Azar Hesap Silme

Azar dünya genelinde en çok kullanılan sesli ve görüntülü sohbet edilen tanışma programlarından biridir. Milyonlarca kullanıcısı olan Azar uygulaması hakkında halen bilinmeyen bazı bilgiler vardır. Bunlardan biri de Azar hesap silme ve kapatma nasıl yapılır detaylı bir şekilde burada paylaştık.

Azar uygulaması dünya ve Türkiye’de en çok kullanılan sesli ve görüntülü sohbet uygulamasıdır. Azar hesap silme bazı kullanıcılar tarafından sıklıkla aranıyor nasıl hesabımı silebilirim ? Bunun nedeni ise uygulamayı artık kullanmak istemeyişleri. Bütün uygulamalarda olduğu gibi Azar uygulamasında da hesap silmek mümkündür.

Iphone Android Azar Hesap Silme ve Kapatma Nereden Yapılır?

Azar uygulamasını yükleyip kullandıktan sonra size göre olmadığını düşünüp hesap iptali isteyebilirsiniz. Peki azar hesabı nasıl silinir oturum nasıl kapatılır ? Bunun yanı sıra uygulamayı kullananlar uygulamada çok fazla vakit geçirdiğinden dolayı azar üyelik silme işlemini yapıyorlar. Bu uygulamada profil silmek oldukça basittir. Hesabınızı sildikten sonra uygulamayı da telefonunuzdan kaldırarak Azar’a elveda diyebilirsiniz.

Kullanıcılarına azarda hesap kapatma işlemi yapması için aşağıdaki hesap silme özelliğini sunuyor. Resmi sayfada da hesap silme ile alakalı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Daha hızlı işlem yapmak için aşağıda bulunan yönergeleri izleyebilirsiniz.

Azar Üyelik Silme Nasıl Yapılır?

azar hesap üyelik silme

Azar hem android hem de ios platformlarda kullanılabilen görüntülü bir arkadaşlık uygulamasıdır. Hesabı denemek için indirip kullanan kullanıcılar azar üyelik silme işlemini yapmak isteyebilirler. Bu uygulamayı kullanarak yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Görüntülü görüşmeler yapılabilen bu uygulamayı hem kadın hem de erkek kullanıcılar oldukça aktif kullanmaktadır. Uygulamayı silmek isteyen kullanıcılar ise çok kısa bir kaç adım ile bunu gerçekleştirmektedir.

Azar uygulamasını hem iphone ve android cihazlarda kaldırmadan önce üyeliğini silmek isteyenler aşağıdaki adımları izlemelidir. Bildiğiniz gibi uygulamayı cihazdan kaldırmak üyeliği silmez. Üyeliği tamamen silmek için aşağıdaki adımlar uygulanmalıdır.

Azar Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

Azar hesabını kapatmaya karar verdiyseniz aşağıdaki adımları uygulayarak birkaç saniye içerisinde hesabınızı silebilirsiniz.

  • Arkadaşlar sekmesine giriş yapın,
  • Sağ üst kısımdaki Ayarlar bölümüne giriş yapın,
  • Azar Hakkında bölümüne girin,
  • Buradan Hesabı Sil butonuna dokunarak hesabınızı kolayca silebilirsiniz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra, hesabınızı silmiş olursunuz. Ardından ise arkadaşlar, iletiler, Değerli Taşlar ve hesabınızın tüm bilgileri kalıcı olarak silinecektir. Eğer hesabınızı silme konusunda kararlı ve eminseniz, Tamam seçeneğine tıklamalısınız.

Eğer, aktif olarak kullanmış olduğunuz bir abonelik hizmetleri varsa, iptal işlemlerini Google Play’den yapmanız gerekir.

Iphone ve Android için Azar Üyelik Silme

Android ya da iphone cihazlarda azar live hesap silme işlemi aynıdır. Unutmayın hesabınızı sildiğinizde bütün bilgiler, veriler ve sahip olduğunuz özellikler de silinecektir. Yeni bir hesap açtığınızda sıfırdan başlarsınız.

Android ve iphone cihazlarınızdan Azar uygulamasına ait hesabını iptal etmek için yukarıdaki adımları kullanabilirsin.

Hesap Silme Linki

Azar için hesap silme linki bulunmamaktadır, zaten uygulama ya da web site üzerinden silme işlemi çok basit yapılmaktadır. Azar hesabınızı sildiğinizde bilgilerinizde tamamen silinmiş olacaktır. Hesabı silmeden önce içinde altın ve benzeri para ile satın alınan ürünlerin de silineceğini unutmayın.7

Azar Uygulaması Silme

Uygulamaya olan üyeliğinizi kaldırdıktan sonra uygulamayı da telefonunuzdan kaldırabilirsiniz. Kullanmadığınız uygulamalar telefonda fazladan hafıza kaplamaktadır. Android ve Ios telefonlarda uygulamayı kaldırarak gereksiz hafıza tüketiminin önüne geçebilirsiniz.

Uygulamayı kaldırmak için üzerine basılı tutun, ardından sil yada kaldır butonu gelecektir. Bu butonu kullanarak istemediğiniz uygulamayı telefonunuzdan kaldırabilirsiniz. Azar uygulamasını da üyeliğinizi sildikten sonra telefonunuzdan kaldırmanızı öneririz. Peki azar silinen hesabı geri alma mümkün mü? Maalesef ki silinen hesap geri alınamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir