C2 Anlık Hilesi – Connected2.me Anlık Fotoğraf (Android – ios)

C2 Anlık Hilesi nasıl yapılır? Connected2.me Anlık fotoğraf atma hilesi güncel programsız yapma. Connected2.me uzun süreden beri ülkemizde ve dünyada kullanılan anonim chat uygulamalarından biridir. Bu uygulamayı kullananların merak ettiği Connected2.me Anlık [code_snippet id=5 php=true] hilesi nasıl yapılır, Connected2.me anlık fotoğraf hilesi iphone ve android cihazlarda yapılabilir mi bunu araştırıp sizlerle paylaştık.

Connected2.me Anonim Chat

Kullanıcıların anonim olarak sohbet edebildikleri bir platformdur. Diğer rakiplerine göre geliştirdiği arayüzü sayesinde binlerce kullanıcıya aynı anda hizmet vermektedir. Kızlar ve erkeklerin yer aldığı uygulamayı ücretsiz bir şekilde telefonunuza ya da tabletinize yükleyip kullanabilirsiniz.

Connected2.me Galeri Yerine Anlık Yazma

C2 yani Connected2.me uygulaması insanların anonim olarak sohbet ettikleri bir platform. Bu uygulamada istediğiniz kişi ile anonim olarak konuşabiliyorsunuz. Fakat profilinize bir fotoğraf yüklemeniz halinde fotoğrafın yanında galeri yazdığını fark etmişsinizdir. İşte bu galeri yazısının yerine “anlık” yazması için buradaki yöntemi kullanabilirsiniz.

C2 Anlık Hilesi

İlk olarak orijinal c2 uygulamasından anlık gönderme yöntemi için anlık çekmeniz gerekir. Bunun dışında internette çeşitli C2 uygulamasını indirmeniz söyleniyor. Ancak bu tür uygulamalar 3. parti uygulama olduğundan dolayı güvenilirliği bilinmemektedir.

Özellikle 2015, 2016, 2017 gibi yıllarda aşırı kullanımı yapılan bu uygulamada vip satın alarak adınızın yukarıda görünmesine olanak sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir