Warcraft 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak – Vizyona Girecek?

Warcraft 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak – Warcraft ilk oyun olarak karşımıza çıkmıştır. İlk film 2016 yılında vizyona girmiştir Aksiyon/Fantastik türünde olan filmin ikincisi ne zaman gelecek çıkış tarihi belli mi? Warcraft Filmi 2 neden çıkmadı ne zaman çıkacak?

Vizyona giren bazı film serisi büyük ses getiriyor, bazıları ise izleyicileri hayal kırıklığına uğratabiliyor. Sinema sektörü gelişirken, çeşitli oyunların da filmlerinin yapıldığını görüyoruz. Buna en güzel örneği Hitman filmi olarak verebiliriz. İlk oyun filmlerinden biridir. 2016 yılında vizyona giren Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması filmi izleyiciler tarafından çok beğenilmişti. 6.8 İmdb puanı olan film ile alakalı yapılan yorumlar genel anlamda olumludur. Peki Warcraft 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak, Warcraft 2 Filmi ne zaman çıkıyor? Merak edenler için detaylı bilgiler.

Warcraft evreni oyuncular tarafından zaten çok beğeniliyordu. Filmde de bu evrenin güzel yansıtılması sonucunda Warcraft 2 filmi ne zaman çıkacak sorularının sorulmasına neden oldu.

Warcraft 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak

Warcraft 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak sorusunun sorulmasının en büyük nedeni birinci filmin sonunun açık bitmesiydi. Warcraft vizyona girdikten sonra oldukça iyi bir gişe yakaladı. Doğal olarak bunun sonucunda film severler tarafından ikinci film ne zaman gelecek sorusunun sorulmasına neden oldu. Ancak her ne kadar gişede başarı elde etmiş olsa da, sinema severlerin bir kısmı tarafından tam not almayı başaramadı.

Bundan dolayı yapım şirketi ikinci filmin gelip gelmeyeceğine dair bir açıklama da yapmadı. Bu nedenle warcraft film 2 bekleyenler hayal kırıklığına uğramış durumda. Çünkü ilk film 2016 yılında çıkmasına rağmen henüz ikinci film ile alakalı bir açıklama gelmiş değil.

 Warcraft 2 Filmi Konusu

Film muhtemelen devam filmi niteliğinde olacaktır. Ancak filmin çıkıp çıkmayacağına dair net bir bilgi ya da haber olmadığını tekrardan belirtmekte fayda var.

Warcraft Oyuncuları

  • Travis Fimmel : Sir Anduin Lothar
  • Paula Patton : Garona Halforcen
  • Ben Foster : Medivh
  • Dominic Cooper : King Llane Wrynn
  • Toby Kebbell : Durotan
  • Ben Schnetzer : Khadgar
  • Robert Kazinsky : Orgrim Doomhammer
  • Daniel Wu : Gul’dan
  • Ruth Negga : Lady Taria Wrynn
  • Anna Galvin : Draka, Durotan’s ın karısı.
  • Clancy Brown : Blackhand
  • Terry Notary : Grommash Hellscream

Warcraft Film Hikayesi

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı türdeki ırkların ve varlıkların karşı karşıya gelmesini konu alan fantastik bir dünyayı sinemaya taşıdı. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmanın eşiğindedir ve hayatta kalanlar koloniler halinde farklı bir dünyaya giderler. Azeroth krallığının yakınlarına gitmeleri savaşı da beraberinde getirmeleri krallık tarafından kısa sürede fark ediliyor. Azeroth krallığı barışçıl bir krallık olsa da doğal olarak krallıklarını koruyorlar.

İlk karşılaşmada aldıkları dişi daha cılız bir ork sayesinde savaşın seyri ve Orkların amacı anlaşılıyor. Film tam anlamıyla oyun evreniyle bire bir diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir