet id=5 php=true] 02:00 – 27/02/[code_snippet id=5 php=true] 13:59 (UTC)

Büyük Final

27/02/[code_snippet id=5 php=true] 14:00 – 28/02/[code_snippet id=5 php=true] 01:59 (UTC)

Notlar

*Etkinlik bonusları ve etkinlik şartları, oyundaki en son oyuncu verilerine göredir.

*Dereceniz tüm eFootball kategorisi maçlarındaki sonuçlarınızdan etkilenir ancak Büyük Finaller bir istisnadır.

*Maçın ortasında bağlantınız kesilirse mağlup sayılabilirsiniz. Bunun olması durumunda o maçtan herhangi bir ödül de alamazsınız. İstem dışı bağlantı kesilmelerini önlemek için lütfen güçlü bir ağ bağlantısı üzerinden oynayın.

*Diğer oyunculara karşı online oynarken kaç kere bağlantınızın kesildiğine bağlı olarak “A”, “B” veya “C” derecesini alırsınız. Dereceniz C kategorisine düşerse online eşleştirmeyi kullanabilme hakkınıza bazı kısıtlamalar uygulanır.

*Bu etkinlikte kendi oyuncularınızı ve takımlarınızı kullanamayacaksınız.

*Oyuncular bu etkinlikte oynanan maçlardan deneyim kazanmaz.

*Sonuç Ödüllerinizi ve Büyük Final Ödüllerinizi, Büyük Final maçının sonundan etkinliğin sonuna kadar alabilirsiniz. Siz Büyük Final’i izlerken Etkinlik sona ererse bu ödülleri alamayacağınızı lütfen unutmayın.

*Taraflarının Finalisti olarak seçilmek üzere güçlü bir bağlantısı kullanıcılara öncelik verilecektir.

*Sizi rakip Taraftan kullanıcılarla eşleştirmenin zor olduğu görülürse kendi Tarafınızdan kullanıcılarla eşleştirilebilirsiniz.

*Kendi Tarafınızdaki kullanıcılara karşı yapılan maçlarda kazanılan Etkinlik Puanları, Etkinlik Puanı Ödülleri almanıza imkan sağlar ve Taraf Sıralamanızı etkiler fakat bu puanlar, Grup Maçı Aşamasını hangi Tarafın kazanacağını belirlemekte kullanılmaz.

*Maçınızı Grup Maçı Aşamasından önce bitirmezseniz Etkinlik Puanı alamazsınız.

*Sadece katılmış olduğunuz etkinliklerin Büyük Finalini seyredebilirsiniz.

*Matchday üç sınıfa ayrılmıştır ve Derecenize göre bir Sınıfa atanırsınız. Hangi Sınıfa atandığınızı Kullanıcı Profilinizden görebilirsiniz.

*Etkinlik programı ve ayrıntıları daha önceden bildirmeden değiştirilebilir.

*Herhangi bir kullanıcının Kullanıcı Sözleşmesi’ni ihlal ettiği görülürse sözleşmede belirtildiği şekilde uygun önlemleri yürürlüğe koyacağız.

*Acil sorunları gidermek amacıyla önceden haber vermeden plansız bakım yapılabilir.

*Bir maç sona erdiğinde devam etmekte olan bir bakım varsa bazen hiç ödül alamayabilirsiniz ve sonuç, maç kayıtlarınız için geçerli sayılmayabilir.

*Kesin tarihler, bakımdan etkilenebilir.

Pes [code_snippet id=5 php=true] Mobile Etkinlik Haberleri

Matchday’e katılıp, ilk önce grup maçı aşamasını geçiş yapmamız gerekir, sizi bekleyen Büyük Final’e bu sayede katılabilirsiniz. Sizler de bu etkinliğe katılarak Pes promosyon kodu alıp çeşitli hediyeler almaya hak kazanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir