Okru Video İndirme

Ok.ru video indirme nasıl yapılır? Çeşitli platformlar Ok rudan online video film indirme için olanak sağlıyorlar. Video nasıl indirilir öğrenmek için aşağıdaki iki yönteme bakabilirsiniz.

Ok.ru video indirme nasıl yapılır? Ok.ru Rus merkezli video izleme platformlarından biridir. Dünya genelinde de Video izleme konusunda en çok kullanılan panellerden biridir. Rusya bildiğiniz gibi dünyada kullanıcılara en çok video desteği hizmeti veren ülkelerdendir. Normalde telif hakkı sebebiyle pek çok ülkede film, dizi, belgesel vb. içerikleri yüklemek yasaktır. Fakat Rusya’da böyle bir durum söz konusu değildir ve kullanıcılar Rus kaynaklı web sitelerinden izleme yapabilmektedir. Türk dizi sitelerinin dahi bu platforma yüklemeler yaptığını fark etmişsinizdir. Peki yüklenen bu videoları Ok.ru video indirme yöntemi ile indirebilir miyiz? Bu sorunun cevabı tabi ki evet video indirilen platformlardan biri de Ok.ru.

Türkçe altyazılı film, dizi, belgesel, yayın vb. gibi içeriklerin yanı sıra yabancı kaynaklarda bu platformda yer almakta. Youtube ve Facebook karışımı bir görüntüsü olan bu platforma siz de video yükleyebiliyorsunuz. Video yükleme kadar Ok.ru’dan video indirmekte o kadar kolaydır. Bu yazımızdan faydalanarak Ok.ru’dan bilgisayara ya da telefona video indirme nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Web tarayıcısı kullanılarak hem Android hem de iOS cihazlara OK.ru’dan film, dizi indirme işlemi yapılabilir.

Ok.ru Video İndirme Nasıl Yapılır?

Ok.ru hem bilgisayar (masaüstü) hem de mobil cihazlarda farklı link türü ile hizmet veriyor. Örneğin: Masaüstü bilgisayarda bağlantı şekli “https://ok.ru/video/976981789422” şeklindeyken mobil platformlarda “https://m.ok.ru/video/976981789422” şeklinde görünür. Normal link yapısını kullanarak direkt bir video indirme mümkün değildir, fakat mobil link kullanılarak video indirmeyi çok kolay yapabilirsiniz. Bunun için:

  • Video indirmek istediğinok.ru linkini kopyala.
  • Linkin başına “m” ekle: m.ok.ru/video/976981789422 şeklinde olmalı.
  • Videoyu aç ve video üzerinde basılı tutun yada sağ tıkla.
  • Hedefi farklı kaydet veya Bağlantıyı farklı kaydet’e dokunarak videoyu indirebilirsiniz.

1. Telefondan Ok.ru Video İndirme (Android)

İndirmek istediğiniz Videoyu Chrome tarayıcısından ya da android cihazınızın kendi tarayıcısından açın. Açtıktan sonra videoyu başlatın. Video oynamaya başladıktan sonra üzerine basılı tutarak Videoyu kaydet butonuna dokunun. Butona dokunduktan sonra Video indirilecektir. İndirdiğiniz videoyu istediğiniz zaman açıp izleyebilirsiniz.

2. Ok.ru video indirme yöntemi

Ok.ru’dan video indirmek için farklı platformlar da bulunuyor. Bunlardan biri de 9xbuddy’dir. Uygulama kodların içinden mp4 formatta olan videoyu bulur indirmeye uğraşmakta kaybedeceğiniz vakti size direkt olarak sunar ve OK.RU’dan hızlı ve kolay video indirme yapmanızda olanak sağlar.

  • Ok.ru video indirebilmek için 9xbuddy.app adrese giriş yap.
  • İndirmek istediğiniz videonun URL bağlantısını arama kısmına yapıştır.
  • Download butonuna dokun.
  • Aşağıdan indirme formatını seçmelisin.
    Burada mobil indirme, yavaş indirme, SD, HD ve FULL indirme seçenekleri de bulunmaktadır.
  • Show size butonu kullanılarak indireceğiniz dosyanın boyutunu kontrol edebilirsiniz ve Download Now butonu kullanılarak indirme başlatılır.

Video indirme ile alakalı problem yaşamanız halinde aşağıdan yorum yaparak bizlere danışabilirsiniz. En zahmetsiz yöntem link başına “m” ekleyerek yapılan yöntemdir. Diğer yöntemler için ek aracı yani uygulama yada platform kullanmak gerekiyor.

Ok.ru platformu bir video platformudur. Çoğu film sitesi buraya filmler eklemektedir. Eğer reklamsız bir şekilde video indirmek istiyorsanız ok.ru platformunu kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir