Pubg New State PC indir (Bilgisayara Nasıl İndirilir?)

Pubg New State sonunda yayınlandı. Peki Pubg New State Bilgisayara nasıl indirilir? Pubg New State Pc indir sayfası neresi gibi sorular sıkça sorulur oldu. Pubg Mobile gibi New State oyununu da bilgisayardan oynamak isteyenler doğal olarak bu oyunu bilgisayar nasıl yükleyeceklerini merak ediyorlar.

Gameloop henüz daha New State’i bünyesinde barındırmıyor. Yani özetle Gameloop ile bu oyunu Pubg Mobile gibi oynamak mümkün değil. Ancak yine de bilgisayardan oynayabilmek için çeşitli alternatifler var.

Pubg New State Bilgisayara indir

Pubg New State bilgisayara nasıl indirilir – bu soru son zamanlarda çok fazla sorulmaya başladı. Resmi internet sitesinde sadece Google Play ve ios için App Store linkleri bulunuyor. Yani bilgisayara yüklemek için herhangi bir bağlantı bulunmamakta. Ancak Bluestakcs programını bilgisayarınıza yükleyerek Google Play üzerinden bu oyunu bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Oyunu Bluestakcs ile bilgisayara yükledikten sonra program ayarlarından tuş kombinasyonlarını ayarlayın ve oyunu bilgisayardan oynayın. Şuanda sadece mobil sunucular olduğundan oyunun bilgisayar sürümü yayınlanmamıştır.

Bluestacks ile Pubg New State Bilgisayara Nasıl indirilir?

İlk olarak Bluestacks programını bilgisayarınıza yükleyin. Ardından oyunu oynayabilmek için Bluestacks üzerinden indirmeniz gerekir.

  • Bluestacks yükle ve programı aç,
  • Programdan Google Play hesabına giriş yapı,
  • Pubg New State oyununu ara ve yükle,
  • Oyun yüklendikten sonra oyuna gir,
  • Bluestacks üzerinden tuş ayarlarını yap ve oynamaya başla.

Pubg New State indir

Oyunu Android ve ios cihazlara yüklemek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Yorum yapın