Clubhouse Android indir

Clubhouse uygulaması ios cihazlarda oldukça ses getiren bir uygulama oldu. Google Play üzerinde halen daha bulunmayan uygulamayı Android kullanıcıları da yüklemek istiyor. Fakat belirttiğimiz gibi uygulamayı direkt olarak yüklemek mümkün değil. Fakat Clubhouse android indir sorusuna yanıt olarak aşağıdaki yöntemi önerebiliriz.

Clubhouse bir süredir Android ekosisteminde de bekleniyor, Github kullanan bir geliştirici Android için client olarak çalışabilen Houseclub uygulamasını android için kullanılabilir hale getirdi. Her ne kadar ios sistem kadar özellikler sunmasa da bu uygulama ile Android üzerinden Clubhouse uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Android tablet ya da telefonunuzu kullanarak uygulamaya girebilir, konuşmalara dahil olabilirsiniz.

Clubhouse Nedir?

Clubhouse sadece sesli sohbet edebileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır. Uygulamaya girişler davetiye sistemiyle gerçekleşmektedir. Uygulama özelliği olarak sesli konuşma, özel profil fotoğrafı belirleme, biyografi gibi özellikler bulunmakta. Engellediğiniz kişilerin sizin bulunduğunuz odaya giriş yapamaması da ekstra güzel özelliklerden biridir.

Uygulamada fotoğraf paylaşımı, video paylaşımı gibi özellikler bulunmamaktadır. Aynı zamanda özel mesajlaşma gibi birçok özellik bu uygulamada yer almamaktadır.

Clubhouse Kimindir?

Clubhouse, Amerika’da bulunan bir şirket olan Alpha Exploration Co. isimli firma tarafından geliştirilip yayınlanmıştır. Şirket Aralık [code_snippet id=5 php=true] yılında 100 milyon dolar yatırım yapıp 1 milyar dolar gibi değere kısa bir sürede ulaşmıştır.

Uygulama benzerlerine göre daha sade bir yapıya sahip olduğundan dolayı çoğu kişi tarafından daha fazla beğenilip talep görmüştür.

Clubhouse Android Apk Nasıl İndirilir?

Clubhouse uygulaması android’e indirmek için google play üzerinden arama yapmış olabilirsiniz. Fakat uygulama henüz google play’de yer almamaktadır. Uygulamayı sadece app store’da bulabilirsiniz.

Clubhouse Android indir

Uygulamayı android akıllı telefonlarınıza yükleyebilmek için aşağıdaki github geliştiricisinin yapmış olduğu uygulamayı kullanabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak telefonunuza hemen yükleyin.

Houseclub uygulamasını android telefonuna indirmek için: Clubhouse apk indir
Geliştiricinin Github dosyalarına erişmek için: Buraya bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir