Wattpad Hesap Silme Linki [code_snippet id=5 php=true]

Wattpad Hesap Silme linki [code_snippet id=5 php=true] kalıcı hesap kapatma bağlantısı, watpad hesabı nasıl silinir hesap nasıl kapatılır , Wattpad kullanıcıları tarafından araştırılan şeylerden biridir. Wattpad üyelik silme nasıl yapılır üyelik kaç günde kapanır merak edenler için detayları araştırdık ve bu başlık altında yayınladık.

Kullanıcılarının ücretsiz bir şekilde hesap açıp hikaye yazarak, bunları diğer kullanıcıların okumasına sunduğu bir platform olan Wattpad, dünya genelinde büyük ilgi görmektedir. Genel kullanıcı yaş ortalaması genç nüfusu gösteren bu uygulamada yüzbinlerce hikaye, roman ve kısa öyküye çok rahat ulaşabilir, siz de kendi roman ve hikayenizi oluşturmaya hemen başlayabilirsiniz. Hesabını kapatmak isteyenler için hazırladığımız bu başlıkta Wattpad hesabımı silemiyorum hesap silme nasıl yapılır anlattık.

Wattpad Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Eğer Wattpad uygulamasını kullanmayı bırakacaksanız ve telefondan hesabınızı silmeye karar verdiyseniz hesabı silmeden önce dikkat etmeniz ve bilmeniz gereken bazı şeyler vardır. wattpad hesabı silme işleminde hesabınız kalıcı olarak sileceğinizden dolayı yazdığınız hikayelerin silinmemesi için yedeklemeniz gerekir. Çünkü yedeklememeniz halinde bu bilgilerin hepsi kalıcı olarak tamamen silinmektedir.

Wattpad hesap silme yapmadan önce size ait olan yazıları farklı bir yere kopyalayarak yedek almanızı öneririz. Aksi halde, Wattpad hesabını kalıcı olarak silme yapıldıktan sonra bu bilgilere tekrardan ulaşamazsınız.

Wattpad Hesap Silme

Öncelikle belirtmemiz gerekir ki, çok hızlı bağlantı kurabileceğiniz bir Wattpad kalıcı hesap silme linki bulunmamaktadır. Bu işlemi uygulama üzerinden de yapamıyorsunuz. Yani tarayıcı üzerinden internet sitesine giriş yaparak işlemi devam ettirmeniz gerekmektedir. Wattpad aplikasyon üzerinden de hesap silme işlemi yapılmadığından chrome ya da safari’den giriş yapabilirsiniz. Peki, Wattpad hesap silme adımları nelerdir?

  • Wattpad hesap silme telefonla yada bilgisayardan yapılabilmektedir. Hesabı silme için ilk adım olarak, bilgisayardan veya mobil telefondaki herhangi bir tarayıcıyı kullanıp Wattpad resmi internet sitesine giriş yapıp oturum açmanız gerekiyor.
  • Wattpad’te oturum açmak için TIKLAYINIZ!
  • Wattpad uygulamasında oturum açma işlemini yaptıktan sonra ekranın sağ üst kısmında yer alan aşağı yönlü oku tıklayın.
  • Sonrasında açılan küçük listedeki “Settings (Ayarlar)” seçeneğine giriş yapın.
  • Ardından kişisel bilgilerin bulunduğu sayfanın en alt kısmında sağ tarafta yer alan “Close Account (Hesabı Kapat)” butonuna dokunarak hesap silme işlemine devam etmelisiniz.
  • Bir önceki işlem adımındaki işlemleri yaptıktan sonra; Wattpad uygulaması hesabınızı neden kapattığınızı soran bir seçenek listesi çıkarır. Bu kısımdan; ayrılma sebebinizi seçmelisiniz. Alt kısımdaki kutuda ise “Wattpad deneyiminin daha iyi olması için ne yapabilirdik?” sorusunu yanıtlayıp önerinizi sunabilirsiniz. Sonra, “Yes, I’m sure (Evet, eminim)” seçeneğinin yanındaki küçük kutuyu işaretleyin.
  • Son adımda ise, işleme devam etmek için Wattpad hesap şifrenizi yazın ve “Close Account (Hesabı Kapat)” seçeneğine dokunarak hesap silme işlemini tamamlayın. işlemi bitirin.

Yukarıdaki adımları sırası ile uygulamanız halinde hesabı kalıcı olarak kapatmış olursunuz.

Wattpad Silinen Hesabı Geri Alma

Wattpad Silinen Hesabı Geri Alma işlemi hesaplarını kalıcı olarak silip ardından pişman olan ya da tekrar kullanmak isteyen kişiler tarafından sorgulanmaktadır. Ancak hesabı silerken uzun adımlar ile hesap silme konusunda kararınız alınır. Ardından siz bu adımları tamamlayıp kalıcı olarak hesabınızı sildiğinizde tekrardan açamazsınız. Tekrardan açma fikriniz varsa hesap dondurma işlemini düşünmelisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir