Pubg Mobile Naruto Kimdir

Pubg Mobile oyununda son zamanlarda Barış G ile çıkardığı içeriklerle ünlenen Naruto isimli oyuncu kendi youtube kanalını açarak çeşitli içerikler üretmeye başladı. Kısa sürede Youtube kanalı ve Instagram hesabı büyüyen Naruto hakkında çeşitli sorular da merak konusu olmaya başladı. Hayranları tarafından en çok merak edilenler ise Pubg Mobile Naruto kimdir, nereli, kaç yaşında, ne zaman doğdu gerçek yüzü, fotoğrafı ve iletişim gibi bilgiler.

Mobile Naruto Kimdir? Pubg Mobile İD’si

Naruto bir süredir Pubg Mobile videoları paylaşan bir Youtuber’dar. Barış G ile yaptığı yayınlar ile ününe ün katmıştır. Orjinal Youtube Hakkında kısmında ise kendi hakkında şu şekilde bilgi vermiştir. “Merhaba ben NARUTO. Pubg mobile oynuyorum. 4 parmak FULL GYRO oynamaktayım. Sizlere her gün bol killi video çıkarmaya çalışıyorum. Önce youtube da büyüyerek sonra e sporcu olmak istiyorum. Umarım beni izlemek hoşunuza gider. İyi seyirler :)”

Youtube kanalında 309 B abonesi bulunan Naruto’nun, paylaştığı videolar 50 bin ila 150 bin arasında izlenmektedir. Instagram hesabında ise 92,2bin takipçisi vardır.

Pubg Mobile id’si: ID:527780257

Kaç Yaşında?: 17 Yaşında olan oyuncu, şuanda mobil platformda en iyi oynayan Türk oyunculardan biridir.

Naruto Gerçek Adı ve Fotoğrafı (Yüzü)

Pubg Mobile Naruto Fotoğrafı

Naruto olarak bilinen oyuncunun gerçek adı Muhammed’dir.

Pubg Mobile Naruto Resmi Youtube ve Instagram Hesabı

Merak edenler için aşağıdaki bağlantılar üzerinden Youtube ve Resmi Instagram hesaplarına ulaşabilirsiniz.

Instagram: https://www.instagram.com/narutopm/?hl=tr bağlantısını ziyaret edebilir. Arama kısmından narutopm yazarak resmi hesaba ulaşabilirsiniz.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UClJviP9lzUQT68dquG04YPQ bağlantısını ziyaret ederek ya da NARUTO Pubg Mobile  yazarak resmi kanalına bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir