PDF Bölme Nasıl Yapılır [code_snippet id=5 php=true] PDF Ayırma

PDF Bölme programı ve çeşitli internet sitelerinden yapılabiliyor. Pdf ayırma işlemi için ek bir uygulama yada program yüklemeden internet sitesinden yapmak mümkün.

PDF bölme ücretsiz olarak birçok siteden yapılabiliyor. Çok fazla ihtiyaç duyulan PDF bölme işlemleri için smallpdf.com ve pdfcandy.com gibi internet siteleri kullanılabilir. Bu sitelerden bölme işlemi ile PDF bölmek kolaylaşıyor.

PDF Dosyasını Bölme

PDF Bölme

Pdf dosyasını bölme işlemi için program ve uygulamaların yanı sıra çeşitli internet siteleri de kullanabiliyor. Bölmke istediğiniz pdf dosyasını bu sayfadan yükleyerek pdf ayırma işlemini kısa bir süre içerisinde yapabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey ise bilgisayardan pdf split sitesine giriş yapıp dosyayı bölebilirsiniz.

PDF Bölme Adobe

PDF bölme Adobe internet sitesi daha sıklıkla ziyaret ediliyor. Hatta PDF bölmek ve PDF oluşturma denildiğinde akla ilk gelen adreslerden biri demek yanlış olmaz. Bölme işlemi için Adobe’u ziyaret ettiğinizde direkt olarak karşınıza PDF’leri bölme ekranı çıkmaktadır.

Bu kısımdan bölmek istediğiniz PDF doyasını sürükleyerek bırakın. İsterseniz birden fazla pdf dosyasını aynı anda bölebilirsiniz. İlk olarak ücretsiz deneme sürümü sunulmaktadır. Deneme sürümü bittikten sonra ücretli sürümü yani premium olarak satın alabilirsiniz. Ekranın sağ üst tarafında bulunan satın al butonuna dokunarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

PDF Sayfa Çıkarma

PDF sayfa çıkarma işlemi için yine yukarıda belirtmiş olduğumuz program ve uygulamalardan herhangi birini kullanabilirsiniz. Pdf sayfa çıkarma işlemi bazı kişiler tarafından sıklıkla kullanıldığı için en hızlı şekilde kullanabilecekleri yöntemleri aramaktalar. Buradaki bilgilerde yer alan program ya da internet siteleri sayesinde pdfleri bölme işlemini yapabileceksiniz.

PDF Split Siteleri

PDF bölme programı sayısız uygulama bulunuyor. Ancak işlemlerini internet sitesi üzerinden yapmak isteyenler aşağıdaki 4 siteden birini kullanabilirler.

  • İlovedpf.com
  • Smallpdf.com
  • Tools.pdf24.org
  • Adobe.com

Yukarıdaki internet sitelerinden ücretsiz bir şekilde pdf bölmek oldukça kolaydır.

PDF Düzenleme

PDF düzenleme işlemi de bölme kadar çok yapılan işlemlerden biridir. Daha önce hazırlanmış olan PDF dosyalarında düzenlemeniz gereken yerler varsa bölme işlemini yaptıktan sonra PDF düzenleme işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Sitelerin PDF düzenle ikonlarına dokunarak düzenlemek istediğiniz dosyanın sayfalarını yükleyip düzenleyin.

PDF to Word Çevirme

PDF to Word işlemi yapıp PDF dosyanızı Word’e çok kolay çevirebiliyorsunuz. Bu işlem için yine bu internet sitelerini kullanabiliyorsunuz. Bu sitelerde bölme işlemi olduğu gibi PDF dosyaları Word’e çevirmek mümkündür.

PDF Bölme Nasıl Yapılır [code_snippet id=5 php=true] PDF Ayırma işlemleri ile alakalı aklınıza takılanları ya da önerilerinizi yorum kısmından yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir