Valorant Asil Vandal Kaç VP [code_snippet id=5 php=true] Kaç TL

Valorant Asil Vandal kaç vp? Asil vandal Kaç TL? Valorant oyuncuları için Vandal ve fiyatları hakkında detaylar.

Valorant oyuncuları Asil Vandal‘ı koleksiyonuna eklemek istiyor. Asil Vandal sahibi olmayanlar ya da satın almak isteyenler Asil Vandal Kaç VP sorusunun yanıtını araştırıyor. Sürekli mağazada yer almadığından kaç VP olduğunu oyundan hemen öğrenemiyoruz. Zaman zaman markete giren Asil Vandal‘ın kaç vp ve fiyatı ne kadar, bu haberimizde detaylı bir şekilde anlattık.

Kendine özel görüntüsü ve animasyonları ile Asil Vandal mağazada sürekli bir şekilde oyuncuların karşısına çıkmadığı için mağazaya düşmesini beklemeniz gerekir. Bazen çok uzun zamanlar beklemek gerekebiliyor.

Valorant Asil Vandal Kaç VP

Asil Vandal mağazaya düştüğünde en çok satın alınan koleksiyonlardan biridir.. Asil Vandal mağazaya düştüğünde kaç VP olduğunun bilgisine de ulaşabilirsiniz. Ancak mağazada Asil Vandal’ı göremeyen oyuncular farklı yayıncılarda bu silahı görünce, kaç VP olduğunu merak ediyor.

  • Asil Vandal mağazada 1775 VP’ye listelenmektedir. Koleksiyonunuza ekleyebilmek için 1775 VP sahibi olmanız gerekir.

Asil Vandal Kaç TL

Asil Vandal Kaç TL? Asil Vandal alabilmek için VP paketi satın almanız gerekir. Satın alacağınız Vp paketleri gerçek para ile alınabilmektedir.

1775 VP satın alınabilecek olan bu koleksiyon için 2 adet 175 VP + 1450 VP almanız gerekir. Bu paketlerin toplam fiyatı 164 TL’dir.

Özetle Asil Vandal : 164 TL‘dir.

Bu haberimizde Valorant Asil Vandal Kaç VP [code_snippet id=5 php=true] Kaç TL ile ilgili merak edilenleri yanıtladık. Güncel olarak fiyatlar değişebileceğinden dolayı en güncel fiyata Asil Vandal mağazaya düştüğünde bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir