Spotify Premium Apk indir

Spotify Premium Apk indir [code_snippet id=5 php=true], Spotify Premium Apk indir iPhone ve android için Spotify uygulamasını indir.

Spotify apk indir, android kullanıcıları tarafından en çok istenen şeylerden biri oldu. Spotify Ltd. firması tarafından çıkarılmış olan bu platform hem bilgisayardan, hem telefondan hem de tabletlerden kullanılabiliyor. Sadece android cihazlarınız için buradan spotify premium indirebilirsiniz. Android cihazlarda müzik dinlemek istiyorsanız bu uygulama kesinlikle telefonunuzda olmalıdır. Spotify – Müzik ve Podcast’ler ile kullanıcılara hizmet veriyor. Bedava spotify premium apk indirmek için burada bulunan indirme bağlantı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sınırsız müzik dinlemek, sevdiğiniz müzikleri indirip daha sonra dinlemek bu uygulama ile oldukça kolay. Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme uygulamasına şuana kadar 23.330.318 kişi Google Play’den puan verdi. Ortalama puanı ise 5 yıldız üzerinden 4’tür.

Spotify Apk

Spotify Premium Apk indir

Spotify premium apk indirmek isteyenler öncelikle şunu hatırlatmak isteriz ki apk dosyaları sadece android cihazlar için geçerlidir. Ios yani iphone kullanıcıları Apk indirse dahi telefonları çalıştırmayacaktır. Bu nedenle uygulama sadece android cihazlarda çalışmaktadır.

Ayrıca burada Spotify apk indirme bağlantısı yer almaktadır. Uygulamayı premium yapmak kullanıcının elindedir. İsteyenler uygulamayı premiuma yükseltim diledikleri gibi müzik dinleyebilirler.

Spotify: Müzik, podcast’ler, şarkı çalma listeleri

Müzik dinlemeyi gerçekten seviyorsan, Spotify tam sana göre. Çünkü Spotify ile ücretsiz ücretsiz şarkılar ve podcast’ler neredeyse sınırsız. İstediğin müziği hemen çal, sevdiğin podcast’leri dinle, Türkçe müzik dünyasını yeniden keşfet, dünyanın dört bir yanından son şarkılara ilk sen ulaş.

Yeni müzik radarı özelliği sayesinde en çok dinlediğin en yenilerinden sana özel listelenen çalma listeleri, en trend şarkıcılar ve podcast’ler Spotify ile elinin altında.

Nedir

Bu platform İsveç asıllı bir müzik platformudur. Sony, EMI, Universal gibi dünya çapında bilinen plak şirketlerine kayıtlı seçkin müziklerin, kısıtlama olmadan dinlenmesine olanak sağlamaktadır. Müziklere; sanatçı, albüm adı, şarkı adı, tarz, şeklinde arama kriterleri ile ulaşılabiliyor. Rap, Arabesk, Pop, Metal ve daha bir çok müzik türünü burada bulabilirsin. Uygulamada saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Uygulamanın en güzel özelliği ise müzik listesi oluşturmak ve offline yani internetsiz ortamda dinleyebilmektir.

Uzun yolculuklar yaparken yada spor yaparken müzik dinlemek için en ideal uygulamadır. Eğer iyi bir kulaklığınız varsa gerçek HQ kalitede müzik deneyimini bu uygulamada yaşayacaksınız.

Spotify Apk indir

Spotify genelde müzik dinlemeyi seven kişiler tarafından özellikle satın alınmaktadır. Uygulama hem android hem de ios cihazlarda kullanılabilir. Ayrıca yine Spotify platformları bilgisayarlardan da çok rahat ve stabil bir şekilde kullanılabilir. Kendi müzik listenizi oluşturabilir, spor ve uyku gibi kategorilere de ayırabilirsiniz. İsterseniz oluşturduğunuz müzik listesini arkadaşlarınıza gönderip, beraber aynı şarkıları dinleyebilirsiniz.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmış olan bu uygulamayı artık sizde kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Uygulamayı hemen telefonunuza yükleyin ve kullanmaya başlayın.

Spotify uygulamasını Buradan telefonuna hemen yükleyebilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir