Exxen Üyelik İptali [code_snippet id=5 php=true] Abonelik İptali

Exxen üyelik iptali nasıl yapılır? Exxen üyelik iptal etme adımları ve Exxen üyelik iptali sms ile nasıl olur?

Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyeliği aldıktan sonra iptal etmek isteyebilirsiniz. Diğer rakiplerinde olduğu gibi Exxen platformunda da hesap silme bölümü bulunmaktadır. İstediğiniz zaman Exxen hesap iptali yöntemini kullanarak üyeliğinizi silebilirsiniz. Bilmeyenler için bu konuda Exxen iptal etme hakkında bütün bilgileri başlık başlık anlattık.

[code_snippet id=5 php=true] yılında yayın hayatına başlamış olan ve “Yerli Netflix” olarak da bilinen Exxen bir milyondan fazla kullanıcıya kısa bir sürede ulaştı. Abonelik ücretini yüksek bulan, içerikleri beğenmeyen ya da yetersiz bulan Exxen kullanıcıları için Exxen üyelik iptali – Exxen abonelik iptali nasıl yapılır rehberi.

Exxen Üyelik İptali

Exxen üyelik iptali nasıl yapılır, işlemleri oldukça basittir. Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamaktır. Netflix uygulamasında olduğu gibi Exxen‘de de hesap silme işlemleri sadece birkaç dakika sürmektedir.

1 – İlk aşamada www.exxen.com/tr adresine giriş yapın ve hesap bilgilerinizi kullanarak üyeliğinize giriş yapın.

Exxen Üyelik İptali nasıl yapılır

2 – Sağ üst kısımda adınızın ve profil fotoğrafınızın bulunduğu kısma dokunun ve Hesap ve Ayarlar menüsüne giriş yapın.

3 – Abonelik Bilgilerim menüsünde abonelik durumunun sağ kısmındaki Üyeliğimi İptal Et seçeneğine dokunarak ilgili sayfaya gidin.

4 – Hesap silme talebinizi onaylayabilmek için şifrenizi girip daha sonra “Profilinizi sildiğinizde profile ait tüm listeler ve izleme geçmişi de silinecektir. Devam etmek ve profili silmek istediğinize emin misiniz?” uyarısı ile karşılaşırsınız.

5 – Evet seçeneği ile devam ettikten sonra Exxen üyelik iptal işlemini tamamlamış olacaksınız.

Sonrasındaysa “Your profile has deleted” (Profiliniz silinmiştir) uyarısı da hesabınızın başarılı bir şekilde silindiği anlamına gelmektedir. Yukarıdaki adımları sırasıyla uygularsanız hesabınızı bir iki dakika içinde silmiş olursunuz.

Exxen Üyelik İptali Sms ile

Exxen üyelik iptali sms ile gelen kodu doğru şekilde yazıp devam ederseniz tamamlanmaktadır. Eğer telefonunuza sms gelmiyorsa aşağıdaki adımları uygulayın.

-Tarayıcının arama “Geçmişi Temizle” seçeneğini seçip geçmişi temizleyin,

-Bütün geçmişi temizlediğinizden emin olun,

Yukarıdaki adımları deneyerek problemi giderebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse canlı desteğe bağlanarak sorununuzu iletip çözüme kavuşturulmasını talep edebilirsiniz.

Exxen Abonelik İptali

Exxen abonelik iptali işlemleri için yukarıdaki resimli anlatımdan faydalanabilirsiniz. Ya da kısaca aşağıdaki adımları uygulayarak hesabı kısa süre içerisinde tamamen silebilirsiniz.

Exxen hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Hesap ve Ayarlar menüsüne girin.

Buradan Abonelik Bilgilerim menüsünü ziyaret edip sonrasında Üyeliğimi İptal et seçeneği ile devam etmelisiniz.

Ardından ekranda çıkan yönergeleri takip ederek iptal işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Exxen üyeliği iptal etme işlemleri hem telefondan hem de bilgisayardan yapılabilir. Bu işlem genelde 2 dakika içerisinde yapılabilen basit bir işlemdir.

Exxen‘i iptal ettikten sonra ilerleyen dönem için sizden abonelik ücreti almayacaktır. İptal etme işlemini yapmadan sadece uygulamayı kaldırırsanız üyeliğiniz ve aboneliğiniz devam edeceğinden dolayı paket ücretinize göre ücret kesintisi yapacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir