Whatsapp Kişiye Özel Son Görülme Kapatma

Whatsapp kişiye özel son görülme kapatma nasıl yapılır? Whatsapp bazı kişilere son görülme nasıl kapatılır? Detaylar haberimizde.

Whatsapp‘da kişiye özel son görülme açma kapama özelliği geliyor. Bu özellik sayesinde istediğiniz kişilere en son ne zaman aktif olduğunuzun bilgisini kapatabiliyorsunuz. Whatsapp zaman zaman yaptığı güncellemeler ile yeni özellikleri de beraberinde getiriyor. Yeni gelen güncelleme ile Whatsapp kişiye özel son görülme kapatma mümkün hale geliyor. Daha öncesinde son görülme kapatıldığında herkese kapatılıyordu ve bu durum sonucunda hiç kimse sizin en son ne zaman Whatsapp uygulamasına girdiğinizi göremiyordu. Tabi ki bu özellik aktif hale geldiğinde sizlerde kimin en son ne zaman Whatsapp‘a giriş yaptığını göremiyordunuz.

İlişkilerde kavgalara dahi neden olabilen bu durum için Whatsapp yeni bir güncelleme yapıyor. Yapılan bu güncelleme ile sadece istediğiniz kişilere son görülmeyi kapatabilirsiniz. Örnek verecek olursak siz sadece birinci arkadaşınıza son görülmeyi kapattığınızda whatsappta o kişi en son ne zaman giriş yaptığınızı görmez. Ancak diğer kişiler son görülmenizi görebilirler.

Whatsapp Kişiye Özel Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

Whatsapp Kişiye Özel Çevrimdışı Görünme
Whatsapp Kişiye Özel Çevrimdışı Görünme

Whatsapp kişiye özel son görülme kapatma, nasıl kapatılır? Android ve ios cep telefonlarda nasıl yapılır sorusu da merak konusu. Bu özellik yeni güncelleme ile Whatsapp uygulamasına geldi. Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte Instagram‘da olduğu gibi gelen mesajlara emojiler kullanarak tepki verebileceğiz.

Kişiye özel son görülme saatini gizlemek için;

  • Whatsapp giriş yapın,
  • Whatsapp‘ta Ayarlar bölümüne girin,
  • Ayarlar bölümünden Gizlilik ayarlarına giriş yapın,
  • Gizlilik ayarlar bölümünden Son Görülme menüsüne giriş yapın.
  • Buradan Seçtiklerim hariç yapın,
  • Seçtiklerim hariç yaptıktan sonra seçmediğiniz kişiler sizin son görülme saatinizi göremeyecekler.

Whatsapp Son Görülme Bazı Kişilere Kapatma

Whatsapp son görülme özelliğini bazı kişilere kapatmak için yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi Ayarlar > Gizlilik > Son Görülme > buradan da Seçtiklerim şeklinde ayarlamanız gerekmektedir. Bu ayarları yaptıktan sonra seçtiğiniz kişiler dışında hiç kimse sizin son görülme saatinizi ve tarihinizi göremeyecektir. Yine ilgili ekrandan son görülmeyi açabilir ya da tekrar kapatabilirsiniz.

Herkesten gizlemek için son görülmeyi herkese kapatma ayarlarını kullanabilirsiniz. Hatırlatma yapacak olursak son görülmenizi gizlediğiniz kişilerin en son ne zaman Whatsapp’a girdiklerini göremezsiniz.

Whatsapp Kişiye Özel Çevrimdışı Görünme

Whatsapp kişiye özel çevrimdışı görünme ayarları için yine yukarıda belirtmiş olduğumuz son görülme ayarlarını yapmanız gerekmektedir. Örneğin Ahmet isimli kişiye son görülmeyi kapatmak istiyorsanız, Seçtiklerim haricindeki kişiler şeklinde ayarlarken Ahmet kişisini seçmeyin. Bu sayede o kişiyi seçmediğiniz için karşı taraf sizin en son ne zaman aktif olduğunuzu göremeyecektir.

Not: Son görülmeniz kapalı dahi olsa, biri sizinle mesajlaşma ekranını açtığında eğer çevrimiçi olursanız o kişi bunu görecektir. Yani çevrimiçi kapatma özelliği yalnızca en son hangi saatte Whatsapp uygulamasına giriş yaptığınızı gizlemektedir.

Bu haberimizde yeni özelliklerden biri olan Whatsapp kişiye özel son görülme kapatma nasıl yapılır detaylı şekilde anlattık. Eğer siz de sadece belirli kişilerden son görülme zamanınızı kapatmak istiyorsanız buradaki ayarları uygulayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir