Bim Kaşar Peyniri Fiyatı [code_snippet id=5 php=true] – Taze ve Eski Kaşar

Bim kaşar peyniri fiyatı [code_snippet id=5 php=true] detaylı bilgiler. Bim 1 kg kaşar peyniri fiyatları kaç TL ne kadar oldu haberleri.

Bim Kaşar Peyniri Fiyatı [code_snippet id=5 php=true] , Bim marketlerde bütün gıda ürünlerini bulmak mümkün. Manav, tahıl, et ürünleri ile birlikte peynir de bulunmaktadır. Kaşar peyniri satışı yapan Bim’de çeşitli kaşar ürünleri bulunabilir. Bütün marketlerde bulunan kaşar peyniri bimde daha uygun fiyata sahip olduğundan dolayı vatandaşlar tarafından tercih edilmektedir. bimin kaşarı fiyat olarak her ne kadar burada liste olarak yayınlanmış olsa da zaman zaman marketlerde anlık fiyatlar değişmektedir. Bim kaşar peyniri fiyatını güncel olarak incelemek için Bim marketleri ziyaret edebilirsiniz.

Bim Kaşar Peyniri Fiyatı [code_snippet id=5 php=true]

Bim kaşar peyniri fiyatları markaya ve gramajına göre farklılık göstermektedir. Bim kaşar peynirleri fiyat listesi aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz.

Bim Kaşar Peyniri MarkalarıFiyatlar
Gündoğdu Aç Bitir 75 Gr7.25 TL
Binvezir Taze Kaşar Tam Yağlı 225 Gr15.75 TL
Trakya Eski Kaşar Peyniri 300 Gr30.50 TL
Kolot Peyniri 500 Gr 34.90 TL
Kaanbey Taze Kaşar Tam Yağlı 700 Gr46.50 TL
Aknaz Tost Peyniri 1KG55.90 TL
Peysan Taze Kaşar 650 Gr42.90 TL
Aknaz Dilimli Tost Peyniri 500 G31.90 TL

Bim Aknaz Kaşar Peyniri

Bim marketler vatandaşlar tarafından en sık ziyaret edilen marketlerdendir. Bim marketlerin tercih edilmesinin nedeni ise ekonomik oluşudur. Bim marketlerde satışı yapılan Kaşar peyniri markalarından biri de Aknaz markasıdır. Aknaz markasına ait yarım kilo ve 1 kilo kaşar peyniri fiyatları;

  • Aknaz Dilimli Tost Peyniri 500g; 31,90 TL
  • Aknaz Tost Peyniri 1kg; 55,90 TL

Bim Kaşar Peyniri Fiyatları

Bim kaşar peyniri fiyatları vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Kahvaltıda, tatlılarda ve yemeklerde kaşar peyniri oldukça fazla kullanılmaktadır. Taze ve eski kaşar alacak olanlar fiyatlarında ne kadar olduğunu merak etmektedir. En güncel fiyatları Bim marketlere uğrayıp inceleyebilirsiniz.

Son dönemlerde marketler günlük olarak fiyat etiketi değiştirdiğinden dolayı en güncel fiyat bilgisine Bim internet sitesinden ve Bim marketlerinden bakabilirsiniz.

Bim Aknaz Kaşar Peyniri 500 Gram Fiyatı

Bim marketlerde satışı yapılan kaşar peyniri markalarından biride Aknaz markasıdır Bu markaya ait 500 Gram ve 1 Kilogram kaşar peyniri bulmak mümkün. 500g olarak satışı yapılan kaşar peynirinin fiyatı ise 31,90 TL’dir. bimdeki kaşarın kilosu 63,8 tldir.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi fiyatlar zaman zaman anlık değiştiğinden dolayı en güncel fiyatlara bim marketlerden bakabilirsiniz.

Bim marketlerde zaman zaman aktüel ürünler arasında yerini alan kaşar peyniri çok tüketilen gıdalar arasındadır. Bu ürünün aktüel ürünlere eklenmesi halinde indirim uygulanmaktadır. Ayrıca kaşar peyniri alırken son kullanma tarihini incelemeyi unutmayın. Çünkü son kullanma tarihi yakın bir tarihse ve siz tamamını kullanmayacaksanız bozulabilir. Bim ve diğer marketlerden satın aldığınız ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir