PancakeSwap Nasıl Kullanılır

Kripto para ile ilgilenenlerin sıklıkla ziyaret ettiği platformlardan biridir. Peki PancakeSwap nasıl kullanılır ve PancakeSwap Para Çekme nasıl yapılır. PancakeSwap güvenilir mi? işte detaylar.

PancakeSwap nasıl kullanılır bilmeyenler ve öğrenmek isteyenler için makalemizde detaylarıyla açıklandı. PancakeSwap nedir sorusunun yanıtıyla başlayalım. Bir tür borsadır ve merkezi değildir. Binance örnek verecek olursak Smart Chain ağında barınmaktadır. Kendine ait çıkardığı kripto parası vardır ve adı Cake olarak çıkmıştır.

PancakeSwap Nasıl Kullanılır

Kripto para alarak satışını gerçekleştirebileceğiniz PancakeSwap, Pancakeswap.finance adresinde çalışmaktadır. İlk olarak kayıt olmalı ve cüzdan kilidini açmanız gerekecek. Cüzdan kilidi kaldırılmadan çoğu işlem ve özellik aktif hale gelmez. Kilidi kaldır seçeneğine dokunduğunuzda;

  • Meta Mask,
  • Trust Wallet
  • WalletConnect
  • Binance Chain Wallet ve alternatif çok fazla seçenek gelir.

Size en uygun tercihi yaparak ardından kilidi kaldırıp, işlem yapılabilen tüm tokenleri yatırım aracı olarak seçip kullanabilirsiniz.

Bahsi geçen platform diğer platformlarla aynı işlemi yapmaktadır. Diğer kripto para borsalarında olduğu gibi PancakeSwap kullanımı yapılırken liquidity mining yapabilirsiniz. Bu iş swap ile staking işlemleri ile yapılmaktadır. Binance Smart Chain ağında faaliyet göstermekte olduğundan diğer platformlardan ayrışıyor.

PancakeSwap Para Çekme Nasıl Yapılır?

PancakeSwap para çekme için MetaMask cüzdanın Binance Smart Chain ağına bağlı olmaması gerekiyor. Mevcut cüzdanı PancakeSwap uygulamasına bağlamanız halinde işlemler daha da kolay bir hal alır.

Cüzdan bağlandığında PancakeSwap hesabınız açılmış olur. Hali hazırda mevcut Binance hesap üzerinden CAKE gönderimi yapılabilir. Siz BNB gönderimi yaparsanız daha sonra BNB’nizi satıp CAKE ya da token satın alabiliyorsunuz.

Yapılacak olan bütün işlemleri Trade menüsünden kontrol edebiliyorsunuz. Trade menüsü sizi direkt olarak alım satım yapılan sayfaya yönlendirmektedir. Alım ya da satım yaptığınızda işleminizi öncelikle PancakeSwap hesabınız üzerinden onaylamanız gerekir. Sonrasında ise MetaMask cüzdanınız için de onay vermeniz gerekiyor.

Pancakeswap Borsası

PancakeSwap Değeri (CAKE) değeri şuanda yükselişte olan bir platformdur. Bu platformu kullananlar öncelikle mevcut kullanıcıların yorumlarını da incelemektedir. Genel anlamda internette ve çeşitli gruplarda takip ettiğimiz kadarıyla olumlu yorumlar aldığını gördük.

PancakeSwap Değeri (CAKE) nasıl kullanılır konusu ile alakalı Youtube’da çeşitli anlatım videoları da mevcut. Bu tarz uygulamalar arasında en popülerler arasında biri olan Pancakeswap Türk kullanıcıları da bünyesinde barındırmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir