Yengeç Burcu Sembolü

Yengeç burcu sembolü ve yengeç burcu emojisi hakkında detaylar. Burç emojileri arayanlar için güncel haber.

Burç sembolleri de klavyelerimizde yer alan emojiler arasındadır. Çeşitli burçların simgeleri emoji Whatsapp, Telegram, Instagram, Facebook ve Twitter gibi platformlarda kullanılabiliyor. Bazen durum olarak bazen de mesaj olarak bu sembolleri gönderebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sembolü Emoji

Yengeç burcunun işareti yengeç burç sembolü aşağıdaki gibidir;

“♋︎” ♋

Yengeç burcu emoji sembolü olarak yukarıdaki iki seçenekten birini kullanabilirsiniz. Kare kutu içindeki yengeç sembolü renkli olduğundan dolayı durumlarda pek tercih edilmiyor. Eğer farklı bir yengeç burcu sembolü arıyorsanız birinci sembolü kopyalayarak kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Sembolü Kopyala Yapıştır

“♋︎” ♋ sembol olarak sağdaki iki sembolden biri kullanılabilir. Sağdaki sembolü klavyenizde rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak soldaki sembolü kullanabilmek için kopyalamanız gerekir. Buradan üstüne basılı tutup kopyalayabilirsiniz. Ardından kullanmak istediğiniz yere yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Yengeç Burcu

Yengeç, yerküreden bakıldığı zaman, Yengeç takımyıldızı; Başak, Aslan, İkizler, Küçük köpek, Sextant ve Su yılanı takım yıldızları arasında bulunmaktadır. Yengeç’in içinde yer alan yıldızlardan en çok bilineni “Asellus Australlis”tir, bu yıldız 2007 yılına yaklaşık 136 ışık yılı uzaklıkta olarak bilinmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir