Paycell Hazır Limit Nedir? 500 TL Paycell Hazır Limit Arttırma

Turkcell Paycell Hazır limit nedir detaylı bilgiler. Paycell Hazır limit arttırma nasıl yapılır ve Paycell Hazır limit nasıl arttırılır sorularınızın yanıtı haberimizde.

Paycell hazır limit nedir, eski adıyla Paycell mobil ödeme bir çeşit aktif ödeme yöntemidir. Paycell hesabıyla anlaşmalı olan yerler ile sadece telefon numarası kullanma ile ödeme kolaylığı sağlayan bir sistemdir. Paycell harcamalarınız aylık Türkcell telefon faturanıza eklenmektedir. Çıkacak olan faturanızda Paycell ödemelerinizi de görebilirsiniz. Paycell ödemeleri anlaşmalı noktalardan yapılabilmektedir. Paycell limit düştü limitimi nasıl yükseltebilirim arttırmak mümkün mü?

Paycell mobil uygulamasını halen daha indirmediyseniz buradan yükleyebilirsiniz. Uygulamaya bilgileriniz ile giriş yapıp bütün işlemleri ve ayarları yapabilirsiniz.

Paycell Hazır Limit Nasıl Çekilir

Paycell hazır limit çekme, Paycell karta para transferi( aktarımı ) ile mümkün hale geliyor. Kartınıza para yükleme işlemi yaparak ardından kartınızı kredi kartı geçerli olan her yerde harcama yapmak için kullanabilirsiniz. İsterseniz Paycell Kart bakiyesini nakit olarak çekebilirsiniz.

  • Paycell hesabına giriş yap.
  • Hesabınızda bulunan hazır limiti kartınıza aktarın.
  • Karttaki bakiyeyi alışverişlerde kullanın ya da anlaşmalı bankalardan birinden çekebilirsiniz.

Paycell 500 TL limit Nedir

Paycell 500 TL limit, telefon numaranız ile kullanabileceğiniz Paycell limitidir. Paycell hazır limitten yapacağınız alışverişler ödeme tutarları faturanıza eklenir. Paycell ile yapılan alışverişinizi faturaya otomatik eklenir ve çıkacak olan faturanızda harcama limitinizi de ödersiniz.

Paycell başlangıçta müşterilerine en fazla 500 TL limit tanımlar. Kişinin bankacılık durumlarına bakılarak 10.000 TL’ye kadar hazır limit sunulabilir. Yüksek miktarlarda paycell limit veren yerler için başvuru yapılması gerekir. Paycell hazır limit anlaşmalı bankalar;

  • QNB Finansbank A.Ş.
  • Denizbank A.Ş.
  • Halkbank A.Ş.
  • ING Bank A.Ş.

Paycell Hazır Limit Nasıl Yükseltilir

Paycell hazır limit yükseltme işlemi için teyit yapılması gerekir. Bir Turkcell cep merkezine gidip Paycell hazır limit yükseltme talebinizi iletebilirsiniz. Bayi görevlisi adres ve kimlik bilgisi talep eder. Bu bilgiler kontrol edildikten sonra geri kalan işlem, adınıza kayıtlı bir fatura ya da ikametgah belgesi istenir.

Gerekli belgelerin iletilmesi sonucu hızlı bir şekilde paycell hazır limit yükseltme, değiştirme başvurunuz alınır. Başvuru incelenir ve sonucu telefonunuza mesaj olarak iletilir. Bu şekilde paycell limitiniz yükselir

Paycell Hazır Limit Arttırma SMS

Paycell hazır limit arttırma SMS kanalı bulunmamaktadır. Hazır limit arttırma işlemi için Turkcell bayilerini ziyaret etmeniz gerekir.

  • Kimlik, ya da ehliyet
  • İkametgah belgesi
  • Son 3 ay içinde alınmış fatura

Yukarıdaki belgeler ile Turkcell cep merkezlerine uğrayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Paycell Hazır Limit Ne Zaman Yenilenir

Paycell hazır limit yenilenme süresi fatura kesim tarihine bağlıdır limitim yenilenmedi diyorsanız fatura kesim tarihinize bakmalısınız. Yani fatura kesiminiz gerçekleştirilğinde limitiniz tekrardan yenilenir. Telefon faturasının kesilme tarihi hazır limitin yenilenme tarihidir. Paycell hazır limitin yenilenmesi fatura kesimi ile birlikte olur.

Fatura kesim tarihini bilmiyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılanları da yine müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.

Paycell Hazır Limit Kullanamıyorum

Paycell hazır limit kullanamıyorum durumu genelde hazır limitin dolması ile ortaya çıkmaktadır. Aklınıza paycell hazır limit neden düşer diye bir soru geliyorsa, Paycell hazır limitin tamamını kullanma durumunda kullanım düşer ya da durur. Böylece yenileme sonrasında tekrardan hazır limit yenilenir.

Paycell hazır limit kullanımı, kalan hazır limit ile alakalı yaşadığınız sorun ve hazır limit kapatma mümkün mü, limit aktarma nasıl olur, hesabındaki limit yok nasıl kullanılır, paycell hazır limit aktifleştirme nasıl olur, paycell hazır limit para gönderme olur mu, en yüksek paycell kullanılabilir limit nedir, limit artışı düşürme güncelleme yapmak için hangi adımlar gerekli, en fazla paycell çekim limiti nedir gibi aklınıza takılanları ; 0850 622 60 60 müşteri hizmetlerini arama yaparak öğrenebilirsiniz.

Bu haberimizde Paycell Hazır Limit Nedir? – Paycell Hazır Limit Arttırma ile ilgili aklınıza takılanları yanıtladık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir