Valorant Delipop Hançer Kaç Vp [code_snippet id=5 php=true] Delipop Vandal Kaç VP?

Valorant Delipop Hançer Kaç Vp ve Valorant Delipop Vandal kaç vp Kaç TL detayları. Valorant Delipop Bıçak ve silah kaç vp fiyatları.

Valorant Delipop Hançer ve Delipop Vandal Kaç Vp soruları oyuncuları en çok araştırdığı konulardan biridir. Bu bıçak ve silahı koleksiyonuna katmak isteyenler Vp ile satın almak istiyorlar. Ancak her zaman mağazada yer almayan Delipop Bıçak, delipop hançer kaç tl ve Delipop Vandal‘ın fiyatını oyundan gözlemlemek bir hayli zor. Zaman zaman mağazaya eklenen bu ekipmanlara gerçek parayla satın alabileceğiniz VP ile sahip olabilirsiniz.

Delipop Vandal Kaç VP ve Kaç TL?

Valorant Delipop Vandal, kendisine has desenli görünümü ile oyuncuların sahip olmak istediği Vandallardan biridir. Delipop Vandal mağazada sürekli bulunmamaktadır. Zaman zaman mağazaya düşen Delipop Vandal‘a herkes sahip olmak istiyor. Bu set oyunda ücretli satılan koleksiyonlardan biridir.

Mağazaya düştüğünde Delipop Vandal kaç VP olduğuna bakabiliyoruz. Ancak mağazada yokken fiyatını görmek mümkün değil. Güncel fiyatı mağazaya eklendiğinde 2175 VP‘dir.

  • Delipop Vandal sahibi olmak için 200 TL‘lik VP satın almanız gerekir.

Valorant (Bıçak) Delipop Hançer Kaç VP ve Kaç TL?

Özel formu ile herkesin sahip olmak istediği bir hançerdir. Valorant delipop hançer kaç vp ve Delipop Bıçak Kaç VP sorularının sorulmasının nedeni bu hançerin sürekli mağazada yer almıyor oluşu. Zaman zaman mağazaya eklenen hançerlerdendir. Sürekli olarak satışı yapılmayan bir koleksiyondur. Değişimli olarak Mağaza bölümüne eklenen Delipop Hançer kaç VP ve kaç TL soruları da oyuncuların merak ettiği konulardandır.

  • En pahalı hançerlerden biri olan Delipop Hançer için: 4350 VP satın alıp sahip olabilirsiniz. 4350 VP için: 175 VP + 1450 VP + 2850 VP paketi yüklemeniz gerekir. Bu VP paketlerinin toplam fiyatı ise 397 TL’dir.

Bu oyun haberimizde Valorant Delipop Hançer Kaç Vp [code_snippet id=5 php=true] Delipop Vandal Kaç VP? ile ilgili merak edilenleri yanıtladık. Delipop hançer için oldukça yüksek bir VP harcamanız gerekiyor. Ancak Delipop Vandal için 2175 VP harcamanız gerekir. Peki siz bu Vandal ve Hançer hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir