Brawl Stars Bedava Mega Kutu

Brawl Stars şuanda dünya genelinde en çok oynanan mobil oyunlardan biri. Bu oyunun halen oynanmasının en önemli nedeni ise günlük görevler vermesi. Oyuncular oyunu bıraksalar dahi günlük görevler için giriş yapıyorlar. Görevler yapılırken doğar olarak oyunda birkaç saat geçiriyorlar.

Oyunda en önemli ögelerden biri de brawl stars mega kutu’dur. Bildiğiniz gibi ücretli olarak mega kutu ya da büyük kutu satın alınabiliyor. Fakat bunun dışında bedava mega kutu almakta mümkün. Fakat bs oyununun hilesi ya da hile kodu yoktur.

Brawl Stars Mega Kutu Satın Al

Mega kutu satın almak isteyenlerin öncelikle elmas satın alması gerekir. Yeterli miktarda elmasınız varsa mega kutu da satın alabilirsiniz. Mega kutu alabilmek için öncelikle oyuna giriş yapmanız ardından Dükkan kısmından Kaynaklar bölümüne giriş yaparak 80 Elmas karşılığında satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Brawl Stars Bedava Mega Kutu Nasıl Alınır?

Oyuna ilk giriş yaptığınız andan itibaren verilen görevleri yaparsınız. Görev yaptıkça da çeşitli hediyeler kazanırsınız. Bu hediyeleri şöyle sıralayabiliriz. Rozetler, Elmas, büyük kutu, mega kutu, altın ve güç puanı gibi.

  1. Öncelikle kupa görevlerine bakın, eğer kupa görevlerini yerine getirirseniz büyük kutu alabilirsiniz.
  2. Brawl Pass ödüllerini kontrol edin. Eğer brawl pass görevlerini de yaparsanız mega kutu kazanma imkanınız vardır.

“Brawl Stars Bedava Mega Kutu” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir