Nulls Brawl [code_snippet id=5 php=true] Brawl Stars Apk indir Son Sürüm

Brawl Stars oyunu milyonlarca kişinin oynadığı Mobil oyunlardandır. Oyunun farklı nulls brawl [code_snippet id=5 php=true] modları vardır. Brawl Stars Nulls apk ne demek? Nulls boş değer demek. Yani mevcut oyun dışında bir oyundur. Normal oyunda yapamayacağınız birçok şeyi nulls modda yapmak mümkündür. Örnek verecek olursak sürekli süper güç kullanmak, sınırsız elmas ve maksimum güçteki karakterler gibi. Nulls Brawl son sürüm ve güncelleme ile alakalı bilgiler haberimizin devamında.

Nulls Brawl

Nulls Brawl, ile oyunda çılgın şeyler yapmanıza kimse engel olamaz. Null’s Brawl’ın en iyi Brawl modu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Çoğu oyuncu parasıyla elmas alamadığı için istediği karakterler ile oyun oynayamıyorlar. Bu durumda ise bütün karakterlere sahip olabilmek için sınırsız elmas olan nulls modlarını tercih ediyorlar. Ancak şunu hatırlatmakta fayda var, nulls brawl oyunu 3. parti bir uygulamadır ve google play’de yer almamaktadır. Bu durumda güvenilirliği de tartışmaya açıktır.

Nulls Brawl Stars lola oyununda sınırsız ulti, sınırsız karakter ve buna benzer normal oyunda yapamayacağınız çoğu şeyi yapabiliyorsunuz. Android akıllı telefon ve tabletlerde çalışmaktadır.

Brawl Stars Nereden İndirilir?

Brawl stars oyunu hem Google Play de hem de Apple Store’da ücretsiz olarak telefon ve tabletlere yüklenebilir. Oyunu indirmek için aşağıda iPhone ve Android telefonalr için bağlantılar bulunmaktadır.

Brawl Wood Brawl Stars

Brawl Wood Brawl Stars’a gelen yeni modlardan biridir. Oyun bu güncelleme ile 11.11 etkinliklerini başlattı. Bu etkinlik sayesinde yıldız gücü ve bolca hediyeler kazanabiliyorsunuz. Ayrıca son gelen güncelleme ile lola karakteri de oyuna dahil oldu.

Bu karakterin süper gücü, bir kopyasını yakın çevreye göndermesi. Ana karakter saldırı yaptıkça kopya karakter de aynı yöne saldırı yapmakta. Özetle bu karakterin olduğu bir takım toplamda 4 kişi oluyor adeta. Güç bakımından da ilk çıktığında 4000 sağlığa sahiptir.

Nulls Brawl Güncelleme Nasıl Yapılır?

Nulls Brawl güncelleme, Google Play ve App Store’da yer almadığından dolayı otomatik güncelleme yapılamaz. Ancak oyuna güncelleme geldiğinde yüklediğiniz sayfadan tekrar güncelleme yapmak mümkündür. Oyuna güncelleme geldiğinde uygulama çalışmayacaktır.

Bu nedenle mevcut uygulamayı kaldırıp tekrardan güncel sürümünü yükleyebilirsiniz. Uygulamayı silmeden de güncellemek mümkündür. Güncelleme nasıl yapılır detaylı bilgi için Youtube’da çeşitli anlatım videolarını da izleyebilirsiniz.

Hatırlatma: Bu oyunu kullanmak tamamen indiren kişinin sorumluluğundadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir