Hoşlanıp Açılamayan Erkek Nasıl Davranır?

Açılamayan erkek nasıl davranır. Hoşlanıp açılamayan erkek nasıl davranır? Utangaç heyecanlanan erkek davranışları.

Hoşlanıp açılamayan erkek nasıl davranır? Bir erkekten hoşlanıyorsanız onunda sizden hoşlandığını düşünüyorsanız doğal olarak davranışlarını ölçmeye başlarsınız. Sizinle konuşurken nasıl davranıyor? Konuşurken heyecanlanıyor mu heyecanlanan erkek nasıl davranır? Sürekli sizinle göz teması kuruyor mu? Bunlara dikkat etmeniz gerekir. İnsanlar ilgi duydukları kişiler ile göz teması kurmaya özen gösterirler. Ancak utangaç insanlar göz teması kurmaktan da utanırlar. Bu durumda ise etrafa bakarken birden bire hoşlandığınız kişinin size baktığını fark ediyorsanız ancak siz baktığınızda gözlerini kaçırıyorsa muhtemelen açılamadığı için olabilir.

Bir erkekten hoşlanıyorsan ve ona açılacağın zaman ne tepki vereceğini tahmin edemiyor olabilirsin. Karşınızdaki kişi de size karşı aynı duyguları besliyor mu anlamak için davranışlarına bakmanız gerekir.

İlk olarak iyi bir gözlemci ve sabırlı olmanız gerekir. Eğer sizinle konuşurken göz kontağı kuruyorsa o da size ilgi duyuyor ve dikkate alıyor demektir. Ayrıca konuştuğunuz konudan ve anlatımınızdan da hoşlanmıştır. Sizinle daha fazla konuşmak istiyor da diyebiliriz.

Açılamayan Erkek Nasıl Davranır?

hoşlanan ama açılamayan erkek nasıl davranır bilmiyor musunuz. Bu başlık altındaki bilgileri karşınızdaki kişide de gözlemliyorsanız o kişi de sizden hoşlanıyor olabilir. Siz konuşurken göz kontağı kurup uzun uzun gözlerinize bakıyorsa sizden hoşlandığı anlamına gelir. Ayrıca sizinle vakit geçirirken fikirlerinize önem veriyorsa bu da onun size ilgi duyduğunu gösterir. Çünkü siz onda değerli olduğunuz için yanında sıkılmanızı istemezler.

  • Sürekli gözlerinize bakıyorsa.
  • Yanınızdayken elleri titriyor ve terliyorsa.
  • Konuşurken aşırı derecede heyecanlı konuşuyorsa.
  • Sürekli saçı ve sakalını düzeltiyorsa.
  • Kıyafetlerini düzeltip oturuş pozisyonuna dikkat ediyorsa size iyi görünmek içindir.
  • Buluşacağınız zaman sizin fikirlerinize önem veriyorsa, örneğin sürekli acıktın mı sorusunu sorabilir.
  • Eğer yemek yiyecekseniz, sizin istediğiniz yerde yemek yemeyi teklif eder.
  • Erkekler birinden hoşlandığında ve bunu dile getiremediğinde, karşısındaki kıza göre davranarak bunu belli etmeye çalışır.
  • Mesaj yazarken konuşma sürekli tıkanıyor ancak belirli aralıklarla yazıp konuşmaya çalışıyorsa sizden hoşlanıyor olabilir.
  • Çeşitli imalarda bulunarak sizden hoşlandığını anlatmaya çalışabilir.
  • Sürekli iltifat ediyorsa. (çünkü insanlar sevdikleri insanlara iltifat ederler.)
  • Gürültülü ortamlarda ne demek istediğinizi anlamak için size yakın duruyor ya da vücut hareketiyle kulağını duymak için öne doğru hareket ediyorsa.
  • Hoşlanıp açılamayan erkek süreli sıkıldın mı sorusunu da size yöneltecektir.

Birinden hoşlanmak tabi ki suç değil. Oldukça doğal bir davranıştır. İçgüdüsel olarak erkekler ve kadınlar karşı cinsten hoşlanabilirler. Ancak hem kadınlar hem de erkekler birinden hoşlandıklarında bunu direkt olarak dile getiremiyor. Fakat bu konuda erkekler çok daha utangaç ve çekingen davranmaktadır. Bu durumda kızların da kafası bir hayli karışıyor. Çünkü karşılıklı bir ilgi duyma durumu dahi söz konusu olsa erkeğin davranışlarını anlamadığından dolayı kadınlar da çekingen davranabiliyor. Ancak erkeklere göre kadınlar birinden hoşlandığında bunu çok daha rahat ifade edebiliyorlar. Yani ilişkinin başlamasında kadınlar yol gösterici olabiliyorlar.

Açılamayan Erkek Davranışları

Açılamayan erkek davranışları nelerdir? Bazı erkekler bir kadından hoşlansa dahi bunu direkt olarak dile getiremezler. Bunun nedeni ise nasıl bir tepki ile karşılaşacağını bilmediklerinden dolayı. Çünkü karşısındaki kişiyi kaybetmek istemezler. Ancak bu tür durumlarda iki tarafta birbirine ilgi duyuyor olsa dahi açılamayan erkek durumu biraz can sıkıcı olabiliyor.

Açılamayan erkeklerin belli başlı hareketleri vardır. Sürekli sizi sevdiğini size ilgi duyduğunu gösteren imalarda bulunabilirler. Örneğin: Ben arkadaşlarımla buluşacağım dediğinizde; hangi arkadaşın gibi bir soru sorabilirler. Çünkü birinden hoşlanıp hoşlanmadığınızı direkt soramadıkları için bu yolla öğrenmeye çalışırlar.

  • Düşüncelerinize önem verirler.
  • Siz fark etmeseniz dahi sürekli sizin olduğunuz ortamlarda olmaya özen gösterirler. Bunun nedeni tekrar karşılaşmak ve iletişim kurabilmek içindir.
  • Hiç tanımadığınız biriyse iletişim kurabilmek için kısa ve basit cümleler kurabilirler.
  • Sizi gördüğünde daha hızlı nefes alıp verebilirler.
  • Yanınızda otururken el titremesi ya da bacak titremesi gözlemlenebilir.
  • Sizin yanınızdayken her ne kadar iğrenç görünse de elleri avuçları ve saçları terleyebilir.
  • Sizi dikkatle izlemesi de yine bunlara dahildir.

Bilerek ya da yanlışlıkla size dokunduğunda aşırı derecede heyecan duyacağını da söyleyebiliriz. Hoşlanıp açılamayan erkek nasıl davranır bilmeyenler ya da kestiremeyenler için bu faydalı bilgileri listeledik. Erkek kullanıcılar bu haberi okudukları taktirde kendileri nasıl davranıyor yorumlardan yazabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir