Facebook Müşteri Hizmetleri Facebook Türkiye iletişim

Bir zamanların en fazla kullanılan sosyal medya ağı Facebook, en eski ve en bilindik platformlardan biridir. Firma bünyesinde Instagram, Whatsap ve bunun gibi. birçok popüler uygulama yine Facebook’a bağlı olarak hizmet veriyor. Bazen problemler yaşadığımızda Facebook müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye iletişim bilgilerine ulaşmak isteyebiliyoruz. Bazı zamanlar kullanıcı hesaplarına erişimin engellenmesi, bir kullanıcıyı şikayet etme ya da bildirmek için facebook ile iletişime geçmek gerekebiliyor. Buna benzer durumlarda, diğer büyük firmalarda olduğu gibi Facebook ile telefon numarası kullanılarak iletişime geçilemiyor.

Facebook profiliniz yada uygulama ile ilgili karşılaştığınız bütün sorunları geri bildirim (Feedback) olarak Facebook iletebilirsiniz. Facebook müşteri hizmetleri numarası olmadığından dolayı bütün işlemleri mobil uygulama yada internet sitesinden gerçekleştirmeniz gerekiyor. Dünyanın en çok bilinen sosyal medya uygulamasında yardıma ihtiyacınız olduğunda online destek platformlarını kullanmanız gerekir.

Facebook Müşteri Hizmetleri Numarası

Facebook ile iletişime geçebilmek için, telefon numarası var mı? Facebook müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye için nedir? Büyük firmalar destek işlemini genelde kendi uygulamaları üzerinden yapmaktadır. Bu tür destek veren platformlardan biri de Facebook’tur. Facebook reklam ile alakalı problemler, rahatsız edici hesaplar ile ilgili şikayetler ve daha bir çok problemi bildirebilirsiniz.

Facebook ile iletişime geçmek için aşağıdaki Yardım Merkezi, Şikayet platformlarını ziyaret edip, probleminizi online olarak bildirebilirsiniz. Probleminizi bildirdiğinizde kısa süre içerisinde size dönüş yapılacaktır. Genel anlamda yapılan şikayet türüne bağlı olarak 24 saat ile 72 saat arasında dönüş yapılmaktadır.

Facebook Yardım Merkezi

Facebook yardım merkezi, yardım topluluğu sayfası üstünden karşılaşmış olduğumuz hataları ve sorunları bildirebileceğimiz sayfadır. Reklam hataları, profil hataları, Facebook açıkları gibi çoğu sorunu buradan bildirebilirsiniz. Genel kullanım nedeni şikayet etme, hesabın çalınması yada diğer ihlaller için Facebook yardım merkezi hızlı cevaplar vermektedir. Facebook ile iletişime geçebilmek için belirlenen yöntemlerden farklı bir yol tercih etmeniz mümkün değil. Bu sebeple Facebook ile çağrı merkezi yada SMS ile iletişime geçiş yapılamamaktadır.

Facebook Müşteri Hizmetleri Türkiye İletişim Bilgileri

Hesap, kullanıcı, sayfa ve reklam şikayetlerini buradan bildirebilirsiniz. İlk defa hesap açan yada eski hesabı olanlar problem yaşadıklarında buradan Facebook ile etkileşime geçebilirler.

Hesabınızın çalınması yada zararlı paylaşımlarda bulunan kişileri şikayet etmek için Facebook üzerinden yardım kanallarını ve şikayet sayfasını kullanmanız gerekmekte. Bütün büyük firmalarda olduğu gibi iletişim için Yardım Merkezi panelini kullanmanız gerekir.

Facebook Şikayet Sayfası

Facebook’ta hesabınızın çalınması yada herhangi bir problemi şikâyet etmek için takip edilecek birden fazla adım vardır. Facebook şikâyet sayfaları:

Yukarıdaki bağlantılar ile iletişim kurulabilir. Türkiye’de ve dünya genelinde en popüler video, fotoğraf ve mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan son yıllarda genelde Video izlemek ve canlı yayınları takip etmek için kullanılıyor. Aynı zamanda Facebook platformunda canlı yayın yapıp bağış alarak ya da Video paylaşıp izlenerek para kazanmak mümkündür.

Facebook’ta gördüğünüz uygunsuz içerikler ve kötü amaçlı paylaşımlar, başka hesapları taklit eden kişiler, taciz, hakarete veya çıplaklık içeren paylaşımları vb. ihlal konularını buradan şikayet edebilirsiniz.

Facebook Çağrı Merkezi Numarası

Facebook yardım merkezi sadece mobil uygulama yada internet üzerinden ulaşılabilir. Problem yaşayan kullanıcılar Facebook çağrı merkezi telefon numarası var mı? gibi soruların cevabını arıyor. Facebook çağrı Türkiye çağrı merkezi telefon numarası nedir? sorusunun yanıtını aslında yukarıda verdik. Herhangi bir telefon numarası ile iletişime geçilemez. Fakat yukarıda belirtilen yöntemleri kullanarak iletişime geçmek mümkündür.

Facebook’ta hesap silme, dondurma, hesap çalınması yada hesabınızı taklit eden kişileri şikayet etme vs. gibi konuların şikayeti de Facebook yardım merkezi üzerinden şikayet edilir.

Facebook Müşteri Hizmetleri Mail Adresi

Mail adresi kullanılarak iletişime geçmek mümkün değildir. Fakat burada belirtilen şikayet ve bildirim sayfaları kullanılarak iletişime geçilebilir. Genel anlamda yaşanan sorunlar; taklit hesaplar, uygunsuz paylaşımlar ve reklamlardan kaynaklı şikayetler oluyor.

Bazı zamanlarda ise Facebook kullanıcıları, hesapları çalındığında bu platformları kullanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir