Bim Bebek Bezi Fiyatı [code_snippet id=5 php=true] – Jenny Willy Çocuk Bezi

Bim bebek bezi fiyatı [code_snippet id=5 php=true] ne kadar? Bim çocuk bezi fiyatları ve Jenny willy bebek bezi kaç TL detayları haberimizde.

Bim bebek bezi fiyatı vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Gelen zamlardan etkilenen şeyler arasında bebek bezi fiyatları da bulunmaktadır. Yeni doğan ve belirli bir süre bebek bezi kullanan çocuklar için paketler halinde satılan bu bezleri hemen hemen her markette bulmak mümkündür. Bebekli ailelerin korkulu rüyalarından olan bebek bezleri belirli sayılardaki paketler halinde satılmaktadır. Bim marketlerde ise Jenny & Willy markalı bebek bezleri satışı yapılmaktadır. Jenny & Willy Bim bebek bezi fiyatı;

Bim Bebek Bezi Fiyatı [code_snippet id=5 php=true]

Bim bebek bezi fiyatı paketteki bez adetine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca numarasına göre de farklılık gösterir. Ancak bimde bebek bezi fiyatları aşağıdaki gibidir;

  • Jenny & Willy Yenidoğan bebek bezi 40 adet fiyatı; 35,90 TL
  • Jenny & Willy 2 numara Bebek bezi 60 adet fiyatı; 65,90 TL
  • Jenny & Willy 3 numara Bebek bezi 50 adet fiyatı; 65,90 TL
  • Jenny & Willy 4 numara Bebek bezi 44 adet fiyatı; 65,90 TL
  • Jenny & Willy 5 numara Bebek bezi 32 adet fiyatı; 65,90 TL

Ancak fiyatlar zaman zaman günlük değiştiğinden dolayı en güncel fiyatı Bim marketlerden öğrenebilirsiniz. Bim bebek bezi fiyatları için Bim marketleri ziyaret edebilirsiniz. Bebek bezi fiyatı için marketteki etiket fiyat bilgisi geçerlidir.

Bebek Bezi Kilo Tablosu

  • 2 ile 5 kilo arası bebekler için Yenidoğan
  • 3 ile 6 kilo arası bebekler için 2 numara
  • 4 ile 9 kilo arası bebekler için 3 numara
  • 5 ile 10 kilo arası bebekler için 4 numara
  • 7 ile 14 kilo arası bebekler için 5 numara bebek bezi uygun olur.

Bim Çocuk Bezi Fiyatı

Bim çocuk bezi fiyatı pakette bulunan bez adedine ve numarasına göre farklılık göstermektedir. Jenny & Willy markasının bebek bezini yenidoğan, 2 numara, 3 numara, 4 numara ve 5 numara olacak şekilde alabilirsiniz.

Bim Jenny & Willy 2 numara Bebek bezi 60 adet fiyatı; 65,90 TL, Jenny & Willy 3 numara Bebek bezi 50 adet fiyatı; 65,90 TL, Jenny & Willy 4 numara Bebek bezi 44 adet fiyatı; 65,90 TL, Jenny & Willy 5 numara Bebek bezi 32 adet fiyatı; 65,90 TL‘dir.

Bim Jenny & Willy Bebek Bezi Yenidoğan Fiyatı

Bim Jenny & Willy bebek bezi fiyat tablosunu yukarıda sizin için listeledik. Ancak en güncel fiyatları marketlerden inceleyebilirsiniz. 2 – 5 kilo arasındaki bebekler yenidoğan olarak kabul edilir ve yeni doğan bebekler için bebek bezi fiyatı Jenny & Willy Yenidoğan bebek bezi fiyatı; 35,90 TL’dir.

Bebeklerin cildi oldukça hassas olduğundan dolayı bebeğinizin durumuna göre bez almanız gerekmektedir. Bebek bezi kullanımı çocukların cilt sağlığı için oldukça önemlidir.

Bim Bebek Bezi 2 Numara Fiyatı

Bim Bebek Bezi 2 Numara fiyatı [code_snippet id=5 php=true] yılında zamlanan ürünler arasındadır. Jenny & Willy 2 numara Bebek bezi 60 adet fiyatı; 65,90 TL olarak satılmaktadır. Güncel fiyatları Bim marketleri ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Ayrıca Bim aktüel ürünleri de sürekli takip etmenizi öneririz. Aktüel ürünlere girmesi halinde indirim uygulanabiliyor.

Bim Bebek Bezi 3 Numara Kaç Adet

Jenny & Willy makarına ait Bim Bebek bezi 3 numara kaç adet paketlerde satılıyor? Bu soru da aileler tarafından merak edilmektedir. Şuanda satışı yapılan 3 numara paketlerde 50 adet bebek bezi bulunmaktadır. Ancak firma üretimi değiştirebileceğinden dolayı kaç adet olduğunun bilgisini Bebek bezi paketinin üstünden inceleyebilirsiniz.

Bim Bebek Bezi 4 Numara Fiyatı [code_snippet id=5 php=true]

Bim Bebek bezi fiyatı ebeveynler tarafından araştırılmaktadır. Araştırılan konulardan biri ise Bim Bebek Bezi 4 Numara fiyatıdır. 4 Numara Jenny & Willy bebek bezi fiyatı 65,90 TL’dir.

Bu haberimizde Bim Bebek Bezi Fiyatı [code_snippet id=5 php=true] – Jenny Willy Çocuk Bezi hakkında bilgileri sizin için listeledik. Ancak fiyatlar değişebileceğinden dolayı Bim marketlere giderek en güncel fiyatları inceleyebilirsiniz. Bim’den ürün satın alırken Bim marketlerde yazan etiket fiyatı geçerlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir