Discord Nitro Olmadan Profil Resmini gif yapmak – Discord Nitro Nedir?

Discord Nitro Olmadan Profil Resmini gif yapmak – Hareketli Resim Koymak

Discord, online oyuncular için geliştirilmiş olan sesli-yazılı iletişim programıdır, aynı zamanda mobil uygulamaları da bulunmaktadır. 21 Temmuz 2021 itibarıyla 250 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Discord Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve Web tarayıcısı üzerinde çalışabilir.

Bildiğiniz gibi (Dc) Discord’da Nitro olmadan profil resmini hareketli yapmak imkansız bir şey. Discord Nitro olmadan profil resmini hareketli yapmak isteyenler Youtube’da ve internette genel anlamda arayışlar içerisindeler, fakat böyle bir şeye discord izin vermemektedir. Yani discorda gif ekleme mümkün değil.

Discord Nitro Nedir? Nasıl Kullanılır?

Discord Nitro ile kullanıcılar Discord etiketlerini dahi özelleştirme imkanına sahip olurlar. Uygulama tarafından rastgele verilen bir etiket daha sonrasında discord nitro sayesinde; değiştirilebilmektedir. Tüm bunlar ile birlikte sadece Discord Nitro kullanıcılarına, yalnız onların kullanımına açık olan emojiler verilir.

Özetle discord’un özel özelliklerini kullanmanız için nitro özelliğine sahip olmanız gerekmektedir. Discord nitrosuz bedava etiket kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir