Human Fall Flat Bedava indir – Ücretsiz Nasıl indirilir? (Android – ios)

Human Fall Flat oyunu PC versiyondan sonra mobil cihazlarda da oynanabilir hale geldi. Fakat oyun ücretsiz indirilemiyor. Human: Fall Flat telefona bedava nasıl indirilir, Human: Fall Flat ücretsiz yapma android ve iphone telefonlar için nasıl yapılır merak edenler için araştırmalarda bulunduk.

Oyunun çok pahallı oluşundan dolayı oyuncular bu oyunu bedava indirmek için araştırmalar yapıyorlar. Biz de sizin için bu konuda araştırmalar yaptık. Human: Fall Flat Bedava indir detayları makalenin devamında.

Human Fall Flat Bedava Apk Var Mı?

human flat

Araştırma yaptığımda Human Fall Flat Bedava apk var mı yok mu diye bir çok siteyi ziyaret ettim. Fark ettiğim kadarıyla ücretsiz apk’lar bulunuyor, fakat bu APK’lar mevcut oyunun dışında bir sunucuda yer alıyor olabilir.

Çünkü oyun yapımcısı 40 TL civarında sattığı bir oyunu bedava vermemek için elinden geleni yapıyor. Sonuç olarak bu oyundan maddi bir gelir elde ediyorlar ve bu gelirin engellenmesine izin vermeyeceklerdir.

Human Fall Flat Bedava Online Oynama

Google Play ve App Store’da satışı yapılan oyunu bedava online oynamak mümkün değildir. Bazı sayfalarda apk indirme dosyaları bulunsa da bu dosyaların ne kadar güvenli olduğu bilinmemektedir.

Telefonunuza yükleyeceğiniz bu Apk dosyaları bilgilerinizi çalabilir ya da cihazınıza zarar verebilir.

Human Fall Flat Bilgisayara Nasıl İndirilir

Human Fall Flat

Oyunu mobil platformlar dışında bilgisayarınıza da yükleyebiliyorsunuz. Human Fall flat oyununu bilgisayardan oynayabilmek için Bluestacks ya da Nox gibi uygulamalar kullanılabilir.

Ek olarak belirttiğimiz gibi internette bazı indirme dosyaları var buradan da yüklenebilir fakat ne kadar güvenli olduğu hakkında bir bilgimiz yok.

Human Fall Flat Kaç GB

Oyunun mobil cihazınızda kaplayacağı alan 500 MB’tır. Yani Oyunu satın almadan önce 500 MB’lık bir alanın boş olması gerekmektedir. Yeni nesil akıllı cihazlar sorunsuz bir şekilde oyunu açacaktır.

Android ve ios cihazlar için boyut hemen hemen aynıdır.

Human Fall Flat Fiyatı Kaç TL?

Yapımcı firma 505 Games (US), Inc. iki platform için verdiği fiyat aynı değil. Oyunun fiyatını merak edenler için aşağıda androic ve ios fiyatlarını da listeli şekilde paylaştık.

  • İos: 92,96 TL
  • Android: 92,96 TL

Human Fall Flat Ücretsiz Nasıl İndirilir?

Oyunu ücretsiz indirmek için bedava google play kodlarından faydalanabilirsiniz. Yayıncılar ve bazı oyun firmaları google play cüzdan kodu kampanyaları yapıyorlar. Bu Google Play Cüzdan kodlarını da sizin için topladık.

Cüzdan kodlarına ulaşmak için Google Play Cüzdan Kodu sayfasına bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir