En İyi Aşk Filmleri

Aşk filmleri, en iyi aşk filmleri [code_snippet id=5 php=true] güncel. Romantik aşk filmleri ve netflix aşk filmleri haberimizde.

Sevgilimle izlemek için aşk filmi arıyorum diyenlerin doğru adresi. Şu an vizyondaki en iyi aşk filmleri [code_snippet id=5 php=true] güncel listesi ile hem kız arkadaşınız hem de siz izlerken keyif alacaksınız. Mısırları ve içecekleri şimdiden hazırlayın derim. Çünkü burada toplamda 7 adet aşk filmini sizin için özenle seçip paylaştık. Filmlerin fragmanına ve konularına bakarak hangi filmi izlemek istediğinize hemen karar verin. [code_snippet id=5 php=true] en güzel aşk filmleri puanlara aldanıp kötü film izlemeyin.

Aşk filmi konusunda yerli yapımlar da yabancı yapımlarda oldukça güzel işler ortaya koyuyor. Bilim kurgu, animasyon ya da korku filmi sektöründe pek iyi bir konumda olmasak da izlenmesi gereken aşk filmleri konusunda epeyce iyi bir sinemaya sahibiz. Fakat bu makalemizde daha çok yabancı yapımlara yer verdik.

Sevgili ile izlenecek Filmler [code_snippet id=5 php=true]

Sevgiliyle ya da eşle izlenecek aşk, romantik filmler arıyorsanız buradaki filmler arasından birini seçerek hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Toplamda 7 adet film listeledik.

Sevgili ile gece izlemelik film arıyorsanız buradaki Türk ve yabancı yapım aşk filmlerine bakabilirsiniz.

Duygusal Aşk Filmleri

Sevgilinizle ya da arkadaşlarınızla duygusal aşk filmi izlemek istiyorsanız buradaki filmler de tam aradığınız türden. İMDB puanlarını konusundan da az çok tercih edebileceğiniz filmler ile keyifli vakit geçirin.

Aşk filmleri denince dizilerin de çok fazla ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Türkiye tarihinin en iyi aşk dizisinin ise Ezel olduğunu söyleyebiliriz. Eğer halen daha bu diziyi izlemediyseniz, izleyebilirsiniz vizyondakilerden daha iyi olduğunu düşünüyoruz.

2022’in En İyi Aşk Filmleri

1. Marry Me (2022)

Marry Me en iyi aşk filmleri

Türkçe açılımı Evlen Benimle olan film [code_snippet id=5 php=true] yılında vizyona girecek. John Rogers, Tami Sagher ve Harper Dill’in senaryo kadrosunda olduğu, Kat Coiro tarafından yönetilen Amerikan romantik komedi filmi 1 saat 52 dakikadır. Filmde Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley ve Sarah Silverman rol almaktadır.

Vizyon Tarihi11 Şubat [code_snippet id=5 php=true]
Süre1 Saat 52 Dk.
TürKomedi Müzik Romantik

2. Son Parti (2022)

Son Parti aşk filmleri [code_snippet id=5 php=true]

Yengeç, lise öğrencisi olan bir grup gencin, başlarından geçen maceraları konu almaktadır. Aynı lisede okuyan Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman, okulda sürekli beraber vakit geçiren arkadaşlardır. Şehnaz Lisesine giden gençler, okulun son demlerini yaşadıklarından dolayı, akıllarında sadece son bir defa daha bir araya geleceği Egemen’in doğum günü partisi vardır. Partiyi unutulmaz hale getirmek için çabalayan arkadaşların bir günlük hikayesini izleyeceksiniz.

Vizyon Tarihi25 Mart [code_snippet id=5 php=true]
Süre1 Saat 38 Dk.
TürKomedi Romantik

3. Benden Ne Olur

Benden Ne Olur filmi

[code_snippet id=5 php=true] yılı izlenen aşk filmleri söz konusu olduğunda yerli filmler de öne çıkıyor. Aşk filmleri konusunda iddialı olan Türk sinemasının [code_snippet id=5 php=true] yılını da dolu bir şekilde geçirmesi bekleniyor. [code_snippet id=5 php=true] yılının yerli aşk filmlerinden biri olacak Benden Ne Olur isimli filmin oyuncu kadrosunda izleyicilerin yakından tanıdığı isimler yer alıyor. Aslı T. Kızmaz tarafından yazılan Benden Ne Olur isimli romandan uyarlama olacak olan filmin konusu merak ediliyor.

Sertab Bal isimli karakterin yaşadıklarının anlatıldığı filmde aşk ve komedi türleri ağır basıyor. Deli dolu ve macerayı seven bir kızın hayatı çevresinde geçen filmin başrolünde ünlü oyuncu Hazal Kaya bulunuyor. Hazal Kaya’ya yakışıklı Türk oyuncu Onur Tuna’nın eşlik etmesi bekleniyor. Filmin vizyon tarihi henüz belirli olmasa da [code_snippet id=5 php=true] yılının ortalarına doğru izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

4. Pieces of a Woman

Pieces of a Woman

[code_snippet id=5 php=true] yılının merakla beklenen ve sevgiliyle gidilecek filmlerin arasındaki en önemli yapımlarından biri olacak olan Pieces of a Woman, ünlü yönetmen Kornel Mundruczo tarafından çekiliyor. Daha önceki dönemlerde White God isimli filmiyle en iyi film ödülünü kazanan yönetmenin yine iddialı bir filmle izleyicilerin karşısına çıkmayı bekleniyor. Aynı şekilde 68. Cannes Film festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanmaya hak kazanan Vanessa Kirby’nin rol alacağı film merakla bekleniyor.

Pieces of a Woman filminde güzel oyuncu Vanessa Kirby’e Shia La Beouf eşlik ediyor. Hamile olan kızın evde doğum yapmak zorunda kalması ve işlerin ters gitmesi sonucu bebeğini kaybetmesiyle birlikte yaşadıkları anlatılıyor. Kadının acısıyla yüzleşirken bir yandan da eşi ve annesiyle ilişkisinin anlatıldığı film yeni senenin iddialı filmleri arasında yer alıyor.

5. 96 Yazı

96 Yazı filmi

İzleyicileri geçmişle buluşturacak olan 96 yazı isimli film birçok kişi tarafından merakla bekleniyor. Netflix platformu tarafından yayınlanacak olan yerli aşk filmlerinden biri olan 96 yazı, 1996 yılında bir grup gencin yaşadıklarını anlatıyor. Ünlü yönetmen Ozan Açıktan tarafından çekilen filmde ünlü oyuncular rol alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ece Çeşmişoğlu, Aslıhan Malbora, Süreyya Güzel, Halit Özgür Sarı, Fatih Şahin ve Kubilay Tunçer gibi isimler bulunuyor.

Her sene yaz aylarında ailesinin olan yazlığa giden Deniz isimli karakter 16 yaşındadır. Aşkı deneyimlemek ve yeni duygular yaşamak isteyen Deniz, Aslı ile yakınlaşmaya çalışır. Yalnız Aslı’ya yakın olmaya çalışan sadece kendisi değildir. Çok yakışıklı ve sportif bir erkek olan Burak’ta Aslı ile ilgilenmektedir. Film’in tamamında aşk, duygular ve kalp kırıklığı gibi birçok özel deneyimlere yer veriliyor.

6. Blonde

Blonde filmi

Dünya genelinde birçok kişi tarafından tanınan ve sevilen ünlü sanatçı Marilyn Monroe’nin hayatının konu alındığı film [code_snippet id=5 php=true] yılında vizyona giriyor. Heyecanlı bir şekilde beklenen filmde aşk ve biyografi gibi türler bulunuyor. Andrew Dominik tarafından yönetilen filmde ünlü Marilyn Monroe karakterini daha önce önemli yapımlarda rol almış olan Ana de Armas canlandırıyor. Filmin konusu merak edilirken filmde rol alacak oyuncularda birer birer açıklanıyor.

Filmin tüm haklarının Netflix platformu tarafından satın alınmasından sonra [code_snippet id=5 php=true] yılında bu platformda yayınlanacak olan filmin oyuncu kadrosunda Adrien Brody, Bobby Cannavele ve Lily Fisher gibi isimler de bulunuyor. [code_snippet id=5 php=true] yılındaki önemli aşk filmlerinden biri olacak Blonde için henüz net bir tarih belirlenmemiştir.

7. Dune

dune filmi

[code_snippet id=5 php=true] yılında vizyona girecek filmlerden biri olan Dune, [code_snippet id=5 php=true] yılında yayınlanması beklenen ancak çeşitli sebeplerden dolayı ertelenen yapımlar arasında yer alıyor. Dune isimli kitaptan uyarlanan filmin konusunun ne olacağı ve hangi oyuncuların rol alacağı dünya genelinde merak diliyor. Son yapılan açıklamalara göre 8 Temmuz [code_snippet id=5 php=true] tarihide vizyona girmesi beklenen filmin oyuncu kadrosunda önemli isimler yer alıyor. 1965 yılında okuyuculara sunulan 6 kitaplık bir seri olan Dune’nin film haline dönüştürüldüğü yeni yapımda aşk türünün yanı sıra farklı türler de bulunuyor.

Dünya genelinde önemli ödülleri kazanan kitapların film versiyonun da çok sayıda izleyici tarafından merakla beklendiği biliniyor. Filmde rol alacak oyuncular arasında Zendaya, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Tomethee Chalemet ve Oscar Isaac gibi ünlü oyuncular bulunuyor. Daha önce Aralık [code_snippet id=5 php=true]’de yayınlanacağı açıklanan filmin [code_snippet id=5 php=true] yılında vizyona girecek önemli aşk filmlerinden biri olması bekleniyor.

Sevgili ile izlenebilecek en iyi aşk filmleri [code_snippet id=5 php=true] yılında çıkacak olan bu filmi sevgiliniz ya da eşinizle izleyebilirsiniz. Ayrıca sevgilinizin olmasına gerek yok, aşk filmlerini seviyorsanız bu filmler tam size göre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir