Kendi Numaramı Öğrenme [code_snippet id=5 php=true] Kendi Telefon Numarası Öğrenme

Kendi numaranı öğrenme ve Telefondan kendi numaramı öğrenme nasıl yapılır? Kendi telefon numarası öğrenme detayları.

Cep telefonu kullanıcılarının sorduğu sorulardan biride “Kendi cep telefonu numaramı öğrenme nasıl yapılır?” sorusudur. Telefon numaranızı basit tuşlamalar ile yapabilirsiniz. Üstelik herhangi birini aramanıza ya da çaldırmanıza da gerek yoktur.

Kendi Numaramı Öğrenme

Kendi numaranı öğrenmek için: *101# ‘yi Tuşlayın ve arama tuşuna dokunun. Bunu yaptığınızda ekrana o telefona takılı sim kartın telefon numarası gelecektir.

Yukarıdaki tuşlamayı Android ya da iPhone telefonlarınızda yapmanız halinde kendi telefon numaramı öğrenme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. En kısa ve hızlı yöntem *101# kullanılabilir. Kendi numaramı sorgulama işlemi tamamen ücretsizdir.

Kendi Numaranı Öğrenme

Telefondan kendi numaranı öğrenme yöntemi olarak bahsettiğimiz *101# tuşlamasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda yanınızda bulunan başka birini arayarak telefon numaranızı öğrenebilirsiniz. Yeni bir sim kart aldıktan sonra telefon numaranızı unutmak oldukça normaldir. Haliyle arkadaşlarımıza yeni telefon numaramızı vermemiz gerekiyor. Bu ve buna benzer durumlarda yeni telefon numaranızı hatırlamıyorsanız tuşlama yöntemiyle telefon numaranızı görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca örneğin telefonunuzda kayıtlı olan herhangi birini arayıp telefon numaramı mesaj olarak gönder diyebilirsiniz. Eğer yanınızda farklı bir telefon varsa o telefon numarasını arayarak yine kendi telefon numaranızı görüntüleyebilirsiniz.

Turkcell Kendi Numara Öğrenme Kodu

Turkcell kendi numara öğrenme kodu nedir? Turkcell‘de de yine *101# tuşlamasını yaparak kendi cep telefonu numaranızı öğrenebilirsiniz. Turkcell kendi numaranı öğrenme yöntemi olarak *101# numarası tuşlanıp arama butonuna dokunmalıdır.

Vodafone Kendi Numaranı Öğrenme

Vodafone kendi numaranı öğrenme yöntemi Vodafone‘dan yeni bir sim kart alan ya da numara değişikliği yapan vatandaşlar tarafından sorgulanmaktadır. Vodafone aboneleri aşağıdaki adımları takip ederek kendi telefon numaralarını görüntüleyebilirler.

  • *101# tuşlayıp ardından arama butonuna basarsanız kendi telefon numaranız ekrana gelecektir.

Türk Telekom Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Türk Telekom kendi numaramı nasıl öğrenebilirim kendi numaramı nasıl öğrenirim numaramı bulma nasıl olur? Türk Telekom faturalı ya da faturasız fark etmeksizin aşağıdaki kodlama sayesinde kendi telefon numaramı öğrenme işlemi yapılabilir.

  • Türk Telekom Kendi Numaramı öğrenme işlemi için *101# tuşlayıp ardından arama düğmesine basarak kendi telefon numaranızı öğrenebilirsiniz.

Bimcell Kendi Telefon Numarası Öğrenme

Bimcell Kendi Numaranı Öğrenme işlemi diğer operatörlerle aynıdır. Yani bütün Gsm operatörü kullanıcıları sim kart telefon numarasını öğrenebilmek için birini arayıp kontrol etmesi ya da daha basit yöntem olan *101# tuşlayarak aramanız gerekir. Ekrana gelen telefon numaranızın ekran resmini alabilir ya da not alıp ezberleyebilirsiniz.

Pttcell

Pttcell‘de Bimcell gibi Türk Telekom alt şirketlerinden biridir. Bütün gsm operatörlerinde kendi kullandığın telefon numarasını öğrenmek için aynı yol izlenmelidir. Herhangi birine ihtiyaç duymadan kendi numaramı öğrenme kodu kullanılarak sorgulama yapılabilir.

Haberimizde Kendi Numaramı Öğrenme [code_snippet id=5 php=true] Kendi Telefon Numarası Öğrenme işlemlerinin nasıl yapılacağını anlattık. Bu işlem işinize yaradı mı? Yorum kısmından düşüncelerinizi yazmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir